• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar çok teşekkür ediyorum herkesi alıntılayabildim mi bilmiyorum ben artık cuma gününü beklerken 23 gibi işte size yazdığımda yatıyordum şarr diye bir şey geldi lavobaya gittim şok oldum hem yoğun kanamam hemde suyum geldi ilkinde kanama ile gitmiştim su tecrübesini yaşamamıştım hemen doktoru aradık hemen gelin dedi tansiyon da 15/10 du o ara biliyorsunuz tansiyon sıkıntım da vardı ay yol boyu suyum akmaya devam etti su akma tecrübesini de ilk defa edinmiş oldum anlaşılmaması mümkün değilmiş gerçekten geldik hastaneye hala şarıl şarıldı hemen sonda falan taktılar uyuşmadan ama acımıyor merak etmeyin ben biraz gereksiz kastım spinal iğne vurdular sanırım 01:00 gibi başladı ameliyat 12 dk sonra kızım çıktı pamuk gibi teyzeleri görmeniz lazım ve saçlı ☺️😁 ama benim işlemim uzun sürdü o da ilk sezeryan olduğum yer aşırı incelmiş o süreçte sürekli kustum ay kabus gibiydi zangır zangır titredim çok üşüdüm ısıtıcı getirdiler sağolsunlar 02:21 gibi ameliyat bitti sonrasında da odaya çıktık baya dondum ısınana kadar kendime gelemedim ağrılarım sızılarım var işlemimden kaynaklı ama yeter dedim benden bu kadar bir daha çocuk isteyen kendi dogursun 🤣 şimdi minnoş kız uyuyor sür verdik normal doğum başlangıcı oldugu için çabuk geldi sanırım sancı sormuşsunuz ay ben sancı hissetmedim ilkinde de hissetmemiştim doktor dedi senin sancıların başlamamış mıydı ben sadece suyum geldikten sonraki sancılarımı hissettim bu düzenli olarak gelip bıçak gibi saplanıp geri giden sancıları ☺️ Her şey bir yana pamuk kuzusunu kucağınıza aldığınızda iyi ki diyorsunuz ☺️🌸 Hepinizin su gibi doğumu olsun kolaycacık sorunsuz inşallah 🙏🏻
Hayırlı olsun😍Allah analı babalı büyütsün 🤲

kızlar günaydın ben 3-4 gündür baya bel ve kasık ağrısı çekiyorum, pazartesi günü 10 dakikada bir düzenli kasılmam oldu 2-3 saat boyunca. Sabah 8-9 gibi doktoruma yazdım bi gel bakalım dedi rahimde hiç açılma yoktu nst ye bağladılar ebe çok hafif sancınız çıkmış ama sık değil o yüzden açılma gerçekleşmemiş ama her an açılmanız olabilir sancılar sıklaşıp dedi. Ne suyum geldi ne kanamam ama bel ve regl sancısı gibi kasık ağrısı çok devam ediyor şu ana kadar hiç doğumdan endişe etmiyordum ama ya sancı çekip açılmam olmazsa diye baya endişeliyim şu anda. Hurma yiyorum egzersiz yapıyorum hem pilates topuyla hem de squat vs. Doğumdan önceki bir hafta nasıldınız ne belirtiler vardı ya da ben ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen🙏🏻 38+1 im şu anda
Hala ağrıların devam ediyor mu
Sıcak suya girebilirsin bol bol merdivenleri yan yan inip çıkabilirsin artık gerisi allaha kalmış 🤲🏻

Hala ağrıların devam ediyor mu
Sıcak suya girebilirsin bol bol merdivenleri yan yan inip çıkabilirsin artık gerisi allaha kalmış 🤲🏻
Evet özellikle kuyruk sokumundaki ağrım geçmiyor hiç neredeyse karnımda düzensiz kasılmalar var yarın kontrole gideceğim bakalım doktor ne diyecek, doktorum başından beri hiç gün vermedi ben uygulamaya göre beklenen doğum tarihimi biliyorum sadece

Kizlar beni okuduklarim korkutuyor spinal anestezi olup cok bas agrisi yasayan var mi?
Her doğum kendine özel. Burda okuduğunuz olumsuz doğum hikayelerinden etkilenmemeye çalışın lütfen. 🌸 Eğer etkileniyorsanız çok ciddiyim okumayın. Doğuma doğru stres kaynaklı tansiyonunuz yükselmesin 🙏
Vajinal doğumda da sezaryen doğumda da hem kolay hem zor örneklere denk geldik.
Benim kombine epidural spinal oldu sezaryanım. Ben de olmadı baş ağrısı mesela. Hafif bir baş ağrım oluyor gün içinde ama uykusuzluk ve gürültü kaynaklı o da.

Her doğum kendine özel. Burda okuduğunuz olumsuz doğum hikayelerinden etkilenmemeye çalışın lütfen. 🌸 Eğer etkileniyorsanız çok ciddiyim okumayın. Doğuma doğru stres kaynaklı tansiyonunuz yükselmesin 🙏
Benim kombine epidural spinal oldu sezaryanım. Ben de olmadı baş ağrısı mesela. Hafif bir baş ağrım oluyor gün içinde ama uykusuzluk ve gürültü kaynaklı o da.
Kombine olunca ne oluyor canim neden oyle yapiliyor?

ya benimki de spinal artı epidural oalcak sanırım. Ben de çok korkmaya başlamıştım baş ağrım çok olursa diye bir de migrenim var. Umarım olmaz diyorum ben de 😢

Bunu ben de çok düşünmeye başladım🥲 doğuma son 6 günüm kaldı. Baş ağrısı olacak mı diye düşünüyorum
Benim de haftaya cuma canim cok endiseleniyorum o konuda bas agrisi sirt agrisi yasayanlar varmis kimisi delircek sekilde basim agriyor diyor benim doktorum beb spinal tercih ediyorum ama anestezi karar verecek ona demisti

Benim de haftaya cuma canim cok endiseleniyorum o konuda bas agrisi sirt agrisi yasayanlar varmis kimisi delircek sekilde basim agriyor diyor benim doktorum beb spinal tercih ediyorum ama anestezi karar verecek ona demisti
Bana epidural yapılacak sanırım ama olan arkadaşlarımla konuştuğumda gayet iyilerdi baş ağrısı falan bahsetmediler

Kombine olunca ne oluyor canim neden oyle yapiliyor?
Ayrıntısını bilmiyorum ama ilaç enjekte edebileceğimiz bir cihaz takılıydı. Ağrı olunca düğmesine basıyordum. Çanta gibi taşıyordum yanımda tuvalete falan giderken. İlk doğumum epiduraldi onda bu cihaz yoktu mesela. Teknik ayrıntılarla çok ilgilenemedim açıkçası o süreçte. Doktorum epidural olacaksın dedi. Anestezi doktoru ameliyat öncesi kombine epidural spinal dedi. Ben de çok sorgulamadım. Çünkü ilk doğumumda da aynı doktorlar ileydim. Güvendim açıkçası.

Ayrıntısını bilmiyorum ama ilaç enjekte edebileceğimiz bir cihaz takılıydı. Ağrı olunca düğmesine basıyordum. Çanta gibi taşıyordum yanımda tuvalete falan giderken. İlk doğumum epiduraldi onda bu cihaz yoktu mesela. Teknik ayrıntılarla çok ilgilenemedim açıkçası o süreçte. Doktorum epidural olacaksın dedi. Anestezi doktoru ameliyat öncesi kombine epidural spinal dedi. Ben de çok sorgulamadım. Çünkü ilk doğumumda da aynı doktorlar ileydim. Güvendim açıkçası.
Peki bas agrisi olmus muydu epiduralde?

Günaydın kızlar adet olucak gibi karın ağrısı ve yalancı kasılmayla uyandım ara ara vuruyor bu bebek sürekli fake atıyor napsak başlar bu doğum 🤣🤣 ben yine hurma yedim sinyal gönderdim ama 🤣🤲🏻

Evet özellikle kuyruk sokumundaki ağrım geçmiyor hiç neredeyse karnımda düzensiz kasılmalar var yarın kontrole gideceğim bakalım doktor ne diyecek, doktorum başından beri hiç gün vermedi ben uygulamaya göre beklenen doğum tarihimi biliyorum sadece
Benim doktorumda normal olduğu için gün söylemedi tahmini bekliyoruz işte her hafta gel dedi nst ye gir çık dedi sadece

Günaydın kızlar adet olucak gibi karın ağrısı ve yalancı kasılmayla uyandım ara ara vuruyor bu bebek sürekli fake atıyor napsak başlar bu doğum 🤣🤣 ben yine hurma yedim sinyal gönderdim ama 🤣🤲🏻
Adet sancısı sabah bendede oldu şimdi bacaklara indi birazdan gidecek sanırım ağrı 😆bugünde olmadı demekki ne yapalım hurmalar da işe yaramıyor

Benim de haftaya Salı 11 martta ❤️ evet ben de okudum duydum baş ağrısını ama inşallah yaşamayanlardan oluruz. Benim migrenim de var zaten hemen tutmaya meyilli korkuyorum olur da bebeğimle ilgilenemezsem diye

Back