- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.377
- 36
-
- Konu Sahibi elektroforez
Bende mayıs annelerinden geliyorum emin olun yarınızdan çogu şubatta dogum yapacaksınız kimse kalmıyor ay başınaBen de acaba sezaryen düşünenler mi diye yorumladım kendimce. Sezeryan olan arkadaşımın söylediğine göre, 2 hafta önce oluyormuş sezaryen, aniden normal olmasın diye.
uyusalar dert uyumasalar dert hahaBizde yeni alışmıştık zaten hep uyuyorlar diye oldu ne olduysa
Canım ben folbıol kullanıyorum ama burda cogu kısı yuksek mg lı dıyor ona,ben hangı dr a gıttıysem bana onu verdı artık yas 34 dıyemıdır nedırMerhaba hanımlar benim sat 28 mayis.reglime 3 gün kala erken gebelikte silik çizgi gördüm.yurt dışındaydım adetim geçeli 9.gunde doktora gittim keseyi gördü beta fa 6700 gibi bisey cikti.ama hiçbir şeye başlamadım folik asit başlayacağım da ne başlasam bilmiyorum sizler neler kullaniyorsunuz
Soğuklarda gelecek desene meloşum bebişkoBende mayıs annelerinden geliyorum emin olun yarınızdan çogu şubatta dogum yapacaksınız kimse kalmıyor ay başına
Bende 36. YasindayimCanım ben folbıol kullanıyorum ama burda cogu kısı yuksek mg lı dıyor ona,ben hangı dr a gıttıysem bana onu verdı artık yas 34 dıyemıdır nedırneden bılmıyorum bana dr onu verdı gunasırı ıcıyorum bakalım sımdılık,ıkı uc hafta sonra dozu dusuk bıtanesıne gecıcem ama dr a sorup,bıde decavıt protanal verdı ona baslıcam ilerleyen zamanlarda.
Bende kalp atışını görmeden hatta ilk 3 ayı geçirmeden kimseye söylemek istemiyorum.kendime zaten bir doktor da henüz secmedim 10 gün sonra almaya başlasam folik asit vs çok mu geç kalmış olurum.su an 5 hafta 4 gunluk gorunuyorBenim de sat 31 mayıs bugün keseyi gördük çok şükür ilk gebeliğim 11. Haftada kalbi durmuştu malesef umarım bu kez sağlıkla geçer gebeliğim . Hepimiz sağlıcakla kavuşuruz umarım . İlk üç ay folik asit ve iyot kombine olan vitaminler yeterli oluyor dedi doktorum sonrasında multivitamin önerdi
Yanı ben doktor degılım ama folık asıtın onemlı oldugu zamanlar sımdı zaten canım organ gelısımı ıcın onemlı.rıske atma ıstersen düşük mg lı bıtane al eczaneden başlaBende kalp atışını görmeden hatta ilk 3 ayı geçirmeden kimseye söylemek istemiyorum.kendime zaten bir doktor da henüz secmedim 10 gün sonra almaya başlasam folik asit vs çok mu geç kalmış olurum.su an 5 hafta 4 gunluk gorunuyor
Asprın verdımı canım?kalp durması genelde kan oıhtılasmasından oluyorBenim de sat 31 mayıs bugün keseyi gördük çok şükür ilk gebeliğim 11. Haftada kalbi durmuştu malesef umarım bu kez sağlıkla geçer gebeliğim . Hepimiz sağlıcakla kavuşuruz umarım . İlk üç ay folik asit ve iyot kombine olan vitaminler yeterli oluyor dedi doktorum sonrasında multivitamin önerdi
Doğru diyorsun canim zaten eczaneye gidip sormaktı niyetim düşük bir tane alayım ben gidene kadarYanı ben doktor degılım ama folık asıtın onemlı oldugu zamanlar sımdı zaten canım organ gelısımı ıcın onemlı.rıske atma ıstersen düşük mg lı bıtane al eczaneden başla
Canım hayırlı olsunMerhabalar 5+5 de gözüküyorum uygulamada bende hala bulantı iştahsızlık falan olmadı sizde nasıl altıda mı başlıyor gerçektenilk hamileliğim bu ondan bilemiyorum kişiden kişiye değişir gerçi ama çok uyuyorum sadece çabuk yoruluyorum. Bir de 6+3 ilk doktor kontrolümüz kalp atışlarını duyabilir miyim sizce
Ya senin de hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahCanım hayırlı olsunherkeste aynı belırtıler olamayabılır kafanı takma bence bendede hemen yorulma olayı var karnımda bı gergınlık var sankı böyle yol çalısması var gıbı bıde hafif gögüs agrısı
Canım emin ol bı sure sonra başlayacak o belirtiler rahat rahat tadını çıkaralım hamileliğin,Ya senin de hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahyol çalışması çok yerinde bir tabir bende de var o göğüs uçlarım çok çok acıyor bir de umarım kalp atışlarını duyarım ben de
İşten ayrıldığım dönemde oldu bu bebek haberi o yüzden tüm belirtileri evde sakin huzurlu bir şekilde atlatacağım inşallahCanım emin ol bı sure sonra başlayacak o belirtiler rahat rahat tadını çıkaralım hamileliğin,
5+2 benim de henüz bulantım yok ve iştahım da arttıMerhabalar 5+5 de gözüküyorum uygulamada bende hala bulantı iştahsızlık falan olmadı sizde nasıl altıda mı başlıyor gerçektenilk hamileliğim bu ondan bilemiyorum kişiden kişiye değişir gerçi ama çok uyuyorum sadece çabuk yoruluyorum. Bir de 6+3 ilk doktor kontrolümüz kalp atışlarını duyabilir miyim sizce
CanımmmmmmmAmiiin aşkımmm aminnnnn seniSafransari yı ve @beyons u bekliyorum hayatımızın en guzel zamanlarını beraber gecırelım ınsallah