- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.121
Merhaba ,prima kullanıyorum .Oğlumda da onu kullandım.Bir arkadaşım başka bezler tavsiye etti pure diye bir bez vardı kantinde gerckten çok uygun fiyatlı, gündüz için alıp denedim fena değil şans verilebilir .Ama ben primadan devam ediyorum hiç yanıltmadı beni .Cok çok iyiKızlar günaydınnn, hangi marka bez kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Ben molfiks kullanıyorum memnunumKızlar günaydınnn, hangi marka bez kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Bende 1 paket var prima ama sürekli alamam çok pahalı ya yoksa gerçelten güzel bezMerhaba ,prima kullanıyorum .Oğlumda da onu kullandım.Bir arkadaşım başka bezler tavsiye etti pure diye bir bez vardı kantinde gerckten çok uygun fiyatlı, gündüz için alıp denedim fena değil şans verilebilir .Ama ben primadan devam ediyorum hiç yanıltmadı beni .Cok çok iyi
Sevindim canım ben de molfix aldım ama daha kullanmadım goon kullanıyorum o da güzelBen molfiks kullanıyorum memnunum
Bionatural ve natural kullanmıştıö ben de bionatural güzeldiSleppy kullanıyorum şuana kadar (15 günlük deneyim ) memnunum
Iste bundan korkuyorum bnde. Memeyi unutursa vicdan azabi cekerim. Of neyse bu sekilde yola devam artikCanım emziği aldı avent aldım bende. Ancak emzikle sürekli kavga halinde ağzından çıkacak diye sinirlenip onunla cebelleşmekten uyuyamadı. Sadece ağlamadan durdu ilk defa yatakta 1 saat kadar.
Ama sabah meme vermek istediğimde memeyi havada kapan çocuk 45 dk da zor aldı. Sanırım emziğe alışırsa meme reddi olabilir. O yüzden ağlarsa ağlasın deyip emziği vermeme kararı aldım şuan.
Canım doktorum yeni sisteme göre ilerleyeceğiz dedi banaKızlar sağlık ocağı Yeni sistem ile aşı takvimi olusturcakmis sizde yeni sistemi bekleyen varmı
Normal doğdu ve hala devam ediyor şaka gibi rengi değişiyor bazen bitiyor gibi oluyor ama tekrardan devam ediyorCNm normal dogummu yaptin ve kanaman ilk gunden beri durmadimi hic
Dogumdan sonra kontrole gittinmi hic cnm. Belki bu durum normaldir ama tekrar bi doktora git benceNormal doğdu ve hala devam ediyor şaka gibi rengi değişiyor bazen bitiyor gibi oluyor ama tekrardan devam ediyor
Bunu kullanıyorumKızlar ana kucağı almak istiyorum ancak malum marka babyj… çok pahalı geldi. Daha uygun bir marka kullanıp memnun olan var mı
Ataklar sürdükçe gittim bi kere herhangi olumsuz bişey söylemedi psikiyatri ye yönlendirdiDogumdan sonra kontrole gittinmi hic cnm. Belki bu durum normaldir ama tekrar bi doktora git bence
Senin kanaman durdu mu kaç gün sürdü meselaDogumdan sonra kontrole gittinmi hic cnm. Belki bu durum normaldir ama tekrar bi doktora git bence
Benim 10 gune yakin kanamam oldu sonra sari akintiya dönduSenin kanaman durdu mu kaç gün sürdü mesela
Benim de sürekli biter gibi oldu sonra kırmızı gelmeje devam etti canım daha bugğn tekrar kahverengi oldu bakalım tekrar kırmızı olmazsa yeni bitti yani benimNormal doğdu ve hala devam ediyor şaka gibi rengi değişiyor bazen bitiyor gibi oluyor ama tekrardan devam ediyor
Bizimde bugün birinci ay aşısı vardı oğlumun , sağlıkocağındaki ebe istersen yaptırma yeni sisteme göre 2 . Ay aşısında yine olacak dedi , yaptırmadım bende boşuna canı acımasın birdahaKızlar sağlık ocağı Yeni sistem ile aşı takvimi olusturcakmis sizde yeni sistemi bekleyen varmı
Bu sabah da canım kocam alarmı çalınca hemen kapatmış:') 8 de kalkacaktik uyumuşuz ipeğin uyanma zamani grlmis 9 da uyandirdi bizi allahtan ucundan yetiştik geç kalarak skdnejndjejdjsjd ipek hanim da sağolsun iki gündür biriktirmiş pusette doktorun kapısının önünde zart zurt ne varsa döküldü ajbdsjjdidjd bi de sırt üstü yatıyor b*ku önden taşmış qksbuwhdiwhdjwdd doktor bile şok olduAynen valla anlamıyorum ilk kızım pırtlatamıyordu bayağı bayağı zorlanıyordu bu pırtlatıyırda bazen böyle ard arda ama sanardın hiç pırtlatmamış öyle bir sıkma kızarma ıkınma yazık diyorum ya
Hayırlı olsun şimdiden bende napsam diye düşünüyorum dümdüz banyo mu yaptırsam abdesst aldırım hatırlamıyorum da ilkini annem yaptırmıştı sanırım bir sorarım olmadı tekrar :)
Kız maşallah uzun olacak boyu da çok güzel bizimde boy 53.2 çıktı uzun olacak dedi haklısın canım uzun yol çekilmiyor bizimde İstanbul trafiği zulmü var ipek i okula bıraktık öyle gittik herbirine yetişcez diye evden nasıl çıktığımız belli değilsağlık ocağında aşımızı da olduk sonra hastaneye gittik uzun sürdü tabi arada emzirme muhabbeti de olunca uzadıkça uzuyor
Ay evet duvarlar yankılanıyor kabxhwhsksndjjdHer seferinde bende şaşırıyorum yeni altını alıyorum gazını çıkarıyorum 20 dk sonra hop yine aynıüst gazını bir çıkarıyorum yetişkinler öyle çıkaramaz öyle bir ses
Canim tek meme ise normal su zaten çoğu diye iki üç günde bir yapiyo bizimki deAh yazamadım ben iki kez uyandım yazdıktan sonrakızım sabaha kadar uyumadı ,hem bariz sesler çıkardı hem gülücükler attı ,hem çok ağladı
Benim bebiş her emdiğinde kaka yapıyordu ilk kez iki gün kaka yapamadısürekli ıkınıyor sesler çıkarıyor .Bu memedeki durumu benimki de yapıyor hatta memeyi reddediyor sandım ama hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz.Benim erken doğum olınca önce başlıyor .
İnsallah artık 3’tü 6’ydı derken geçecek zaman .Allah yardımcımız olsun
Bizim de bekletiyor haftaya haber vereyim dedi bekliyoruz, zaten tek farkı enjektör daha az oluyor daha az iğne vurulmus olacak sıkıntı yok dedi doktoru da bugünKızlar sağlık ocağı Yeni sistem ile aşı takvimi olusturcakmis sizde yeni sistemi bekleyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?