- 26 Aralık 2015
- 12.206
- 20.046
- 398
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.141
Yiyince gidecektin vaz mı geçtin hahdjjdjjdYemek yiyom meyve yiyom yiyom da yiyom kwbxusndjjed göze gelir miktarda su yok gibi duruyor bilmiyorum
Kiz yok su artarsa veya emin olursam gidecektim her an olabilir bu durum diye aç gitmeyeyim bari yemek yiyim dedim jsbzjsndjsjsjsjdjYiyince gidecektin vaz mı geçtin hahdjjdjjd
az da olsa şüphe varsa bir kontrole mi gitseniz acaba sizin için gpt ye sordum :)Yemek yiyom meyve yiyom yiyom da yiyom kwbxusndjjed göze gelir miktarda su yok gibi duruyor bilmiyorum
Ha gayret kanka marta son 2 gün kaldı tutacaksın ucundan kenarından ahhshshhdhdKiz yok su artarsa veya emin olursam gidecektim her an olabilir bu durum diye aç gitmeyeyim bari yemek yiyim dedim jsbzjsndjsjsjsjdj
Bir kez geldi geldi dediğim lavaboya çıkınca gördüm sadece. Şuan giden gelen yok ondan emin olmaya çalışıyorumaz da olsa şüphe varsa bir kontrole mi gitseniz acaba sizin için gpt ye sordum :)
Canım benim inşallah hadi marta geldik sayılır mart tayfası olarak bizBenden de sana kalpleray çok güzel bekleyelim heyecanla sağlıkla yakın günlerde doğuracağız desene (aksilik farklı durum olmazsa )
Aynen kuzum marta giriş ihtişamlı olacak takır takır doğuracağız inşallah ajahhshjsjsCanım benim inşallah hadi marta geldik sayılır mart tayfası olarak biz
Burdaki örnekler gibi değil sırf gelecek mi diye gelip uzanmadim 2-3 saattir oturup hareket ediyorum hattaaz da olsa şüphe varsa bir kontrole mi gitseniz acaba sizin için gpt ye sordum :)
Harbiden heee 2 gün kalmış nabsjsbdhbsjss ay gelecekse gelsin de bi geliiii bi gidiiy yapınca canım sıkılıyorHa gayret kanka marta son 2 gün kaldı tutacaksın ucundan kenarından ahhshshhdhd
Maşallah kuzu, senin ve bebeğin sağlığı işin hayırlı zamanda gelsin İnşallah.Canım kızlar çokça kalp bırakıyorum sizeBenim kız da gelmekten vazgeçti herhalde doktorum bu seferde 38 i görmeyi deneyelim dedi şuan durursa o zamana 7 Mart gibi bir tarihimiz var ama öncesinde herhangi bir şey olursa haber ver dedi
Ayy hadi hayırlı olsun canım gözünaydın
Evet ben de yazdıktan sonra herkes doğumla uğraşıyor zaten gereksiz germese miydim kızları da diye düşündümNe demek canımmEmpati yaptıkça biz burda gerildik özellikle eltine kuruldum baya djdjdjk
Kesinlike siz böyle diyince “Dilediğimizi rahimlerde belli bir süreye kadar bekletir, sonra sizi bir bebek olarak dünyaya çıkarırız. “ ayeti geldi aklıma. Onlar geleceği zamanı biliyorlar dahaa çok öncedensağlıkla gelsinler kolaylıkla doğuralım inşallahh
Bunu ben de merak ediyorum. Doktorumla konuştum sezeryan günü sabahtan gel dedi acaba bir test yapmacak mı diye düşündüm ben de sormayı unuttumKızlar sezaryen öncesi hangi testler yapılıyor?
Bana 9 gün sonra gel tahlillerini de yaparız dedi. Tahlilden 9 gün sonra da zaten doğum. Demek ki size doğum öncesi yapılacakBunu ben de merak ediyorum. Doktorumla konuştum sezeryan günü sabahtan gel dedi acaba bir test yapmacak mı diye düşündüm ben de sormayı unuttum
Hahahhaha bi geliyyyyyy bi gidiyyyyyy bi geliiiiiy bi gidiyyyyHarbiden heee 2 gün kalmış nabsjsbdhbsjss ay gelecekse gelsin de bi geliiii bi gidiiy yapınca canım sıkılıyor
Sezaryen yapacağı gün yapacaktır testleri ondan sonra doğuma alacaktır. İlk doğumumda öyle olmuştu sabahtan gelmiştim kanlarım falan alınmıştı ondan sonra doğum olmustuBunu ben de merak ediyorum. Doktorumla konuştum sezeryan günü sabahtan gel dedi acaba bir test yapmacak mı diye düşündüm ben de sormayı unuttum
Canm benımde sezeryan sabahı yapacaklarımıs kan testını.sabah yatıs yapılıncaBana 9 gün sonra gel tahlillerini de yaparız dedi. Tahlilden 9 gün sonra da zaten doğum. Demek ki size doğum öncesi yapılacak
Ayy doğum parası deyince kızlar bu 5bin olayı henüz resmi gazete yayınlanmamış bilginiz olsun.. başvursanız da eski cüzi miktar ne kadarsa o kadar alınıyormuş..Ay ne guzel hep boyle kolay gecer senin icin inşallahpeki meme yarasi falan yaşadin mi ilk dönemde ? Bide dogum parasi icin basvurmayi unutma cnm
Ben bugün itibariyle başlıyorum yürüyüş ve pilatese… yarımşar saat 3 set yürüyüş ve pilates.. dürtmek lazım, servikal uzunluğa 35 cm dedi yaa, açılma yok sancı yok.. ben dürtmezsem içerdeki halinden çok memnun maşallahAynen kuzum marta giriş ihtişamlı olacak takır takır doğuracağız inşallah ajahhshjsjs
İnşallah canım, hepimiz içinAy ne guzel hep boyle kolay gecer senin icin inşallahpeki meme yarasi falan yaşadin mi ilk dönemde ? Bide dogum parasi icin basvurmayi unutma cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?