Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Kızlar emzik bibs marka alan var mı. Genelde Philips alınıyor ama boykot olduğu için başka marka bakıyordum tek bulduğum bibs. Onu da internet dışında nerede bulabilirim veya başka marka ne alabilirim
Ben de philips alacaktim ama chicco da benziyodu yapıları onu deneyesimiz geldi Chicco aldık hic bir tecrubem yok tamamalen rastgele seçtik gibi oldu

Kızlar emzik bibs marka alan var mı. Genelde Philips alınıyor ama boykot olduğu için başka marka bakıyordum tek bulduğum bibs. Onu da internet dışında nerede bulabilirim veya başka marka ne alabilirim
Ben aldım ucu kaucuk olandan anne memesine en yakın arkdaslarım kullanıyorlar cok memnunlar bebekten bebeğe değisir tabi severse bibsten devam edeceğim

Ben de philips alacaktim ama chicco da benziyodu yapıları onu deneyesimiz geldi Chicco aldık hic bir tecrubem yok tamamalen rastgele seçtik gibi oldu
Kitikatede satılıyordu magaza
Ben aldım ucu kaucuk olandan anne memesine en yakın arkdaslarım kullanıyorlar cok memnunlar bebekten bebeğe değisir tabi severse bibsten devam edeceğim
Teşekkürler kızlar o mağaza yaşadığım ilde yok maalesef. Aslında chicco ve ikisini de alabilirim hangisini tutarsa artık

Erken doğum riskini doktor mu söyledi . Suyu hakkında ya da kilosunda önden gitme durumu var mıydı
Erken doğum riskim şeker ile alakalı değil
Evet doktor söyledi, ikiz gebelik ve daha önce de erken dogumlarim olduğu için yüksek risk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…