- Konu Sahibi elektroforez
- #32.021
Teşekkür ederiz girdim çıktım oğluş baya selvi boylu geldi beklenendenHadi sağlıcakla canım ne yaptınız girdin mi sezeryana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz girdim çıktım oğluş baya selvi boylu geldi beklenendenHadi sağlıcakla canım ne yaptınız girdin mi sezeryana![]()
Benim telefonun yenilenme zamanı gelmişti biraz takılıyordu kamera çok iyi değildi. Onu yeniledi doğum hediyesi diyeMaşallahbizim sonumuzda o yolda ilerliyor gibi eşim deli gbii kız istiyor ama olmuyor
bide suçlusu benmişim gibi kız doğursaydın sana bilezik alacaktım diyor sanki kızı karnımda bunu poşette taşıyorum
Buarada eşi hediye alan varmı ben erkek doğurduğum için hediye yok![]()
Gözünüz aydın sağlıcakla analı babalı büyütmek nasip olsun inşallahTeşekkür ederiz girdim çıktım oğluş baya selvi boylu geldi beklenenden![]()
Selam canım doğurdum 12.25 de anestezi beni çok sarstı tansiyonum firladi ve benim için zor bı durum oldu ameliyat ve sonrası iyi geçti bebiş küveze girmedi ama emme refleksi yok mama ve süt sağma ile ilerliyoruzBenim telefonun yenilenme zamanı gelmişti biraz takılıyordu kamera çok iyi değildi. Onu yeniledi doğum hediyesi diyeMaviesra dan haber yok galiba daha
Biz iyiyiz canım bebiş ufak doğdu minik şuan emme refleksi yok ama küvese girmedi şırınga ve amne süt kaşığı ile besliyoruz sezeryan oldum anca kendime geldim tansiyon problemi yaşadik ve yıpratıcı oldu benim için aka sukie şuan cok iyiyim
İyi olmanıza çok sevindimBiz iyiyiz canım bebiş ufak doğdu minik şuan emme refleksi yok ama küvese girmedi şırınga ve amne süt kaşığı ile besliyoruz sezeryan oldum anca kendime geldim tansiyon problemi yaşadik ve yıpratıcı oldu benim için aka sukie şuan cok iyiyim![]()
Bende mesai yeni başlıyorGünolardan on milyon demet, bana iyi geceler![]()
Gecmis olsun canim anali babali buyusun tansiyonun mu cikti sezeryan esnasinda sezeryan nasilsi?Biz iyiyiz canım bebiş ufak doğdu minik şuan emme refleksi yok ama küvese girmedi şırınga ve amne süt kaşığı ile besliyoruz sezeryan oldum anca kendime geldim tansiyon problemi yaşadik ve yıpratıcı oldu benim için aka sukie şuan cok iyiyim![]()
2.30 3 saatte 90 100 ml arası içiyor benim bebeğimKızlar kaç cc ile doyuyor bebekleriniz ya bide kaç saatte bir besliyorsunuz
Beklemek gerçekten yorucu. Hayırlısı olsun ama bebiş durmak istediği kadar durdu güzelce beslendi senden öyle düşünSabah uyandığımda kasılma ve sancı bitmişti ya ben artık doğumun kendi kendine baslamaycagina inandım bugün kontrolüm var cidden yoruldum da ha bugün ha yarın diye diye 41 e kadar beklemekte riskli mi bilmiyorum beklesem dahi normal doğum ihtimalim kalmadi gibi bişey her geçen gun kilo alıyor içeride sonuç olarak. Bugün ne diyecek bakalım doktor ona göre bı yol haritasi belirlerim artık.
Canım benim gözünüzaydın sevindim iyi olmanızaSelam canım doğurdum 12.25 de anestezi beni çok sarstı tansiyonum firladi ve benim için zor bı durum oldu ameliyat ve sonrası iyi geçti bebiş küveze girmedi ama emme refleksi yok mama ve süt sağma ile ilerliyoruz![]()
sağıyor musun canım nasıl anlıyorsun ben sağonca o kadar çıkmıyor memedeyken de anlamıyorum ne kadar içtiğini sürüm daha az sanki benim en fazla 60 falandır benim verdiğim hala doğumdaki kilomuza ulaşamadık2.30 3 saatte 90 100 ml arası içiyor benim bebeğim
Hadi güzel haberlerle inşallah canım haber bekliyoruz sendenSabah uyandığımda kasılma ve sancı bitmişti ya ben artık doğumun kendi kendine baslamaycagina inandım bugün kontrolüm var cidden yoruldum da ha bugün ha yarın diye diye 41 e kadar beklemekte riskli mi bilmiyorum beklesem dahi normal doğum ihtimalim kalmadi gibi bişey her geçen gun kilo alıyor içeride sonuç olarak. Bugün ne diyecek bakalım doktor ona göre bı yol haritasi belirlerim artık.
Cani öncesi iki normal doğumum olmasa bu kadar beklemzdim de zaten istedim ki kendi gelsin bı sekilde ama olmayınca olmuyor.Beklemek gerçekten yorucu. Hayırlısı olsun ama bebiş durmak istediği kadar durdu güzelce beslendi senden öyle düşünsağlıkla biran önce kavuşursun umarım bebeğine
![]()
Nasıl sağlıklı olacaksanız ikinizde öyle olsun. Sen ve doktorun en iyisini bilirsiniz. Her zaman istediğimiz gibi olmuyor zorlamaya da gerek yok bebiş kendi yolunu seçiyorCani öncesi iki normal doğumum olmasa bu kadar beklemzdim de zaten istedim ki kendi gelsin bı sekilde ama olmayınca olmuyor.
Canım benim gözünüzaydın sevindim iyi olmanıza
sağıyor musun canım nasıl anlıyorsun ben sağonca o kadar çıkmıyor memedeyken de anlamıyorum ne kadar içtiğini sürüm daha az sanki benim en fazla 60 falandır benim verdiğim hala doğumdaki kilomuza ulaşamadık
Hadi güzel haberlerle inşallah canım haber bekliyoruz senden![]()
2-3 saatte bir besliyorum, benden de çok süt çıkmıyor bazen 60 bazen 30-40 veriyorum çıkan süte göre, günde max 3 kere de mama veriyorum 60mlKızlar kaç cc ile doyuyor bebekleriniz ya bide kaç saatte bir besliyorsunuz