- 17 Haziran 2015
- 4.838
- 10.053
- 208
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #30.681
Hiç olmadı. Bunda da doğum kaynaklı bir ağrım yok.Peki bas agrisi olmus muydu epiduralde?
Son doğum hikayeleri benide biraz korkuttuKizlar beni okuduklarim korkutuyor spinal anestezi olup cok bas agrisi yasayan var mi?
KesinlikleeSon doğum hikayeleri benide biraz korkuttu
Umarım olmaz canım.ya benimki de spinal artı epidural oalcak sanırım. Ben de çok korkmaya başlamıştım baş ağrım çok olursa diye bir de migrenim var. Umarım olmaz diyorum ben de
Normal mi yaptınız sezeryan mı? 80 günde erimesi uzun mu geldi size onu da tam anlamadım normalde kaç gün diyorlar kiBugün doğum sonrası ilk kontrolüm vardı. Doktorum bi kanama alanı gördü, biran önce aksın rahatlayayım diye bi dil altı tablet verdi. Rahim ağzını açan bir tabletmiş. Bir önceki gebeliğimde düşük yapmam için de aynı ilacı vermişlerdi sanırım hastanede. Eve geldim aldım ilacı ama bacaklarım ağrıyor, üşüme geldi iyice. Kanama da oldu biraz. Korktuğum kadar yoğun gelmedi. İyi ki yalnız değilim. Güne erken başladık, zaten uykusuzum. Sabah soğuğunu da aldık. Bebekle ilgilenecek hiç halim yok bugün.
Bu arada deri altı dikişlerim 80 günde eriyormuş tamamen. Çok enteresan geldi.
Sezaryen yaptım. Uzunluk kısalık olarak değil de 80 günde erimeyen ip olmasına şaşırdım biraz. O kadar gün hareketlerimizde daha dikkatli olmamız gerektiği gibi bir hisse kapıldım kendi kendime.Normal mi yaptınız sezeryan mı? 80 günde erimesi uzun mu geldi size onu da tam anlamadım normalde kaç gün diyorlar ki
Evet bu belirsizlik çok zormuş 20 günden sonra değişik duygular yüklendi bünyeyeBenim doktorumda normal olduğu için gün söylemedi tahmini bekliyoruz işte her hafta gel dedi nst ye gir çık dedi sadece
Valla 42 ye kadar gider bu şekilde bu bebeler hdjdjdjdAdet sancısı sabah bendede oldu şimdi bacaklara indi birazdan gidecek sanırım ağrıbugünde olmadı demekki ne yapalım hurmalar da işe yaramıyor
Aslında her bünye aynı değil doğum parmak izi gibidir korkmayın lütfen doktor önemli olan birde doğumunuzu kendiniz yönetebilmeniz biraz önemliSon doğum hikayeleri benide biraz korkuttu
Doktorum çok sakin ve alanında uzman benim bebek makat geliş ondan korkuyorum zorunlu sezeryan olcak bide erken doğum riskim var son haftalar stresle geciyo insanınAslında her bünye aynı değil doğum parmak izi gibidir korkmayın lütfen doktor önemli olan birde doğumunuzu kendiniz yönetebilmeniz biraz önemlidoktorunuzla konuşun rahatlarsınız eminim ki
Haber gelmesine sevindim İnşallahKızlar kızlar günaydınpapatya113 papatyam yazmış bana şükürler olsun. Size haber vermemi istedi. Kötüyüm dedi kendisini ertesi gün taburcu etmişler ama bebeğini yoğun bakıma almışlar. Bir haftadır bebeğime hasretim dedi.Dua edelim kızlar papatyam ve bebeği için iyi olup kendine geldiğinde bizlere yazacağını söyledi.
Pozitif düşünün içinizi ferah tutun vaktiniz varsa çıkıp biraz yürüyüş yapınDoktorum çok sakin ve alanında uzman benim bebek makat geliş ondan korkuyorum zorunlu sezeryan olcak bide erken doğum riskim var son haftalar stresle geciyo insanınsağlıkla doğurup kucağımıza sağlıkla alsak hepimiz
Gelişim geriliği var iki hafta kadar canım büyük ihtimal 37 ye kadar bekleriz demişti doktor ama belli olmaz bugün devlete gittim düzenli sancılarım çıktı yarın özelde kendi doktoruma gidicem nst sonuçlarını attım görmem lazım seni dedi 36 haftadayim inşallah saglikla süreci hepimiz atlatırızPozitif düşünün içinizi ferah tutun vaktiniz varsa çıkıp biraz yürüyüş yapın. Bende de çok fazla korku birikmişti ama kendi içimde normalleştirince bişey kalmadı bazen normalleştirmek lazım bazı şeyleri iyi düşünelim iyi olsun herşey iyi olucak inşallah dönedebilir bazen bebişler son anda bile dönüyor kanala
Çok şükür haftası gayet güzel ilerlemiş gelmiş bu saatten sonra bişey olmaz sıkıntı yapmaGelişim geriliği var iki hafta kadar canım büyük ihtimal 37 ye kadar bekleriz demişti doktor ama belli olmaz bugün devlete gittim düzenli sancılarım çıktı yarın özelde kendi doktoruma gidicem nst sonuçlarını attım görmem lazım seni dedi 36 haftadayim inşallah saglikla süreci hepimiz atlatırız
Şeker var aslında düzene girdi ama yüklemede yüksek çıkmıştı ondan korkuyorum havuç suyunaÇok şükür haftası gayet güzel ilerlemiş gelmiş bu saatten sonra bişey olmaz sıkıntı yapmabirde havuç suyu çok iyi imiş benim bi tanıdığa önermişti doktor iki haftada çocuğu baya düzeltmişti kordonu beslemiyordu bebeği düşün fikir olsun belki sana da iyi gelir sağlıkla doğsun inşallah
Benim kızkardeşim 37 de 3200 normal doğum yaptı belli olmuyor heralde bu durumlar bı arkadasimda 42 de artık zorla sezeryan olmuş meselaKızlar erkek bebisler geç mi geliyor herkes öyle diyor iyice sıkıldım sabaha kadar gram uyku yok tuvalete gir çık yatakta uuyaniyorum yanlarım.agriyor sık tuvalete gittigim için yataktan kalkamıyorum fenalerdayim. resmen 39 haftalık olduk son haftam ama korkuyorum bazı bebekler kendi gelmiyor ya mudahele ediyorlar hem suni hem kendi sancimla doğumu yaşadığım için farkı biliyorum o yüzden kendi gelsin istiyorum. tek avuntum 3. Doğum olduğu için muhtemelen 2 3 cm lik açıklık kendiliğinden vardır. Bugün kontrole gideceğim ama devlet Hastanesi'nde hep başka doktorlara denk geldiğim için öyle sağlam bı bilgi de edinemiyorsun.
Sürekli böyle devam etmez diye düşünüyorum. Yenidoğan bebek biraz kucakçı ve memeci oluyor canım. Hastanede böyleydik biz de. Hemşireye söylemiştim acaba doymuyor mu diye. Sürekli emzirirken görüyorum sizi, doyuyordur. Belli ki kucak düşkünü demişti. Şu an 2 haftalık. Eğer benim kucağımdaysa küçük hanım süt olduğunu anlayıp tok olsa bile emmek istiyor, fazlasını kusuyor. Annemin kucağında ise sakin sakin duruyor. Seninki başka kucakta nasıl? Eşinin kucağındayken falan da meme aranıyor mu?Kizlar benim bebek dunden beri hic uyumuyor surekli meme istiyor benide bitirdi uykusuzluk agrilarimda bir yandan. Sutum yetmio die dusunduk. Bugun hastaneye gitmistik sorduk sutun normal emzirmeye devam et dedi. Bu nasil olcak bole bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?