- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
yok canim bebek arabasinda oluyor, onun haricinde kucagimda zaman geciriyor demek istedimBen acıkcası kalp atısını duyana kadar fızıksel altıvıte cok yapmıyorum,sonucta tam yerlesme zamanı,kızınız kucagınızda o kadar yürümeyin bence,bebek arabasında oturmuyor sanırım.Yınede tedbırlı olmak lazım.
Kesinlikle 7 ve 8.hafta herşey netlesiyor7. Hafta gibi daha garantili oluyor öncesinde gider ve göremezseniz normal ve gereksiz yere de strese girmiş olursunuz. Sabretseniz daha iyi olur kese görünmüş inşallah kalp atışı da görünür . Ben ilk gebeliğimde 5. Haftada keseyi 7. Haftada kalp atışını görmüştük . İki hafta çok uzun değil keyfni çıkarın bu sürecin
Çok geçmiş olsun. Şuan ne durumdasınızBen yine dış gebelik maalesef sağ tüpüm alınmıştı. Bu sefer sol tarafta görüldü çok düşük bir ihtimaldi bana denk geldi. Sabah kürtaj oldum iki doz iğne yapıldı bi kaç gün hastanede kalacağım umarım tüp alınmak zorunda kalmaz.
Gebelik öncesi özelde bi dr multivitamin vermişti. Gebeliğin ilk 4 haftasına kadar maxiper multivitamin kullandım. Devlette ilk muayenede dr multivitamin kullanma dedi Folidoce verdi.Kuzular sız folık asit ne kullanmıştınız?folbıol verdı ya bana dr,yıne de bı pımpırıklenmedım degıl. Mg ı yuksel diye.Size doktordan daha cok guvenıyorum düşününmelegim can T TASUU
Yaa ne bılıyım kafam karıstı canım benımde folbıol baya yuksek doz ya.napsam bılemedım daha dr randevumada cok var,bılemedım ne yapsamGebelik öncesi özelde bi dr multivitamin vermişti. Gebeliğin ilk 4 haftasına kadar maxiper multivitamin kullandım. Devlette ilk muayenede dr multivitamin kullanma dedi Folidoce verdi.
Youtube'da bi dr dinlemiştim adam ısrarla 400 mcg diyor. Kullandığın folbioli örnek veriyor ve herkes kullanmamalı diyor.Yaa ne bılıyım kafam karıstı canım benımde folbıol baya yuksek doz ya.napsam bılemedım daha dr randevumada cok var,bılemedım ne yapsam
Valla kuzum hergun degısık bısey cıkıyorSelam kızlar ,
Bugün sabah kadar doğru dürüst baş ağrısından uyuyamadım Sabah da mide bulantısı beni mahvetti 6.haftaya girişle 2gündür bunlar başladı umarım geçicidir
Baş agrısı ıcın mıgren tasları var basına ondan surebılırsın rahatlatıyor baya bendede mıgren oldugu ıcın asprın alıyorım ben bu mıgren yuzunden haftada ıkı kez dr bırakma asprını dedı cok sukur bıkere bıle basım agrımadı dahaSelam kızlar ,
Bugün sabah kadar doğru dürüst baş ağrısından uyuyamadım Sabah da mide bulantısı beni mahvetti 6.haftaya girişle 2gündür bunlar başladı umarım geçicidir
Umarım kısa sürer.Selam kızlar ,
Baş ağrısı için buzlu su hazırlayıp ellerinizi o suya koymanızı tavsiye ediyorlar. Başınız ağrırsa bir deneyin isterseniz.Baş agrısı ıcın mıgren tasları var basına ondan surebılırsın rahatlatıyor baya bendede mıgren oldugu ıcın asprın alıyorım ben bu mıgren yuzunden haftada ıkı kez dr bırakma asprını dedı cok sukur bıkere bıle basım agrımadı daha
Banada ondan vermişti bi doktor canım sonra kendi doktoruma geçtim o başka verdi ismini hatırlamıyorum ama folbıol artık kullanmıyoruz dedi özelligini yitirdi gibi bişe dedi benim doktorumKuzular sız folık asit ne kullanmıştınız?folbıol verdı ya bana dr,yıne de bı pımpırıklenmedım degıl. Mg ı yuksel diye.Size doktordan daha cok guvenıyorum düşününmelegim can T TASUU
Buldum canım bundan verdi bana bundan al iç eczanedenKuzular sız folık asit ne kullanmıştınız?folbıol verdı ya bana dr,yıne de bı pımpırıklenmedım degıl. Mg ı yuksel diye.Size doktordan daha cok guvenıyorum düşününmelegim can T TASUU
6 dan sonra gorunmustu kalp atışı benim.. 10 gün sonra gel dedi bana doktor 5+2 de
çok teşekkür ederim yorumlarınız için dikkate alacağım söylediklerinizi keyfini çıkaracağım7. Hafta gibi daha garantili oluyor öncesinde gider ve göremezseniz normal ve gereksiz yere de strese girmiş olursunuz. Sabretseniz daha iyi olur kese görünmüş inşallah kalp atışı da görünür . Ben ilk gebeliğimde 5. Haftada keseyi 7. Haftada kalp atışını görmüştük . İki hafta çok uzun değil keyfni çıkarın bu sürecin
Corasprin yazmıştı doktor her gü n kullanıyorum Acaba o işe yarar mı Normal asprin isen farklı mı bilmiyorum. Migran taşına bakıyım. Parol alsam mı dedim Tuttum kendimiBaş agrısı ıcın mıgren tasları var basına ondan surebılırsın rahatlatıyor baya bendede mıgren oldugu ıcın asprın alıyorım ben bu mıgren yuzunden haftada ıkı kez dr bırakma asprını dedı cok sukur bıkere bıle basım agrımadı daha
Yok yok benımkıde coraspın canım.bende işe yaradı.mıgren tası cok guzel ferahlatıyor basına masaj yap,soguk suyla duş yap.parol ıcmesen ıyı olur tabıkı onu ıcmeden bı dr a danısırısınCorasprin yazmıştı doktor her gü n kullanıyorum Acaba o işe yarar mı Normal asprin isen farklı mı bilmiyorum. Migran taşına bakıyım. Parol alsam mı dedim Tuttum kendimi
Tamam mınnosumBuldum canım bundan verdi bana bundan al iç eczaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?