Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Ama cok rahatsızım aşırı agrım var yataga bıle babam elımı tutup ayagımı kaldırıp yatırıyor.insallah ıyı bı sekılde duzelırım once uyumam gerek bılıyorum ama işte bıraz travma oldum galıba uyuyamıykrum yada benım lohusalık seklım bu bılmıyorum sızlerı sevıyorum gırmeye calısırım ınsallah ara ara.hepnız cok ıyı olın

Bebek çok yukarıda diye mi öyle oldu acaba ya da iri bebiş miydi

Ayy masallah rabbim size bagislasin saglikla buyusun bebeginiz

warcrew Su değdirmekten kaçınma ama asssla soğuk su değil kendini hasta edersin
ılık suyu açıp duş başlığı tutuyordum ben elleyemediğim için her seferinde böyle temizliğini yapıyordum günde bir kere batikon sprey alıp sıktım onuda çok sıkmak iyi değil faydalı hücreleride öldürüyormuş
Günde bir kerede kantaron sürüyordum, ped ve türevleri kullanmadım ilk günden sonra pamuklu bez ütüleyip koydum hem mikroplar ölüyor hem alttan soğuk almamış olursun afedersin iç çamaşırlarımın kenarlarınıda kestim lastik gibi ya delirtiyordu beni bunlar beni çok rahatlattı
Bide çok hareket etmedim dikişim çok fazlaydı 10 gün sürdü ama 10 gün sonra miss gibi oldu kendine çok dikkat et iyiyim diyip sürekli dolanmayacaksın ilk 1 ay ağır kaldırma, kendini yorma, soğuktan uzak dur annemler anneannemler derki ne hastalık isterseniz lohusalıkta kapabilirsiniz dikkatli olmak gerekmiş yani

Acelya A senin de 2. Doğumun olucak sanırım ilkinden çok fark varmı belirti olarak özellikle doğum belirtisi haftalarımız yakın baya .
Valla ilkinde hiçbir doğum belirtisi olmadı şişme karın inmesi kanala girme vs hiçbişey yokken biranda doğdu tam 37 gibi doğdu bu haftalarda yani , bu seferde şimdilik bir belirti yok sadece oğluma göre bu bebek daha iri gibi karnım ondan daha büyük ağrılarımda daha fazla çokmmerak ediyorum ne zmaan gelecek ikinciler daha çabuk gelsede kurtulsak diyorum

Sizlerden boyle dinleyince annelerimiz nenelerimiz aklima geliyor onlarin dinlenme oturma iyilesmeyi bekleme lüksleride yokmus nasil guclu ve dirayetlilermiş biz zar zor toparlaniyoruz valla. Tabi ben daha yaşamadan konusuyorm boyle

Ay bak iyice tırstım suan kilolu bebekte dikişsiz dogum yapmak imkansiz sanirim. Ben az dikişede raziyim
Ben alakası olduğunu düşünmüyorum kimler kimler duyuyorum 4 kilo doğmuşda dikiş olmamış kimler de 2 küloda birsürü dikiş olmuş bu ebenin tecrübesi senin vücudunun yapısı o anki aciliyetşekillendiriyor

Benim ilk 40+2 ye kadar gitti kız bebek . Buda kız bebek ama heryerim ağrıyor 20. Haftadan beri kasılmam var hala doğmadı ve merak içindeyim bende afedersin bazen öyle bi hareket ediyor ki sanki kol bacak bişey çıkaracak vajenden tövbe

Haklisin evet ama kendi vucudumdan pek umudum yok. Gecen doktor aciklik varmi diye bakarken vajinam yirtildi zannettim okdr canim yandiki. Hic esnek degil yani

Sizlerden boyle dinleyince annelerimiz nenelerimiz aklima geliyor onlarin dinlenme oturma iyilesmeyi bekleme lüksleride yokmus nasil guclu ve dirayetlilermiş biz zar zor toparlaniyoruz valla. Tabi ben daha yaşamadan konusuyorm boyle
Ah varya ben ilk doğum yaptım herkes pervane oluyor herşeyim karşılanıyor merkezdeyiz herşey elimizin altında yemeğim önüme geliyor, annem 17 yaşında köyde tek başına doğum yapmış ne annesi ne kv gelmiş yırtık olmuş dikiş atan olmamış dört çocuğun dördündede hastanedede evdede tek başına babam 8-5 çalışıyor akşama kadsr yok kendi kendini idare etmiş ben doğurunca annem bunu nasıl başardı diye günlerce ağladımmmm resmen travmam oldu

Kesinlikle çok doğru bi arkadaşım var 4 buçuk kiloyu normal doğurdu kız hayret etmiştim .

Haklisin evet ama kendi vucudumdan pek umudum yok. Gecen doktor aciklik varmi diye bakarken vajinam yirtildi zannettim okdr canim yandiki. Hic esnek degil yani
Niye umudun yok bacım tüm vajinalar esnektir bende inanmıyorum ama muayene benim için apayrı bişey korkulu rüyam bu bizle kaynaklı ama orasıyla ilgili değil

Merak etme şu an bizim ki de değil ama o doğum başladığı zaman vajina elastik bi yapıya dönüşüyor özellikle sancı bunu sağlıyor rahat ol şu an ki gibi olmayacak yani . Hatta çoğu kişi Doğumdan sonra vajina eskisi gibi olmaz falan diyor ama ben bekarken neysem şu anda aynıyım 3.780 doğdu kızım

Ben yarın ağdaya gidiyorum son hazırlıklar tamam korkuyorum valla her an olabilir diye bide ilki daha güzeldi sanki olacaklardan habersizdim ölmem ya diyordum şimdi olacakları bilmek iyi gelmiyor benimkiler de oğlan ikiside babamızın ayakları çok büyük olağanüstü bu bebelerinde ayaklarıda çok büyük benide ayak öldürüyor dışardan görüyoruz ayak boyunu ben de minnacık bişeyim ayağım bile 35 numara

Ayyy aynı şeyleri düşünmüşüz bilmeyince deli cesareti o yaptıysa bende yaparımlar falan .. şimdi başıma ne geleceğini bildiğim için içim içimi yiyor bilmemek daha iyi bence kocalar kalıplı olunca bebelerde kalıplı oluyor bizde kötü olan ikimizde hulk gibiyiz

Hay maşallah daha önce de olumlu deneyimleriniz varsa doktorla gözün kapalı güvenirsin böyleleriyle süreç de rahat geçer. Zaman su gibi geçer İnşallah.
İlk doğumumdaki doktorumla maalesef olumlu deneyimim olmadı ama bunla kesinlikle oldu doğumun da olumlu geçeceğine inanıyorum inşallah çok teşekkür ediyorum kuzum

Geçmiş olsun bebek pozisyon olarak doğum kanalına inmiş miydi

Bak işte ve daha nice annelerimz hepsi ayni hikaye. Biz şansliyiz gercekten

Ya kıyamam ben sana. Ama işte her şey kendi vaktini bekliyor. O vakti geldiğinde bir dakika durmayacak bak göreceksinhayırla sağlıkla en güzel zamanda gelsin inşallah bak warcrew e resmen 2 hafta boyunca evde onunla beraber hepimiz doğurduk ahhdhjdjdjhdjdjjd yalnız bir şey diyeceğim benim de bu hafta kasılmalarım çok arttı maksat bölgeme vuruyor sırtıma vuruyor bazen de nefes almamı bile zorlaştırıyor diyorum ki oğlum sık dişini biraz daha zor durumda bırakma anneciğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…