Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Bugün doğum sonrası ilk kontrolüm vardı. Doktorum bi kanama alanı gördü, biran önce aksın rahatlayayım diye bi dil altı tablet verdi. Rahim ağzını açan bir tabletmiş. Bir önceki gebeliğimde düşük yapmam için de aynı ilacı vermişlerdi sanırım hastanede. Eve geldim aldım ilacı ama bacaklarım ağrıyor, üşüme geldi iyice. Kanama da oldu biraz. Korktuğum kadar yoğun gelmedi. İyi ki yalnız değilim. Güne erken başladık, zaten uykusuzum. Sabah soğuğunu da aldık. Bebekle ilgilenecek hiç halim yok bugün.
Bu arada deri altı dikişlerim 80 günde eriyormuş tamamen. Çok enteresan geldi.

Normal mi yaptınız sezeryan mı? 80 günde erimesi uzun mu geldi size onu da tam anlamadım normalde kaç gün diyorlar ki

Normal mi yaptınız sezeryan mı? 80 günde erimesi uzun mu geldi size onu da tam anlamadım normalde kaç gün diyorlar ki
Sezaryen yaptım. Uzunluk kısalık olarak değil de 80 günde erimeyen ip olmasına şaşırdım biraz. O kadar gün hareketlerimizde daha dikkatli olmamız gerektiği gibi bir hisse kapıldım kendi kendime.

Aslında her bünye aynı değil doğum parmak izi gibidir korkmayın lütfen doktor önemli olan birde doğumunuzu kendiniz yönetebilmeniz biraz önemli doktorunuzla konuşun rahatlarsınız eminim ki
Doktorum çok sakin ve alanında uzman benim bebek makat geliş ondan korkuyorum zorunlu sezeryan olcak bide erken doğum riskim var son haftalar stresle geciyo insanın sağlıkla doğurup kucağımıza sağlıkla alsak hepimiz

Haber gelmesine sevindim İnşallah papatya113 ve minik savaşçısından yakında güzel haberleri alacağız kendilerine gelince bizleri bilgilendirir sen yine haber alırsan yaz bizlere canim

Pozitif düşünün içinizi ferah tutun vaktiniz varsa çıkıp biraz yürüyüş yapın . Bende de çok fazla korku birikmişti ama kendi içimde normalleştirince bişey kalmadı bazen normalleştirmek lazım bazı şeyleri iyi düşünelim iyi olsun herşey iyi olucak inşallah dönedebilir bazen bebişler son anda bile dönüyor kanala

Gelişim geriliği var iki hafta kadar canım büyük ihtimal 37 ye kadar bekleriz demişti doktor ama belli olmaz bugün devlete gittim düzenli sancılarım çıktı yarın özelde kendi doktoruma gidicem nst sonuçlarını attım görmem lazım seni dedi 36 haftadayim inşallah saglikla süreci hepimiz atlatırız

Kızlar erkek bebisler geç mi geliyor herkes öyle diyor iyice sıkıldım sabaha kadar gram uyku yok tuvalete gir çık yatakta uuyaniyorum yanlarım.agriyor sık tuvalete gittigim için yataktan kalkamıyorum fenalerdayim. resmen 39 haftalık olduk son haftam ama korkuyorum bazı bebekler kendi gelmiyor ya mudahele ediyorlar hem suni hem kendi sancimla doğumu yaşadığım için farkı biliyorum o yüzden kendi gelsin istiyorum. tek avuntum 3. Doğum olduğu için muhtemelen 2 3 cm lik açıklık kendiliğinden vardır. Bugün kontrole gideceğim ama devlet Hastanesi'nde hep başka doktorlara denk geldiğim için öyle sağlam bı bilgi de edinemiyorsun.

Kizlar benim bebek dunden beri hic uyumuyor surekli meme istiyor benide bitirdi uykusuzluk agrilarimda bir yandan. Sutum yetmio die dusunduk. Bugun hastaneye gitmistik sorduk sutun normal emzirmeye devam et dedi. Bu nasil olcak bole bilmiom

Çok şükür haftası gayet güzel ilerlemiş gelmiş bu saatten sonra bişey olmaz sıkıntı yapma birde havuç suyu çok iyi imiş benim bi tanıdığa önermişti doktor iki haftada çocuğu baya düzeltmişti kordonu beslemiyordu bebeği düşün fikir olsun belki sana da iyi gelir sağlıkla doğsun inşallah

Şeker var aslında düzene girdi ama yüklemede yüksek çıkmıştı ondan korkuyorum havuç suyuna çok teşekkür ederim canım moral ve desteğin için

Benim kızkardeşim 37 de 3200 normal doğum yaptı belli olmuyor heralde bu durumlar bı arkadasimda 42 de artık zorla sezeryan olmuş mesela

Kizlar benim bebek dunden beri hic uyumuyor surekli meme istiyor benide bitirdi uykusuzluk agrilarimda bir yandan. Sutum yetmio die dusunduk. Bugun hastaneye gitmistik sorduk sutun normal emzirmeye devam et dedi. Bu nasil olcak bole bilmiom
Sürekli böyle devam etmez diye düşünüyorum. Yenidoğan bebek biraz kucakçı ve memeci oluyor canım. Hastanede böyleydik biz de. Hemşireye söylemiştim acaba doymuyor mu diye. Sürekli emzirirken görüyorum sizi, doyuyordur. Belli ki kucak düşkünü demişti. Şu an 2 haftalık. Eğer benim kucağımdaysa küçük hanım süt olduğunu anlayıp tok olsa bile emmek istiyor, fazlasını kusuyor. Annemin kucağında ise sakin sakin duruyor. Seninki başka kucakta nasıl? Eşinin kucağındayken falan da meme aranıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…