- 8 Ağustos 2023
- 5.565
- 5.934
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.581
Evet canım bugün tansiyon ölçümü yaptım 12/7 çıktı. Ama zaten sarı akıntım var muhtemelen enfeksiyonEmin olun gebelik zehirlenmesi değildir içiniz rahat olsun çünkü o durumda inanılmaz bir ödem oluyor bacaklarınız şiş şiş olması lazım ve gözlerinizde görme bozukluğuyla birlikte şiddetli tansiyon yaşamanız lazım
Hahaha korkulu rüyamız
Alt ve ast benim alt degerim yuksekti bugun yine kan verdim bakalim korkuyorum acikcasi hersey kirmizi cikmisti gecen tahlilimdeSelam kızlar nasılsınız? Dün beni sağlık ocağı çağırmıştı izlem için kan ve idrar tahlili verdim. Lökosit değerim 52 çıkmış referansa göre çok yüksek. Doktoruma attım ama henüz bişey demedi.
Bir de regenesisin karaciğer enzimlerini bozduğunu konusmustuk hangi değerlere dikkat etmem gerekiyor?
Ben doktora diyorum ki multivitaminlerin karaciğere etkisi oluyomuş diyorum vitamin onlar problem olmaz diyo. Sanki ben uyduruyorum bunuKizlar bugun tahlil verdim karaciger degerlerim ne durumda diye ama su an cok korkuyorum kotu sonuclar cikmasindan
Benim alt ast bakmamış sağlık ocağı demir vs bakmamış sinir oldumAlt ve ast benim alt degerim yuksekti bugun yine kan verdim bakalim korkuyorum acikcasi hersey kirmizi cikmisti gecen tahlilimde
Çok geçmiş olsun, 50 gr Ogtt tarama testi aslında, 1.saat kan şekeri 140 üzeri çıkarsa 1 hafta diyet önerip 100 gr Ogtt testi yapıyorlar diye biliyorum. 100 gr test normal çıkar umarımSanırım gebelik şekerim var 50 lik de 140 üzeri çıkması anormal kabul ediliyormuş
HarikasınÇok geçmiş olsun, 50 gr Ogtt tarama testi aslında, 1.saat kan şekeri 140 üzeri çıkarsa 1 hafta diyet önerip 100 gr Ogtt testi yapıyorlar diye biliyorum. 100 gr test normal çıkar umarım
Kız kötü bişey çıkmaz içini ferah tut iyi olsun. Bize de haber verKizlar bugun tahlil verdim karaciger degerlerim ne durumda diye ama su an cok korkuyorum kotu sonuclar cikmasindan
Canım geçmiş olsun çok ya. Kremi inan hiç bilmiyorum ama sirke iyi geliyor diye duymuştum. Yakabilir belki ama çok sürme gene de. Azıcık pamuğa dök bastır uçuğun üzerine. Ama tabi krem sürebiliyorsan daha iyi gelir.Canlar dudagım kötü ucuklamıs su toplamıs gıbı kabarcıklardan.ne yapabılırız?ucuk kremı surmek yasakmı asiviral falan gıbı
Benim de bu ara dudagim fena ucukladi, onerileri bende takip edeyimCanlar dudagım kötü ucuklamıs su toplamıs gıbı kabarcıklardan.ne yapabılırız?ucuk kremı surmek yasakmı asiviral falan gıbı