Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Ben doğum sonrası ilk günler kendimi tlc ağır yaşamlar da kilo verenler gibi hissettim. Alt göbek bıngıl bıngıl sallanıyor neyse ki toparlanıyor. Hep öyle kalıcam diye korktum biran
Jdjdjdjjdjdjdhd ayyyy ne zaman toparlanir acaba ya o büzüsüklük geciyo mu bari 10 gün geçmiş senin şuan daha mi iyi oldu
Evet baya kan kaybi oldu sanirim zaten genelde de hamilelikten önce ayilip bayiliyodum hep jsbxjsndjd tamam o zaman korse olmazsa bilr sıkı bir tayt alayım iyice tutsun. Valla bacim ben wc dışında pek kalkmiyorum yatakta dönmek bilr şuan bana işkence bebisi de kocam veriyo sürekli bana djdbhdhdjdbd eğilip kalkacak kadar hareketli değilim yani tek sorun dikişler orada şişme normal midir
Aynen sıkı saran bir tayt alayim en kötü diyorum bakarım ona da

İçinde koca bir boşluk hissiyatı mı var

Rica ederim canım hadi inşallah sağlıcakla

İki gündür kasintilarim başladı el avuç ayak tüm vücut gebelik kolestazi olabilir inşallah kendiliginden doğar bir mudaheleye gerek kalmaz ya
Ya hani normal dogum yapanlar hemen ayaklaniyordu valla korktum simdi ha yururken zorlaniyormusun

İçinde koca bir boşluk hissiyatı mı var

Rica ederim canım hadi inşallah sağlıcakla
Ya organlar dökülüyor gibi his dggfdghj biz 9 ay yavas yavas aldığımız kilo birden düştü farzet o yük öyle olduğu ici. Olabilir eğilerek yuruyesim geliyor dffggghhgg

Daha iyi tabi canım. Hafif göbekli bir hatunum şu an. Ciddi ciddi gitti o kocaman karnım

Ya hani normal dogum yapanlar hemen ayaklaniyordu valla korktum simdi ha yururken zorlaniyormusun
Kız çoğu öyle zaten beni baz alma istisna rvffghfhhhh dikislerden zorlanmiyorum yürürken, oturma işi zor onu da yamuk oturmak gerekiyor epizyodan dolayi, dönmek kalkmak vs zorluyor beni suan sadece işte yürürken tek zorlayan nefesim tükeniyor gibi gariplik var işte yeni vücut adaptasyon süreci diye düşünüyorum ffggghhgg

Oh bee kuzu, nasıl rahatlamışsındır şimdi gözün aydın maşallah. Geri sayım başladı İnşallah sağ Salim kavuşacaksın yavruna. Doktorun da ne düşünceliymiş, yol da yorar yani 2 saat çok ya.
Mesajını erkenden okudum anca fırsat bulabildim yazmaya

Aynen kuzu ben de akışına bırakmayı düşündüm. O an bakıp en hayırlı doğru kararı verebilirim İnşallah

İnşallah bir an önce geçer ağrıların. Yanındaki yeni annelere sordun mu onlarda da gözlerinde kararma, göğüslerinde sıkışma oluyor muymuş? Doktor ne diyor?

Şu an bile şunu kullanıyorum alttan destekliyor ve çok rahat evdeki işlerimi yapabiliyorum sonrasında da kullanmaya devam edicem fazla sıkmadan destekleyerek fikir olsun
Ya ben de kullanıyordum bundan, sırtım bunlarla daha çok yoruluyor. Benimkisi doğum sonrası da kullanılıyormuş. İnşallah doğumdan sonra işe yarar da boşa çıkmaz

Ya hep diyorum doktorumu çok ama çok seviyorum inan bana. iyi ki ona denk geldik ailecek çok seviyoruz. Hatta sürecin sonuna gelirken hem evladıma kavuşacağım diye sevinirken hem doktorum ve ekibimle sona geliyoruz diye üzülüyorum böyle duygular içindeyim. Allah razı olsun ondan tuttuğunu altın etsin bir doktor ancak bu kadar olabilir. hep dua ediyorum onun için. Bizi hiç üzmedi Allah da onun üzülmesine fırsat vermesin diye. Her anlamda. evet çok rahatladım şükürler olsun şimdi artık bekleme zamanı inşallah hayırla sağlıkla olur çok teşekkür ederim canım benim

Kızlaaarrr herkese selaaammm şimdi siz benim doğurduğumu falan da sanarsınız nst odasındaki kedi bile doğurdu ben doğuramadım bakmayın valla çok zorlu oldu benim için.. sancılarım nst’de bayağı yüksek çıkmasına rağmen açılmam 2 cm’i geçmedi.. 24 saatten fazla kaldım, egzersiz, hele o koridordaki yürüyüş ne yaptıysam açılmadı namussuz.. Dr da suni sancı vermek istemedi, gönderdi beni eve. Pazartesiye tekrar gel dedi. Sancılar genelde makattan vuruyor, tuvalete bile gidemiyorum.. su harici içim hiçbir şey almıyor prensese kavuşuruz dedim ama olmadı şimdilik

Ya organlar dökülüyor gibi his dggfdghj biz 9 ay yavas yavas aldığımız kilo birden düştü farzet o yük öyle olduğu ici. Olabilir eğilerek yuruyesim geliyor dffggghhgg

Yaa hem yük.azalmasi hemde bence organlar yerlerine tekrar yerlesiyorlar o zorluyor sanırım resmen önden çekişli araçlar gibi hissediyorum bende doğumlardan sonra mecburi öne doğru eğilerek yürüyordum yoksa içindeki organlar düşecek gibi oluyodu

Ay sormadim sadece ilk doğumlarda çoğu zaman dikişler normal diyo doktorlar ama benim kızkardeşim de doğurdu kesi dikişi dışında sanmıyorum benim gibi olduğunu jasbjsndjjd yanimdaki kadının ikinciydi ama onun zorlanma sebebi iç kanama olmuş galiba o yüzden ama ona rağmen benden iyiydi mesela vücuda da bağlı herhalde jsdjsndjdj

Kararma ilk gün vardı hastahaneden cikarken olacak gibi ucundaydi ama olmadı arabaya inene kadar ama nefesim bana dar geldi zor bela halsizlikle vardik yani o yol bitmek bilmedi djndjdndjd tansiyonum şuan okey. Yataktan ilk kalktığımda organlar rahim falan aşşa sarkıyor diye anlık agrılaniyo gibi oluyorum mesela o zaman eğiliyorum biraz yatağa öyle tutunantutuns en son kendime gelince daha düzgün yürüyorum ama yine çok halim yok galiba kan kaybi etkiledi kan yapacak ama kabiz yapmayacak şeyler yemem lazim demekki shhdjssjidke
Hayırlısı böyleymiş kuzu suni yesen yine acilmasa. Belki daha kötü olurdu bilemeyiz ne kadar kaldi senin 40 a şimdi pztesi ne olacak tahminen bir şey dedi mi kavusacaksin az kaldı hurma ye ama dikkat et kilo aldirmasin cok, ben bi daha hurma gormek istemiyorum şahsen sjdbushjsdkjdjd
Bence de öyle karnımın ağırlığı birden gidince yük merkezi kafayi yedi herhalde jsbdjdbdhsdjjdj aynen organlar aşşa inmeye çalışıyor o arada ben de nefes nefese kalıyorum onları altta tutan bir bebiş kalmadığı için nsndjsksk

Hay maşallah daha önce de olumlu deneyimleriniz varsa doktorla gözün kapalı güvenirsin böyleleriyle süreç de rahat geçer. Zaman su gibi geçer İnşallah.

Kizlar dogununu spinal anesteziyle olan var mi? Bas agrisi ve bel agrisi kaliyor diyorlar dogru mu bu?
Ben spinal anestezi oldum canım bugğn döndüm evime, ne baş ağrım ne bel ağrım oldu ama ağrı kesicilerin etkisinden olabilir. Bakalım önümüzdeki günler nasıl geçecek

Ya hadi hayırlı olsun gün verilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…