- 22 Mayıs 2024
- 504
- 917
- 30
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.281
Ben de hep turşu, domates suyu, zeytin tarzında tuzlu şeyler yiyorum. Ekşiye de çok yatkınım. Tatlı hiç aramıyorumİçime öyle his geliyor
bir de ekşiye biraz daha meyilliyim sanki. Gerçi canım tatlı da istiyor ama sağlıklı tatlı seçeneği az olduğu için geri duruyorum sanırım
Bende ilk defa dün turşu ya saldırdım resmen hiçbişey canım istemiyor ama turşu hoşuma gidiyor be oluyordu kız mı oluyordu neBen de hep turşu, domates suyu, zeytin tarzında tuzlu şeyler yiyorum. Ekşiye de çok yatkınım. Tatlı hiç aramıyorum
Ben dün oturup tayin pekmeze gömüldüm, o kadar sevmem ki normalde hiç içim almaz. Gözüm tatlı aradı hepBende ilk defa dün turşu ya saldırdım resmen hiçbişey canım istemiyor ama turşu hoşuma gidiyor be oluyordu kız mı oluyordu ne
insan yiyebileceği şeyi bulunca bir mutlu oluyor. Açlık hissediyorum ama bulantıdan hiçbir şey yiyemiyorumBende ilk defa dün turşu ya saldırdım resmen hiçbişey canım istemiyor ama turşu hoşuma gidiyor be oluyordu kız mı oluyordu ne
Tatlı yeyince erkek, ekşi yeyince kız diye biliyorumBen dün oturup tayin pekmeze gömüldüm, o kadar sevmem ki normalde hiç içim almaz. Gözüm tatlı aradı hepbakalım tatlı yiyince ne oluyor ekşi yiyince ne oluyor görcez
Hayırlı olsunKızlar anneler merhaba herkese ben gebelik testi yaptım predictor ve pozitif çıktı hamile yim büyük ihtimal çünkü bulantı halsizlik ağır yaşıyorum ama doktora gitmedim sanırım tarihe göre de 7 haftalık bu hafta doktor işlerine başlarım . Benimle aynı haftada olan varmı
e n sevdiğim şeylerden tiksiniyorum bak tahin pekmezi severdim yüzüne bakmıyorumBen dün oturup tayin pekmeze gömüldüm, o kadar sevmem ki normalde hiç içim almaz. Gözüm tatlı aradı hepbakalım tatlı yiyince ne oluyor ekşi yiyince ne oluyor görcez
Al bendende okadar hiçbişey yemek istemiyorum bu sefer daha kötü oluyorum yemek canım çeksşn diye videolara baktım midem kalktıinsan yiyebileceği şeyi bulunca bir mutlu oluyor. Açlık hissediyorum ama bulantıdan hiçbir şey yiyemiyorum
Teşekkür ederimHayırlı olsunBu ilk hamileliğiniz değil galiba
Progestan doktor bırak demeden bırakılmaz sakın bırakma yoksa lekelenme vs gibi aksi durumlar yaşayabilirsin canım doktor onun dozunu ayarlıyor bir sonraki kontrolünde soracaktır ya da söyleyecektir6+3'teyim aşırı şekilde mide yanmam var, ara ara bulantılar oluyor, baş dönmesi oluyor, kaç gündür ağzımın tadı yok hem aç hissediyorum hem bir şey yemek istemiyorum. Doktor vajinal Progestan vermişti bir hafta kullandım bu belirtilerden sonra bırakmak istiyorum dayanamıyorum artık yani neden düşük tehlikesi var onu da bilmiyorum kanama falan da olmadı sizce kullanmaya devam mı edeyim bırakayım mı, benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Aynı durumu bu gün bende yaşadım önce rus salatası çekti canım sonrasında çıtır tavukla son bulduAl bendende okadar hiçbişey yemek istemiyorum bu sefer daha kötü oluyorum yemek canım çeksşn diye videolara baktım midem kalktı
Rica ederimTeşekkür ederimhayır bir tane kızım var 25 aylık aslında çok plansız bir hamilelikti çok üzüldüm ama yapacak bişey yok maalesef sağlıkla gelsin
Yaaa nasibimiz miş diyelim o zaman sağlıkla gelsinler napalımRica ederimbenimkide plansız bir bebek oldu kısmetleri varmış diyelim
Korkma ben de aynıyım. İlk gebeliğimde de öyleydim. Hiç bulantım kusmam olmadı ama tır çekmişim gibi yorgunluk oluyor ayakta iki dolansam. Aşırı yorgunluk halsizlik dışında bir şey olmuyor. Benim annem 9 ay kusmuş ben de öyle olurum diye çok korkuyordu ilk gebeliğimde olmadı şükür bunda da yok gibi. Tek korkum migren. Ben hamilelikte ağır migren atakları yaşayan biriydim. Kafamı duvarlara vuruyordum ilaç da kullanamıyorsun tabi. Acillerdeydim hep. İnşallah bunda olmaz diyorumUyku hariç neredeyse hiçbir şey yok bende de. içim ürperiyor belirti yok diye, ben de henüz kalp atışı duymadim. İnşallah iyidir bebişlerimiz. Belki de hiç bulantı kusma olmayacak öyle düşünebiliriz
MaşallahKorkma ben de aynıyım. İlk gebeliğimde de öyleydim. Hiç bulantım kusmam olmadı ama tır çekmişim gibi yorgunluk oluyor ayakta iki dolansam. Aşırı yorgunluk halsizlik dışında bir şey olmuyor. Benim annem 9 ay kusmuş ben de öyle olurum diye çok korkuyordu ilk gebeliğimde olmadı şükür bunda da yok gibi. Tek korkum migren. Ben hamilelikte ağır migren atakları yaşayan biriydim. Kafamı duvarlara vuruyordum ilaç da kullanamıyorsun tabi. Acillerdeydiö hep. İnşallah bunda olmaz diyorum
Ay aynıyım. Şöyle ki oğlumda hep tatlı şeyler canım çekerdi. Şuan şekerli bir şey görmek istemiyorum hiiiiiç canım istemiyor aksine yesem midem rahatsız oluyor. O kadar çok limon nar ekşisi içeren şeyler tüketmek istiyorum ki sabah zeytine döküp ekmek banıyorumBen de hep turşu, domates suyu, zeytin tarzında tuzlu şeyler yiyorum. Ekşiye de çok yatkınım. Tatlı hiç aramıyorum
Aminnnnn amin ama migren atakları geçirdiğimde beynimin zonklaması mideme vurup o ağrı kusturuyordu aylarca çekmiştim inşallah migrenim tutmaz 8. Haftalarda başlamıştı. O korkutuyorMaşallahDarısı başımıza diyorum bende bulantı konusunda
Ay bizim de pahalı bi hastane değil ama 1000 iyiymiş umarım öyle olur uçuk bişi olmasın daBizimki bin tl tutmuştu baya uygun bir hastane ama bu
Ay ben de hep ekşiiiBen de hep turşu, domates suyu, zeytin tarzında tuzlu şeyler yiyorum. Ekşiye de çok yatkınım. Tatlı hiç aramıyorum
Bakalımm yaa inşallah ben kız çok istiyorum ama erkek olcakmış gibi geliyorBende ilk defa dün turşu ya saldırdım resmen hiçbişey canım istemiyor ama turşu hoşuma gidiyor be oluyordu kız mı oluyordu ne
Merhaba ben sizle aynı haftada olabilirim. Son regle göre 6+1 keseye göre 6+6 cuma tam belli olur benimKızlar anneler merhaba herkese ben gebelik testi yaptım predictor ve pozitif çıktı hamile yim büyük ihtimal çünkü bulantı halsizlik ağır yaşıyorum ama doktora gitmedim sanırım tarihe göre de 7 haftalık bu hafta doktor işlerine başlarım . Benimle aynı haftada olan varmı