• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
O zaman artık bebeğe yaramayan şeyler yiyebilirsin canının çektiği jnxjsnxjxnd bu kdizi firsata cevirirdim ben olsam 😂😂

Aaaaa ben de 20 kilo aldım nxnxnxnnx
Sizin ıcın tartılcam bugun😀ben bır aydır tartıya hıc cıkmadım.bakalım kac kılo almısım.valla bu mıde yuzunden bısey yıyeyemektense bende 20 kılo almayı yeglerdım ama malesef

Sizin ıcın tartılcam bugun😀ben bır aydır tartıya hıc cıkmadım.bakalım kac kılo almısım.valla bu mıde yuzunden bısey yıyeyemektense bende 20 kılo almayı yeglerdım ama malesef
Yani keşke ben de almasam ama aldık artık güzellememiz lazimki psikolojimiz bozulmasın bsbdbdbsjdjdj

Erken gitmiştim nst sırası olur belki diye işim de erken bitti döndüm şimdi 😂 çatı muayenesi yapmadı valla ben de hiç sormadım gerekli olsa kendi yapardı diye ses etmedim 😅😅😅 kilosu suyu yerinde dedi karbonhidrat yeme şişmesin çocuk daha fazla dedi. Yürüyüş yapıyo musun diye sordu yok dedim hurma yiyo musun dedi evet dedim hurmaya gelince yiyosunuz yeme kilo aldırıyor bebeğe dedi 😂😂
Çömel bol bol, 26sına kadar doğurmazsan o gün göreyim seni ona göre karar veririz dedi. Suni falan vercek herhalde duruma göre bakalımm 😅
Nie 26sina kdr bekleyelim dedi cnm. Riskli bir durum yok dimi insallah

60 dan 81 oldum ben de 🥲 ama 4 haftadır yatıyorum şu riskli durumdan sonra hep yatış dedi ya doktor. Bu yatış yüzünden son zaman çok aldım. İlk gebeliğimde de oğlumda 58 le başlayıp 80 ile doğuma girmiştim 🙈
Ben ilk gebeliğimde 60 la başlayıp 83 ile doğuma girmiştim. 🙈 Bunda da 70 ile başladım, şu an 85 im.
Doğumdan bi 6 ay sonra zayıflama topiği açalım. 😊

Ben ilk gebeliğimde 60 la başlayıp 83 ile doğuma girmiştim. 🙈 Bunda da 70 ile başladım, şu an 85 im.
Doğumdan bi 6 ay sonra zayıflama topiği açalım. 😊
İlk gebeliğimde 22.5 kilo almıştım düzenli egzersiz artı temiz beslenme ile 30 kiloya yakın verdim hatta😅 hallederiz hele bir doğuralım. Zaten yaklaşık 4 yıldır düzenli spor yapıyordum ben ağırlık antrenmanı artı cardio❤️ kaslarım bile vardı🥲

UYgulamada 8i gorunuyor senin. Bide 41 haftaya kdr bekleyebilirsin sonucta. Yani suni almaktansa beklemek daha mi iyi bilemedim
Ben de öyle düşünüyorum canım satı detaylı ultrasonda güncellemiştik o yüzden 8iyapmıştkm ben de 😅 26sında gideyim bakayım ne dicek ne durumda olucam, ona göre ben de beklemeyi tercih ederim diye düşünüyorum

Back