- 22 Ekim 2024
- 1.184
- 2.729
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.881
Yazar. Ben bi kere baktım yazıyordu. Ama parlak olanlar şuruplu. Haberlerde bile çıkmıştı
Ne güzel yaaa… millet kendi doğurduğu çocuğunu başkasının başına sarıp keyif yapma derdinde.. ben burda okurken bile delirdim, ne bu aymazlık ne bu fütursuzluk… sen ilişkiler bozulmasın diye yumuşak davran, o da bunu kullansın ne güzel işÖnceden ikisini birden getirirdi. Şimdi bir hafta biri diğer hafta öbürü. Eşimle konuştuktan sonra hafifletmiş haliymişneyse çözeceğim bu konuyu. Sadece ben mi misafir sevmeyen biriyim acaba diye düşündüm. Sizlerin de fikirlerinizi almak istedim.
Anladım canım, protein ve tansiyonu ben de duymuştum. İniallah sağ Salim kavuşalım bebeklerimize
Ya doktor da sınırda dedi biraz hareketleri falan ben de çok evham ettim 2 gündür bir bugün bakacağım duruma göre yarın kontrole gidebilirim eğer istediğim gibi hareketleri hissetmezsemBenim artık tekmeden ziyade ayak baskıları vs var tekme gibi sert değil ittiriyor sadece yeri kalmamış cocugumun garibanben saymiyorum ama en son ne zaman kontrol ettigimi unutuyosam elimle dürtüp uyandiriyorum hareket ediyosa okey diyorum. Erken doğum durumu için bilmiyorum ama korkma hareket ediyorsa genel olarak sıkıntı yoktur bence
Bakayım randevu varsa giderim olmadı bugün dogurmazsambi kontrol etsinler
Ya normal doğum mu yaptınızMerhaba, mesajını okuyunca ilk doğumun geldi hemen gözümün önüne. Evde uzanırken lavabo ihtiyacım geldi. Ve bitmek bilmeyen bir lavaboydu :)
Ne ağrı ne sancı.. Doktora gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doğum süreci 12 saat sürdü. Sağlıkla kavuştuk yavrumla.
Bende şimdi tekrar nasıl doğum yapacağım stresindeyim. Oğlum 9 yaşında şu an. yaşım ve kilom çok daha ileride. Allah yardımcımız olsun..
İçine sinmiyorsa zaten git canımYa doktor da sınırda dedi biraz hareketleri falan ben de çok evham ettim 2 gündür bir bugün bakacağım duruma göre yarın kontrole gidebilirim eğer istediğim gibi hareketleri hissetmezsem
Şükür iyiyiz. Oğlanın kg alması bekleniyor hala küvezde. Ben de bu sürede iyice kendimi toparladım. Hazırlıksız yakalandığımız için son hazırlıklarla ilgileniyorum. Çok şükür bedenen de psikolojik olarak da iyiyimCanım bebeğin ve sen iyisindir inşallah mesajları çok okuyamadım
Eveett. Bende şaşırdım normal yapabildiğime. Valla Allah benim doğumum gibi bir doğum nasip etsin herkese. Hep böyle dua ederim, gördüğüm duyduğum her hamileye.Ya normal doğum mu yaptınızçok zor muydu
Yaaaa yesin onu teyzoşuuuuuEveeettt Funda teyzesi geliyor oğluşum
Kızlaaar naptınııız cok merak ettım sızıı ses verınnnBenim de aklım onlarda. Hayırlı güzel haberler alalım inşallahpapatya113 V Vaveylay F Floweers
Mutlaka haber ver bize de
Tam ona bakmaya geldim siz de yazdınız
Umarım iyilerdir ve her şey yolundadırTam ona bakmaya geldim siz de yazdınız
Yaa hadi hayırlısı olsun. Şu an kaçıncı haftadasınız?Kızlar bugün gün aldık 13 Mart olarak verdi doktorumuz. 38+4 olacağız inşallah. Özelde yapacağım.
Spinal yapıyormuş sadece , sondayı uyuşukken takıp, uyuşukken çıkarıyorlarmış. Sezeryandan sonra karından bastırma oluyormuş biriken kanın çıkması için fakat ilk 4 saat içinde yapıyorlarmış uyuşukluk geçmediği için hissetmeyeceksin dedi. Hastahanede 1 gece kalıyormuşuz. 3 saatte 1 de ağrı kesici yapılacakmış. Spinal + epidural önermiyorum dedi.
Kan sulandırıcı kullanıyorum ben 24 saat önce kesecekmişim , sezeryandan 24 saat sonra tekrar başlayacakmışım 30 gün daha kullanılacakmış.
Bu kadar bilgi aldım.
Muhtemelen seninle aynı tarih canımYaa hadi hayırlısı olsun. Şu an kaçıncı haftadasınız?
Bence senin artık hastaneye gitme vaktin geldi aşkım evde doğurup kordonu kesmene az kaldı shdjjdjdjjdBen geberiyorum bu çocuğun boyu kesin uzun karnıma sığmıyor hem aşşağıya yükü var hem ayaklarini kaburgama dayadı karnima dokunamiyorum canim aciyi sjdbsbsbjdjd
Büşraaa bugun kontrolde doktor karninda sertlik var dedi açlmaya bakti acilman yok dedi. Nstye girdim kasilmalarim cikti. Doktor yatis yapalim dogumun habercisi olabilir olmayadabilir dedi. Yatisi kabul etmedim. Kagit imzalattilar. Valla aklima sen geldin allahtan. Yoksa telaşlanip kanul ederdim kesinBen geberiyorum bu çocuğun boyu kesin uzun karnıma sığmıyor hem aşşağıya yükü var hem ayaklarini kaburgama dayadı karnima dokunamiyorum canim aciyi sjdbsbsbjdjd
Bide acilmaya bakarken cok aci cektim. Smdi hala kasigimda rahmimde agri var ondan dolayimi acaba senceBen geberiyorum bu çocuğun boyu kesin uzun karnıma sığmıyor hem aşşağıya yükü var hem ayaklarini kaburgama dayadı karnima dokunamiyorum canim aciyi sjdbsbsbjdjd
Kız kasilmam yok ki şuan çok yürüdüm geldim ondan geberiyorum jsbxhsbdjsBence senin artık hastaneye gitme vaktin geldi aşkım evde doğurup kordonu kesmene az kaldı shdjjdjdjjd
Kaç çıkmış ki sancı şiddeti bi de yarim saatte kaç defa çıkmis söyledi mi? Bi de acilman bile yok ne yatisi anlamadim. Sancı cok hissediyor musun kiBüşraaa bugun kontrolde doktor karninda sertlik var dedi açlmaya bakti acilman yok dedi. Nstye girdim kasilmalarim cikti. Doktor yatis yapalim dogumun habercisi olabilir olmayadabilir dedi. Yatisi kabul etmedim. Kagit imzalattilar. Valla aklima sen geldin allahtan. Yoksa telaşlanip kanul ederdim kesin(
Bazı doktorlar biraz zorluyo sanırım bu hemşirelerin iğne vurmasi gibi eli hafif olan var ağır olan var malesefBide acilmaya bakarken cok aci cektim. Smdi hala kasigimda rahmimde agri var ondan dolayimi acaba sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?