- 9 Ağustos 2016
- 6.114
- 20.257
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.301
Ben de hep ekşi istiyorum ekşi yerken mutlu oluyorum. Eskiden çikolata düşkünüydüm şu anda göresim yookTatlı yeyince erkek, ekşi yeyince kız diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hep ekşi istiyorum ekşi yerken mutlu oluyorum. Eskiden çikolata düşkünüydüm şu anda göresim yookTatlı yeyince erkek, ekşi yeyince kız diye biliyorum
Aaaa ben sağ üstte hadi hayırlısıkızlar bu olay sizce doğru mu? Öyleyse sizin nasıl ilk ultrason görüntülerinizde? Benim sol altta buna göre erkek oluyor
Bende kız istiyorumm çok fazla isteyen herkese versin rabbimAy bizim de pahalı bi hastane değil ama 1000 iyiymiş umarım öyle olur uçuk bişi olmasın da
Ay ben de hep ekşiii
Bakalımm yaa inşallah ben kız çok istiyorum ama erkek olcakmış gibi geliyor
Amiiin sağlıklı olsunda :) ilki erkek mi seninBende kız istiyorumm çok fazla isteyen herkese versin rabbim
Bunu hep görüyorum ya bilmiyorum ama gerçeklik payınıkızlar bu olay sizce doğru mu? Öyleyse sizin nasıl ilk ultrason görüntülerinizde? Benim sol altta buna göre erkek oluyor
Onuda kız istedik isim bile buldu babası oğlan oldu bari bu kız olsun AllahımAmiiin sağlıklı olsunda :) ilki erkek mi senin
Biz de daha bekarken anlaşma yapmıştık. Kız olursa ben erkek olursa eşim isim koycak. Saçma bi isimden çoook korkuyorumOnuda kız istedik isim bile buldu babası oğlan oldu bari bu kız olsun Allahım
ay var ya, et kokusu geldi bugün. Normalde vahşice ete saldıran ben midem kalktı . Ben de yemek istediğim şeyi senin gibi bakarak buluyorum. Bende işe yarıyorAl bendende okadar hiçbişey yemek istemiyorum bu sefer daha kötü oluyorum yemek canım çeksşn diye videolara baktım midem kalktı
Aaa çok enteresan ilk defa görüyorum bunukızlar bu olay sizce doğru mu? Öyleyse sizin nasıl ilk ultrason görüntülerinizde? Benim sol altta buna göre erkek oluyor
Kız istiyorum aslında ama ilk dakikadan beri bir kere bile kız gibi hissetmedim. Hep erkekmiş gibi geliyo sağlıklı olsun kız erkek fark etmez :)Tatlı yeyince erkek, ekşi yeyince kız diye biliyorum
Ayyy keşke Türkiye de olsaydım bol limonlu çiğ köfte iyi giderdiAy aynıyım. Şöyle ki oğlumda hep tatlı şeyler canım çekerdi. Şuan şekerli bir şey görmek istemiyorum hiiiiiç canım istemiyor aksine yesem midem rahatsız oluyor. O kadar çok limon nar ekşisi içeren şeyler tüketmek istiyorum ki sabah zeytine döküp ekmek banıyorum
Birkaç doktorun hamileyken etli ya da etsiz çiğköfte yenmez dediğini duydum.Ayyy keşke Türkiye de olsaydım bol limonlu çiğ köfte iyi giderdi
Etsiz neden yenmesin ki etli olsa tamam da etsiz de bi zarar yok sanki :)Birkaç doktorun hamileyken etli ya da etsiz çiğköfte yenmez dediğini duydum.
nasıl kanıyor ya öyle maşallah, o zaman rahat bıraktırırsınız. baba faktörü de varsa hele süper. bizimki benden başkasında asla uyumaz dalamazDoktorum emzirebilirsin dedi ama içime hiç sinmiyor bırakmakta sinmiyor ayrı mesele
Yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorum
Geceleri sabaha kadar emişirdik şimdi uyanınca babası alıyor gezdirip su verip yatırıyor eğer çok ağlarsa mecbur emziriyorum birkaç dakika ağzından çekiyorum hemen ama
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok zor geliyor bana bukadar zor bişey olduğunu bilmiyordum keşke sütten kesildiklerinde olsaydı bebeklerimiz
Bir hafta sonra tekrar git derim canımKalp atışı duyan güzel anneler bir sonraki dr randevunuzu kaçıncı hafta yapmayı düşünüyorsunuz acaba? Ya da dr kaçıncı hafta gelmenizi söyledi?
Ben de anlamadım ama bir değil iki değil 3-4 tane böyle videoya denk geldim.Kız istiyorum aslında ama ilk dakikadan beri bir kere bile kız gibi hissetmedim. Hep erkekmiş gibi geliyo sağlıklı olsun kız erkek fark etmez :)
Doktorunuz güvenilir mi
Emzirme konusunda başka ne söyledi
hamileliğin 4. ayından sonra meme ucunu uyarmak tehlikeli olabilir dedi, meme ucunu uyarmak doğumu tetikleyebilen bir durum olduğu için dedi.Doktorunuz güvenilir mi
Emzirme konusunda başka ne söyledi
Çiğköfte yenmez diyen doktorlardan biriEtsiz neden yenmesin ki etli olsa tamam da etsiz de bi zarar yok sanki :)
Çiğköfte yenmez diyen doktorlardan biri