- 8 Ağustos 2023
- 5.566
- 5.938
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.481
Kızlar rahmimde sızlama oluyor normal mi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbuldayım ben ondan yana sıkıntım yok da karar veremedim henüz. Malum fiyatlar çook yükseeeekİşte burda büyük bir sıkıntı var çünkü bu laboratuvarlar Ankara, İstanbul gibi büyükşehirlerde mevcut. Ancak küçük şehirlerde hastane dr sıkıntısı yaşarken bu laboratuvarlara ulaşmak çok kolay olmayacak. Bazı firmaların hastanelerle anlaşması var ve dr onlara doğrudan bilgi verince gelip kan alıp gidiyor. Eve gelen firmalar bile var. Yerli ve yabancı firmalar da var, yabancı olanlar kanı yurt dışına gönderiyorlar. Ortalama 10 iş gününde sonuçlar çıkıyor.
Benim canım buharda sebze çekti bugün karışık sebze yaptım. Ekşili sos hazırladım ohhh sebze tavuk mantar süperdiKızlar benim bu gün ilk kan vermem gerçekleşti fakat sonuç perşembe çıkacakmış ne alakaysa . Bu gün pizza ve acılı tavuk aşerdim hayırlısıyla yedim şimdi akşam bulantım var sizin canınız neler çekşyor :)
Çooook acıtıcı bişey değilse normaldir benceeKızlar rahmimde sızlama oluyor normal mi sizce
Yok çok acıtıcı değil. Böyle hafif hafif sanki diken batıp çıkıyorÇooook acıtıcı bişey değilse normaldir bencee
Yorduysan kendini belki ondandır canımm. Ben de akşam eve gelince yemek, bulaşık, çamaşır derken ayakta çok kaldım. Sol tarafıma hafif hafif oldu, şimdi oturunca anladımYok çok acıtıcı değil. Böyle hafif hafif sanki diken batıp çıkıyor
Muhtemelen ondan olduYorduysan kendini belki ondandır canımm. Ben de akşam eve gelince yemek, bulaşık, çamaşır derken ayakta çok kaldım. Sol tarafıma hafif hafif oldu, şimdi oturunca anladım
Uzan uzan dinlen canım bi soda aç kendine ben de onu yaptım şu anMuhtemelen ondan oldu
İyi hatırlattın bugün içmedimUzan uzan dinlen canım bi soda aç kendine ben de onu yaptım şu an
Ayyy vallahi tavuk ve yaprak döner sayıkladım 2 gündür bende cinsiyet ne ola kiİstanbuldayım ben ondan yana sıkıntım yok da karar veremedim henüz. Malum fiyatlar çook yükseeeek
Benim canım buharda sebze çekti bugün karışık sebze yaptım. Ekşili sos hazırladım ohhh sebze tavuk mantar süperdi
Offf bende sürekli bu tarz şeyler istiyorum ama bulantıdan fazla yiyemiyorum bide kendi yaptığımı yiyemiyorum evde yemek pişiremiyorum ve buzdolabından nefret ediyorumKoca bir tabak salçalı makarna ama gluten hassasiyetim var canımın daha da çok çekmesini bekliyorum
Çok çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına merak etmiştim seni içim rahatladı bol bol dinlen kendini yormaDun doktor randevum guzel gecti kizlar, once ultrasona aldilar, bebek iyi dediler ve kalp atisini dinledik, bayaa duygusal bir andi iki tane kanama alanim varmis. Sonra doktorumla tanistik, cok tatli bir kadindi, bayaa sevdik ama haftaya bir doktorla daha gorusecegiz, emin olmak icin.
Surekli yatmana gerek yok, gunluk aktivitelerini yapmaya devam edebilirsin,ama seyahat etme sakin, iliski ve spor& yuruyusler simdilik yasak dedi. Biraz rahatladim diyordum ki kan testi sonuclarim yavas yavas cikmaya basladi TSH im biraz dusukmus. Diger testler de tamamlansin Turkiye’den bir doktorla online gorusmeyi dusunuyorum bakalim.
Sizliyor batıyor birşeyler bana da özellikle sağ tarafa hemen uzanıyorum 15-20 dk geçiyor sonra. Geciciyse sorun yok diyolar sankim hep :)Kızlar rahmimde sızlama oluyor normal mi sizce
Ben de kendi yaptığımı yiyemiyorum ya kalan 8 ayda prenses olarak yaşamımı sürdürmeyi düşünüyorum her şey önüme hazır gelsin hepimiz için aynısını dilerimOfff bende sürekli bu tarz şeyler istiyorum ama bulantıdan fazla yiyemiyorum bide kendi yaptığımı yiyemiyorum evde yemek pişiremiyorum ve buzdolabından nefret ediyorum
Benimde öyle sızlıyor batıyor. Uzaninca geçiyor. Rahmimizin büyüdüğüne yoruyorumSizliyor batıyor birşeyler bana da özellikle sağ tarafa hemen uzanıyorum 15-20 dk geçiyor sonra. Geciciyse sorun yok diyolar sankim hep :)
Hahahaha kızdan yana oyumu kullanıyorumAyyy vallahi tavuk ve yaprak döner sayıkladım 2 gündür bende cinsiyet ne ola ki
Ayyy keşkeeee eşim de diyo niye yordun kendini ben tost yapardım şu akşam iş çıkışı iştahını tost keser miBen de kendi yaptığımı yiyemiyorum ya kalan 8 ayda prenses olarak yaşamımı sürdürmeyi düşünüyorum her şey önüme hazır gelsin hepimiz için aynısını dilerim
Kv ye ne oluyorPes etme tuşu yok mu hiç
Ben şimdiden yapamıyorum gerçekten çok zor geçiyor çocuğumda gözümün içine bakıyor benim gülecek dermanım yok
Evi bok götürüyor elleyemiyorum
Su yok elektirik yok yarabbi
Kayınvalidede bir yanda surat yapıyor
Nazlanma sırası geçti diye heraldeKv ye ne oluyor
Allahım yaa böyle insanlara uyuz oluyorum. Sen zaten canınla uğraşıyorsun tee AllammmmNazlanma sırası geçti diye heralde