- 10 Temmuz 2024
- 665
- 1.241
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.521
Günaydın kızlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınnnGünaydın kızlarrr
tamam o zaman ben de yarın gideyim :)Beni haftaya pazartesiye çağırdı ama ben kendimi ölçtüm tarttim yok dedim en geç cumaya kadar dayanırım o yüzden cumaya gidicem senin 1 günden bir şey olmaz bence :)
Ben de bi ara instada avokadocu ayşeden almıştım müthiştii. Marketten bulamıyorum hemen şaftı kayıyorA101den alıyorum. Bir arkadaşım Trendyoldan aldığını söyledi çok da memnunmuş ama ben almadim
Ben de yarın gideyiim ya o zamannn :)Bence gittr doktorum da beni ya Perşembe ya cuma çağırdı ben cuma seçmiştim
Ben de ordan alıyorum ama 2 dir memnun kalmadım kötü çıktıı bi düzgün avokado yiyemediimBen fileden alıyorum genelde kuzum.
Siz yaptırdınız mı peki
Kalp atışından 3 hafta sonra kontrole gel dedi. 10.hafta da fetal dna yaptırmayı düşünüyorum sen?
Benim kızımda bol salçalı makarna istiyordu canım.Koca bir tabak salçalı makarna ama gluten hassasiyetim var canımın daha da çok çekmesini bekliyorum
Günaydın çok gecmis olsun canım güzelce dinlen inşallah toparlanacaksin moralini hep yüksek tut. Bebeğinin gelişimi hayal ederek güzel videolar izle. Beyine bebeğin gelişimi için sinyal gönderiyor gibi oluyor sanki bana çok iyi geliyokızlar günaydınn
dün doktorumla görüştüm kalp atışlarını gördük çok şükür ama lekelenme pembe kırmızıya döndüğü için düşük tehdidi bu dedi ve 10 gün rapor versi duphaston 3*1 kullan saati saatine dedi evde yatıyorum şimdi
Kuzum antiHBS ne demek biliyor musuntamam o zaman ben de yarın gideyim :)
Ben de bi ara instada avokadocu ayşeden almıştım müthiştii. Marketten bulamıyorum hemen şaftı kayıyor
Ben de yarın gideyiim ya o zamannn :)
Ben de ordan alıyorum ama 2 dir memnun kalmadım kötü çıktıı bi düzgün avokado yiyemediim
Kızda miii ay ne güzel hayırlısı bakalım sağlıkla huzurla gelsin inşallahBenim kızımda bol salçalı makarna istiyordu canım.
Ordan alıyorum. Bime geliyor bazen yemek sepetinden sipariş veriyorumtamam o zaman ben de yarın gideyim :)
Ben de bi ara instada avokadocu ayşeden almıştım müthiştii. Marketten bulamıyorum hemen şaftı kayıyor
Ben de yarın gideyiim ya o zamannn :)
Ben de ordan alıyorum ama 2 dir memnun kalmadım kötü çıktıı bi düzgün avokado yiyemediim
bilmiyorumm canım ama netten baktımm .Kuzum antiHBS ne demek biliyor musun
Bakmicaklarsa gelmeseler daha iyi cidden. O olmasa sen yatardin ki zatenGünaydın kızlar grupta bir süredir aktif değildim kv geldi onunla uğraşıyordum kanamam var doktor dinlen dedi güya bana bakmaya geldi ama ben sürekli ayakta onunla ilgilendim çok yordu beni
ya çok teşekkür ederim haklısınız demeyeceğimGünaydın çok gecmis olsun canım güzelce dinlen inşallah toparlanacaksin moralini hep yüksek tut. Bebeğinin gelişimi hayal ederek güzel videolar izle. Beyine bebeğin gelişimi için sinyal gönderiyor gibi oluyor sanki bana çok iyi geliyo
aşılı olduğunuzu gösteriyorbilmiyorumm canım ama netten baktımm .
anti hbs nedir hamilelikte - Google'da Ara
Anti HBs, hepatit B virüsüne karşı bağışıklık sisteminin oluşturduğu bir antikordur.
yazıyor
Aynen öyle zaten bir aydır yatıyorum durum iyiye gidiyordu onunla uğraşmaktan yorgun düştümBakmicaklarsa gelmeseler daha iyi cidden. O olmasa sen yatardin ki zaten
Benim çok yüksek çıkmışta o yüzden bende baktım iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlamadım belki sen baktırmışsın diye sormak istedim teşekkür ederim kuzucumbilmiyorumm canım ama netten baktımm .
anti hbs nedir hamilelikte - Google'da Ara
Anti HBs, hepatit B virüsüne karşı bağışıklık sisteminin oluşturduğu bir antikordur.
yazıyor
ya benim sonuçlar hala düşmemiş :) artık doktora gidince görürüm :)Benim çok yüksek çıkmışta o yüzden bende baktım iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlamadım belki sen baktırmışsın diye sormak istedim teşekkür ederim kuzucum
Gözün aydıın benim de sata göre 6+3 ama ultrasona göre 7+1 . Bu yüzden mi sat tarihi değişiyor? Doğru mu anladımGünaydın kızlar bugün gittik normalde keseye göre 6+5 olması gerekiyordu ama 6+6 imiş haftası. Bebişi gördük çok şükür kalp atışlarını da gösterdi çok az bi dinledik de ama daha çok küçük olduğu için çok sesli olamayabiliyormuş ama şükür duyduk 2 hafta sonra tekrar gideceğiz çok şükür. E elektroforez 6+6 da gördük bebeği sat 13 Haziran olarak güncelledi doktorum teşekkürler