Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
az da olsa şüphe varsa bir kontrole mi gitseniz acaba sizin için gpt ye sordum :)
Bir kez geldi geldi dediğim lavaboya çıkınca gördüm sadece. Şuan giden gelen yok ondan emin olmaya çalışıyorum yine görsem yani aşırı fazla da beklemiyorum islansa azıcık hiç beklemicem acabalarda kaldı şuan eşim gelir 1 saate falan en kötü akşama bi giderim bilmiyorum

Maşallah kuzu, senin ve bebeğin sağlığı işin hayırlı zamanda gelsin İnşallah. pazarlık başarılı geçmiş

Evet ben de yazdıktan sonra herkes doğumla uğraşıyor zaten gereksiz germese miydim kızları da diye düşündüm buna rağmen ilgisiz bırakmadınız canım kızlar

Bunu ben de merak ediyorum. Doktorumla konuştum sezeryan günü sabahtan gel dedi acaba bir test yapmacak mı diye düşündüm ben de sormayı unuttum
Bana 9 gün sonra gel tahlillerini de yaparız dedi. Tahlilden 9 gün sonra da zaten doğum. Demek ki size doğum öncesi yapılacak

Bunu ben de merak ediyorum. Doktorumla konuştum sezeryan günü sabahtan gel dedi acaba bir test yapmacak mı diye düşündüm ben de sormayı unuttum
Sezaryen yapacağı gün yapacaktır testleri ondan sonra doğuma alacaktır. İlk doğumumda öyle olmuştu sabahtan gelmiştim kanlarım falan alınmıştı ondan sonra doğum olmustu

Ay ne guzel hep boyle kolay gecer senin icin inşallah peki meme yarasi falan yaşadin mi ilk dönemde ? Bide dogum parasi icin basvurmayi unutma cnm
Ayy doğum parası deyince kızlar bu 5bin olayı henüz resmi gazete yayınlanmamış bilginiz olsun.. başvursanız da eski cüzi miktar ne kadarsa o kadar alınıyormuş..

Aynen kuzum marta giriş ihtişamlı olacak takır takır doğuracağız inşallah ajahhshjsjs
Ben bugün itibariyle başlıyorum yürüyüş ve pilatese… yarımşar saat 3 set yürüyüş ve pilates.. dürtmek lazım, servikal uzunluğa 35 cm dedi yaa, açılma yok sancı yok.. ben dürtmezsem içerdeki halinden çok memnun maşallah

Ay ne guzel hep boyle kolay gecer senin icin inşallah peki meme yarasi falan yaşadin mi ilk dönemde ? Bide dogum parasi icin basvurmayi unutma cnm
İnşallah canım, hepimiz için
Oldu canım, hala acıyor ilk tuttuğunda. Kuruluk oldu, sürekli nemlendirmek lazım.
Doğum parasını unuttum ben. Kimliği gelsin de kendi kurumumla iletişime geçeyim. Teşekkür ederim hatırlattığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…