- 22 Ekim 2024
- 1.203
- 2.810
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.001
Sen dogurmucan umudumu kestım kız senden
Sizi mi kircam bayrama bekleyeyim diyorum nasıl jsbxhdbjdbAl benden de o kadar kız bu martın sonunu buluyormuş ben ondan önce doğuruyormuşum hahhdjdjdjjdwarcrew
30 Mart diyorsun yani hahdjjdj çocuk çıkar çıkmaz okula başlar kanka ahhdjjdjdjSizi mi kircam bayrama bekleyeyim diyorum nasıl jsbxhdbjdb
Cikabilir mi orası da mühim ajbzhsgdgwbsjsg30 Mart diyorsun yani hahdjjdj çocuk çıkar çıkmaz okula başlar kanka ahhdjjdjdj
hahahahahh “ben bu çocuğun çıkabileceğine dair umudumu kaybettim elaaaa”Cikabilir mi orası da mühim ajbzhsgdgwbsjsg
Bı bilgim yok konu aktif olsun diye yorum yapıyorumHerkese merhaba,öncelikle bütün güzel annelerimz bebeklerinzi sağlıkla kucaklatın inşalllah
Ben uzun yıllardır KK kullanıcısı olarak kafama takılan şeyleri hep buraya yazarım ve geneldede arkadaşlar yardımcı olurlar sağolsunlar,sizin konununla hiç alakalo değil ama en yoğun yerlerdrn biri burası diye buraya yazıyrm,konu aötım kimse görüp cvp vermedi
Ben 10 gün önce alexndr lazer yaptırdım,bacaklarımda önce kırmızı benekler ertesi günde kahverrngi benekler oldu,10 gündr hala gecmedi acaba gecermi yoksa kalırmı,bu konuda bilgisi olan varsa bana yazabilirmi ne olur,gercekten stres oldum ,özeldende yazabilir,şimdiden cok teşekkürler fotoları ekliyrm
Bu hafta son zaten gelmezse 40 in dolmasını beklemeyi düşünmüyorum gider yatış alir suniyi yerim :'( kader mahkumu gibi ndbdbdbdjdjdjhahahahahh “ben bu çocuğun çıkabileceğine dair umudumu kaybettim elaaaa”
İnşallah gönlüne göre olur hayırlı zamanda sağlıkla gelir kuzum bizimkisi işin espri kısmıBu hafta son zaten gelmezse 40 in dolmasını beklemeyi düşünmüyorum gider yatış alir suniyi yerim :'( kader mahkumu gibi ndbdbdbdjdjdj
Col sağolunBı bilgim yok konu aktif olsun diye yorum yapıyorumgeçmiş olsun
Öyle valla hayırlısı olsun ben de gülüyorum zaten sıkıntı yokİnşallah gönlüne göre olur hayırlı zamanda sağlıkla gelir kuzum bizimkisi işin espri kısmı
Amiiiiin canım benimÖyle valla hayırlısı olsun ben de gülüyorum zaten sıkıntı yokhepimiz için en güzeli olsun inşallah
Bende 12 yıl önce yaptırdım lazer epilasyon bir keresinde böyle olmuştu geçmişti merak etme geçer onların tavsiye edeceği bir nemlendirici kremle rahatlatabilirsin bir de genelde 15 gün sonra rötuş veriyorlardı verdilerse o zamanda sorabilirsin içinin rahatlaması açısındanHerkese merhaba,öncelikle bütün güzel annelerimz bebeklerinzi sağlıkla kucaklatın inşalllah
Ben uzun yıllardır KK kullanıcısı olarak kafama takılan şeyleri hep buraya yazarım ve geneldede arkadaşlar yardımcı olurlar sağolsunlar,sizin konununla hiç alakalo değil ama en yoğun yerlerdrn biri burası diye buraya yazıyrm,konu aötım kimse görüp cvp vermedi
Ben 10 gün önce alexndr lazer yaptırdım,bacaklarımda önce kırmızı benekler ertesi günde kahverrngi benekler oldu,10 gündr hala gecmedi acaba gecermi yoksa kalırmı,bu konuda bilgisi olan varsa bana yazabilirmi ne olur,gercekten stres oldum ,özeldende yazabilir,şimdiden cok teşekkürler fotoları ekliyrm
İpeksi cok teşekkür ederim cevap verdiğn için ,peki nekadar sürede geçmişti hatırlıyormusunBende 12 yıl önce yaptırdım lazer epilasyon bir keresinde böyle olmuştu geçmişti merak etme geçer onların tavsiye edeceği bir nemlendirici kremle rahatlatabilirsin bir de genelde 15 gün sonra rötuş veriyorlardı verdilerse o zamanda sorabilirsin içinin rahatlaması açısından
Bendede olmuştu aynisi. Gecmisti korkma. Lazer yapan kişi cildiniz cok kuru oyuzden boyle oluyor demistiHerkese merhaba,öncelikle bütün güzel annelerimz bebeklerinzi sağlıkla kucaklatın inşalllah
Cok teşekkürler,,Bendede olmuştu aynisi. Gecmisti korkma. Lazer yapan kişi cildiniz cok kuru oyuzden boyle oluyor demisti
Dinlenince düzeliyorsa yalancı sancı diyorlar..Bu foşik uygulama bilmesem canımı sıkacakevet şuan 10 dk da bir ama 5 dklara doğru inmiyor ve geçici olarak uğruyor dinlenince düzenliyor kendini.... Sırf ortalama 10dkda bir diye uyarıyo beni yavaştan hazirlan diye sjxbjsnjshushsjjjbsjsdjdn Ayyy inşallah açılma için böyle geceleri başlayıp gündüz son buluyodur da acilma konusu rahat olsun
Başladi benim gece mesaisi
DOGURMUYORUM sadece boş bir detay veriyorum nsbxbddbdjxjjdj
Çatı kemiği ağrısı açılmadan dolayı oluyor birde magnezyum eksik büyük ihtimal ara sıra atıyordum iyi geliyordu bana . Ama artık aramıycamBelki açılmaya yumuşamaya faydası olur o sancıların bende yalancı sancı yok ama feci çatı kemik ağrıları var sancıyı seçemiyorum sanırım ama artık doğsalar frna olmaz korkarım bayrama doğru gelirlerse
Ya zaten uzaninca ve geceleri başlıyor skndsndkd dengesiz biraz çözemedim sabaha kadar olur şimdi bi ama gün içinde pek yokDinlenince düzeliyorsa yalancı sancı diyorlar..gerçi sen sancı profu oldun bebiton sayesinde
Valla zaten devlette doğum olacağı için özel gibi şeyler yapamam ama özele de gitseydim yapmazdim bunlara ilgim yokKızlar ya ben hastaneye süsleme planlamadım, şart mı bi balon malon alsam mı sizce?
Bir de ikramlık da düşünmedim, bi çikolata sipariş ettim yetişir mi bilmiyorum yetişmezse random bi yerden bebek çikolatası alacağım, ek ne planlamak gerekir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?