- Konu Sahibi elektroforez
- #3.161
Ah keşke sürekli aklım orda paranoyak oldum sanki bu rahat geçiren insanlar nasıl yapıyor var mı bir taktiği falan acabaİnsan istiyor ki cihazlar evde olsun sürekli bakalım napıyor kalbi atıyor mu diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah keşke sürekli aklım orda paranoyak oldum sanki bu rahat geçiren insanlar nasıl yapıyor var mı bir taktiği falan acabaİnsan istiyor ki cihazlar evde olsun sürekli bakalım napıyor kalbi atıyor mu diye
Tabiii ki, her sey yolunda giderse yuruyus ve yoga / pilates istiyorum. Dogumu da kolaylastiriyormus hem :) insallah bir an once akintilarimiz bitip aktif hayatimiza geri donerizO zaman geldiğinde birbirimizi de gazlayalım o zaman canım Çok iyi olur .Psikolojimizi de kilomuzda dengeleriz hem doğumda kolay olur diyorlar hep yürüyüşle .
Senin listeye bunuda ekleyelimBıçak makas ile cinsiyet öğrenme yaptılar bana. Bu sefer de erkek çıktı
Yürüyüş çömelme yer silme hareketleri sürekli kıpır kıpır olmak işe yarıyor olabilir doğum u kolaylaştırmak içinO zaman geldiğinde birbirimizi de gazlayalım o zaman canım Çok iyi olur .Psikolojimizi de kilomuzda dengeleriz hem doğumda kolay olur diyorlar hep yürüyüşle .
Valla benim ikinci birincide deliriuordum her gün gidesim geliyorduAh keşke sürekli aklım orda paranoyak oldum sanki bu rahat geçiren insanlar nasıl yapıyor var mı bir taktiği falan acaba
Bende senin gibiyim aklıma bile gelmiyorValla benim ikinci birincide deliriuordum her gün gidesim geliyordu
Normal doğumda yürüyüş çok iyi bana doktorum son ayda bayılana kadar yürüyeceksin demişti nitekim öyle yaptım ve ilk doğum olmasına rağmen baya başarılı bulduO zaman geldiğinde birbirimizi de gazlayalım o zaman canım Çok iyi olur .Psikolojimizi de kilomuzda dengeleriz hem doğumda kolay olur diyorlar hep yürüyüşle .
Sende mi normal yapmıştınbu sefer epidural düşünüyor musun yoksa tamamen doğal mı diyeyim pskolojimizi etkilemeden yapmamış anneler içinNormal doğumda yürüyüş çok iyi bana doktorum son ayda bayılana kadar yürüyeceksin demişti nitekim öyle yaptım ve ilk doğum olmasına rağmen baya başarılı buldu
Ben o tarz bişey almadım direk sancımla suyumun gelmesiyle gitmiştim hepsine katlandım ve doğdu herhangi bi müdahale ettirmedim yaniSende mi normal yapmıştınbu sefer epidural düşünüyor musun yoksa tamamen doğal mı diyeyim pskolojimizi etkilemeden yapmamış anneler için
Acıktıgımda geliyor aklıma sadeceBende senin gibiyim aklıma bile gelmiyor
Nasıl doğarsa doğsun tüm anneler çekeceğini çekiyor zaten doğum artık tercih meselesi gibi bişey oldu kim nasıl tercih ederse öyle yapıyorSende mi normal yapmıştınbu sefer epidural düşünüyor musun yoksa tamamen doğal mı diyeyim pskolojimizi etkilemeden yapmamış anneler için
Ben test yaptığımda silik çıkmıştı ama yine de içimi bir heyecan sarmıştı. Eşim uyanınca sen de silik bir çizgi görüyor musun dedim. Ben kendimden emin teste gerek yokkesin hamilesin dedi çok rasyonel bir adamHanımlar, merak ediyorumda siz eşinize nasıl söylediniz hamile olduğunuzu sohbet edelim biraz
Benim de üçüncü. Saldım artıkValla benim ikinci birincide deliriuordum her gün gidesim geliyordu
Ben iş çıkışı hep eve yürüyerek gidiyorum. Kahverengi lekelenmem var ama doktorum herhangi bir uyarı da bulunmadıKızlar yürüyüş yapmaya başlayanınız var mı? Ben kanamalı bir dönem geçirdim riskli diye başlamadım ama Çok şişkinim yürüsem rahatlardım sanki .
Ayy aynı aynı bi de kilo da almadım ki göbek nasıl çıkabilir. Hatta kilo vermişimEvet yaaa gamilelik öncesi pilates yapıyordum karnım çok güzeldi şimdi bir şekerpareye benziyor ahahhahah
Ben hıy midem bulanıyor dediğimde sen hamilesin diyordu direkt. Ya saçmalama hemen tutar mı millet yıllarca uğraşıyor derdim reglim 2 gün gecikince kendisi dedi test yap test yap diye hahaha öyle kendi öğrendi. Duygusallık ağlamalar falan değişim bi duyguyduHanımlar, merak ediyorumda siz eşinize nasıl söylediniz hamile olduğunuzu sohbet edelim biraz
Oy onun yeri ayrı zatenBen sade tereyağlı kaşarlı böyle efsane bişey ya offf
Biz de ilki baya heyecanlıydı kaza ile olmuştu duygusallaştık falan ikincisinde kendimiz istedik kızımız kardeş istiyordu biz cesaret edemiyorduk birincisinde yaşadığımız süreçten 2 ay falan denedik olmadı son ay oldu ama anlayamadık ilkinde yaşamadığım kanamayı yaşadım regl olcam sandım bir de yazlık bir bölgedeydik test falan da yapmadık gözümüz üstündeydi sonra artık acil den kan verdik öyle öğrendik hayırlı olsun diye tokalaştıkHanımlar, merak ediyorumda siz eşinize nasıl söylediniz hamile olduğunuzu sohbet edelim biraz
Denicem canım teşekkür ederim evet geriden geliyor ama doktor geç döllenme olabilir dedi 7 sinde tekrar bi kontrol var onda belli olacak artıkMaşallah Sübhanallah güzel bebeğine canım benim bazen gebelik haftasıyla bebeğin kendi haftası uyumlu olmuyor. Senin ki 9+3 gözüküyor şuan belki de miden ileriki aylarda geçip hafifleyecektir. Ben bulantı için sürekli çubuk kraker ve muz yiyorum iyi geliyor canım.
İlkinde bende video ya çektim kendi tepkimide eşiminkinide sahura kalkmıştık önümüzü göremiyorduk ben gidip test yapmışım ne derdim varsaikimizde garip garp gözlermizi ovuşturuyoruz habire video da test yanlış demişiz en sonBizde planlıyorduk eşimle korunmayı bıraktıktan sonra ilk iki ay olmadı sonrasında da açıkçası biraz korkmaya başlamıştım ki üçüncü aya hamile olduğumu öğrenince bir oh çektim adetim dört gün gecikince test aldım gizliden test aldım sonrasında hep sabah saatlerinde ilk idrar ile falan yapın diye yorumlar okuduğumdan aldığım günden sonraki sabah yapayım dedim o gün heyecandan uyuyamadım gece 3 te kalktım yaptım çift çizgiyi görünce eşimi kaldırdım testi gösterdim şaşkın şaşkın bakıyor saate bakıyor napıyorsun bu saatte diyor ama hala farkında olamadı beş dakika falan sürdü algılaması o anların kaydını aldım gülmekten ölüyorum şimdi ama keşke daha aklı selimken söyleseydim diyorum acemiliğimi konuşturmuşum resmen dibine kadar