- 22 Ekim 2024
- 551
- 1.247
- 28
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.941
Ben de philips alacaktim ama chicco da benziyodu yapıları onu deneyesimiz geldi Chicco aldıkKızlar emzik bibs marka alan var mı. Genelde Philips alınıyor ama boykot olduğu için başka marka bakıyordum tek bulduğum bibs. Onu da internet dışında nerede bulabilirim veya başka marka ne alabilirim
Ben aldım ucu kaucuk olandan anne memesine en yakın arkdaslarım kullanıyorlar cok memnunlar bebekten bebeğe değisir tabi severse bibsten devam edeceğimKızlar emzik bibs marka alan var mı. Genelde Philips alınıyor ama boykot olduğu için başka marka bakıyordum tek bulduğum bibs. Onu da internet dışında nerede bulabilirim veya başka marka ne alabilirim
Kitikatede satılıyordu magazaİnternette bibs var ama bazı yorumlarda açılmış olduğuna dair yorumlar gördüm
Ben de philips alacaktim ama chicco da benziyodu yapıları onu deneyesimiz geldi Chicco aldıkhic bir tecrubem yok tamamalen rastgele seçtik gibi oldu
Kitikatede satılıyordu magaza
Teşekkürler kızlar o mağaza yaşadığım ilde yok maalesef. Aslında chicco ve ikisini de alabilirim hangisini tutarsa artıkBen aldım ucu kaucuk olandan anne memesine en yakın arkdaslarım kullanıyorlar cok memnunlar bebekten bebeğe değisir tabi severse bibsten devam edeceğim
Ay canım ya gece gece bi bakayım dedim yorumunu gördüm. Allah şifa versin canım. 1 saatten fazla olmuş yazalı. İyisiniz değil mi? iyi haberler al inşallahKanamam var hastaneye gidiyorum kızlar nolur dua edin çok korkuyorum
Yatışım yapıldı nst bağlandı bekliyoruz bilmiyorumAy canım ya gece gece bi bakayım dedim yorumunu gördüm. Allah şifa versin canım. 1 saatten fazla olmuş yazalı. İyisiniz değil mi? iyi haberler al inşallah
Erken doğum riskim şeker ile alakalı değilErken doğum riskini doktor mu söyledi . Suyu hakkında ya da kilosunda önden gitme durumu var mıydı
Şuan nasilsiniz inşallah vakitlice dogurursunuz korkmayın. Kanamanın nedeni nedir birsey dediler mi?Yatışım yapıldı nst bağlandı bekliyoruz bilmiyorumdua nolur dua
Dualarimiz seninle canim, haberdar et biziYatışım yapıldı nst bağlandı bekliyoruz bilmiyorumdua nolur dua
Gemş olsun sebebi neymişYatışım yapıldı nst bağlandı bekliyoruz bilmiyorumdua nolur dua
Anladım canım sağlıkla gelsinler bebişlermizErken doğum riskim şeker ile alakalı değil
Evet doktor söyledi, ikiz gebelik ve daha önce de erken dogumlarim olduğu için yüksek risk var
Allahım yardımcınız olsun durumunuz neYatışım yapıldı nst bağlandı bekliyoruz bilmiyorumdua nolur dua
Dualarımız sizinleYatışım yapıldı nst bağlandı bekliyoruz bilmiyorumdua nolur dua
Canim geçmiş olsun nasılsınız şuanKanamam var hastaneye gidiyorum kızlar nolur dua edin çok korkuyorum
Geçmiş olsunKanamam var hastaneye gidiyorum kızlar nolur dua edin çok korkuyorum
Kuşumm telefonuna bak yaa meraklandım çokkYatışım yapıldı nst bağlandı bekliyoruz bilmiyorumdua nolur dua
Canım çok geçmiş olsun. Umarım bebeğinde sende iyisinizdirKanamam var hastaneye gidiyorum kızlar nolur dua edin çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?