Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Kızlar benden bazen bitmiş gibi çok az açık ton kahve akıntı geliyor bazen de çok koyu kahve siyah tonlarında geliyor. Normal dimi ya artık tamamen bitsin istiyorum çok tedirgin oluyorum akşam yine çok koyu kahve sümüksü akıntım oldu

Sahte muhtemelen. Ama 3 saat ciddi ağrım oldu. Oturamadım, yürüyemedim. Şimdi sakinleşti Allahtan.
Canım bende de oluyor o korkma dinlenince geçiyorsa korkma . Önceki gün yarım gün boyunca beni de zorladı ama bişey yok muhtemel yordun kendini ayaklara durdun veya iş yaptın

Sahte muhtemelen. Ama 3 saat ciddi ağrım oldu. Oturamadım, yürüyemedim. Şimdi sakinleşti Allahtan.
Dinlen canım son zamanlarimiz iyoce bebek baskı yapıyor ben uyuyamıyorum ağrıdan bazen bi de bu kasilmalar da kişiden kişiye hissetme dozu degisiyo herhalde ben çok hafif yaşıyorum bu sahte olanları dikkat et

Kızlar selam bu grupta erken doğum yapan yok değil mi? Bugün muayenede sancım çıktı bi de rahimde yumuşama varmış ciğer geliştirici iğne oldum bebiş için. İnşallah zamanında gelsin kuzular ya dualarınıza beni ve oğlumu da katar mısınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…