- 16 Eylül 2024
- 1.028
- 728
- 34
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.581
Teşekkür ederim. Genelde yazmiyor dr kendin al diyor oneride bulunuyor.Ewet onu reçeteyle aldım cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Genelde yazmiyor dr kendin al diyor oneride bulunuyor.Ewet onu reçeteyle aldım cnm
Hangi sehirdeydin canim ? Bende simdiden dr arayisindayim gercekten. Çünkü gebeligi basindan sonuna emanet edecegimiz dr bulmak cok zor. Bakalim insallah kolayca bulurum bende. Aminn insallah isteyen dileyen herkese kolayca hamilelik ve saglikla kucagimiza almak nasip olsunAynen bende öyle yaptım önce doktorumu buldum ona göre ilerliyorum çokta olumlu konuştu anlattı herşeyi bna 7 yıl aradan sonra sanki ilk defa yaşıyor gibi olduk innsallah. Bu defada çok bekletmeden sağlıkla gelir
Amin canım Hatay İskenderun da yaşıyorum benHangi sehirdeydin canim ? Bende simdiden dr arayisindayim gercekten. Çünkü gebeligi basindan sonuna emanet edecegimiz dr bulmak cok zor. Bakalim insallah kolayca bulurum bende. Aminn insallah isteyen dileyen herkese kolayca hamilelik ve saglikla kucagimiza almak nasip olsun
Zor mu geçiyo canım gebelik? Senin birde sürücü kursu var bi bitseydi de ferahlasaydın hayırlısıyla.Yaaa ne güzel çok sevindim yumurtlamanana hadi inşallah güzel haberlerini alalım aminnnnnnnnnnbu ay olacak bence bende ne yapayım canım aynı valla koşuşturmaca
Meraktan yap evet. Ben de öyle yaparım bir daha sadece merakAçıkçası hiç stresli değilim bu ay niyeyse çok rahatım belkide beklentim yok diye ama yapicam bir tane bakalim
Çıkmazsada üzülmem yani takmam açıkçası
Aynen canım bakalım ne çıkacak şansımaMeraktan yap evet. Ben de öyle yaparım bir daha sadece merak
İnşallah pozitif görürsün.canımAynen canım bakalım ne çıkacak şansıma
Yok canım zor geçmiyor rahatım çok şükür mide bulantısı tiksinme yokZor mu geçiyo canım gebelik? Senin birde sürücü kursu var bi bitseydi de ferahlasaydın hayırlısıyla.
Bakalım ben de bu ay olacak gibi hissediyorum ama nasip tabii
Aynen Bi sor uygun görürse yazarTeşekkür ederim. Genelde yazmiyor dr kendin al diyor oneride bulunuyor.
Yok canm bildiğim kadarıylaOyleyse bende baslayayim canim ona. Icerik olarak zengin ben ekstra balik yagi da kullaniyorum ama buna da naslayayim en iyisi. Gebe iken de dr.um bu vitamini kullanayim diye yazmıştı. Multivitamin oldugu icin önermişti. Pcos var mi canim sende
İnşallah canım kısmetİnşallah pozitif görürsün.canım
Bence yarında olmazsanız yapınBat tarihim bugündü ama olmadim 4gun önce erken gebelik testi yaptim negatif cikti kac gun gecikme olursa testi tekrarlamaliyim szce
Çatlama tarihinden eminseniz yarın yapın testi değilseniz belki 1,2 gun gec catlamıstor yumurta ve böyle olunca da gecıkme sayılmaz bu durum. 4 kala negatif cıkıp pozitif e dönen cok kişi varBat tarihim bugündü ama olmadim 4gun önce erken gebelik testi yaptim negatif cikti kac gun gecikme olursa testi tekrarlamaliyim szce
Hamile oldugunu söyle mutlaka komisyona. hocan söylesin ben girdiğim zaman arkadaşım da geldi benmle aynı kursa hamıleydı cok hassas davranıyorlar inşallah iyi olursun o günYok canım zor geçmiyor rahatım çok şükür mide bulantısı tiksinme yok
Sürekli uyku var bide kasık ağrısı ve rahim ağrısı oluyor aralarda evet ya direksiyon sınavım var ay sonu
Kalp atışını duysaydim içim rahatlasa çok merak ediyorum haftaya cuma gidicem inşallah kalp atışı vardır bı sorun yoktur kafam orda direksiyon dersi var sınav var çorba oldum ruh gibiyim
Evet bencede bu ay senin ayın 2025 e hamiş giriceksin Aminnnnnnnn
Ders veren hocam sınavda olmayacak başka hoca giricek hiç görmediğimşuan ders aldığım hocam bayan gelecek olan erkek samimiyetim olsaydı söyletirdim ama ilk defa gorucem sınavdaHamile oldugunu söyle mutlaka komisyona. hocan söylesin ben girdiğim zaman arkadaşım da geldi benmle aynı kursa hamıleydı cok hassas davranıyorlar inşallah iyi olursun o gün
Manuele mi girdin canım otomatik ise cok rhat gecersin emin ol, ben manuel almıştım 3. Sınavda geçirdiler malesef milim cizgiye degdım dye bıraktılar ılkınde 2.de yokuşta hafıf kayarak kaldırdım dye yanımdakı onayladı devam diye arkamdaki de hayır hocam indiriyoruz demişti. Sen bildiğini yap suanda düşünüyorum heyecanımı cok gereksızmış. Manuel aldm 3 yıl once ama otomatik suan araabamboşa ugrasmıısım hahaha. Ay o günlere döndüm. Sen kendin söyle gerçekten daha hassas olurlar. Benim de kendi hocam girmedi ama komısyonları tanıyorlar önden soylesın. Genelde hepp aynı komisyonlar girer sınavaDers veren hocam sınavda olmayacak başka hoca giricek hiç görmediğimşuan ders aldığım hocam bayan gelecek olan erkek samimiyetim olsaydı söyletirdim ama ilk defa gorucem sınavda
İnşallah geçerim çok heyecanlıyim ya hocam bana ikinci günden beri güveniyor benden çok hocam bende. Umutlu güvenli benim yanımda yaptığın gibi yap al gel diyo ama benim bı yanım olmayacak gibi bakıyor ve bu beni düşürüyor bugün hocama dedim seni gebertirim dedi bu şekilde herşeyi yapıp motiveni düşürüp kalırsan gözüme gözükme dedi
Ki hocam o kadar iyi bir ablaki sarıp sarmaliyor beni Allah razı olsun hoca değil anne gibi geliyor bana
Otomatik canım bizim araba otomatik vites hiç manuele girip riske atmak istemedim sürmede bişey yok işte konu sinyalleri heyecandan unutmamak parkı o stres ile milim milimine uygun yapmak manulde de otomatik viteste aynı kuralları yapmak yapmazsan ikisindede kalıyorsun aynı aslında önemli olan kural unutmamak maksat bizim akrabada bı sinyalde kaldı bı parkta sıra 3 e giricek benimle birlikte of siz alanlar çok şanslısınız çok sıkıntı ya heyecanlan o günü beklemek hepsi stres benim gebelikte üstüne geldi inşallah bebiş uğurlu gelir alırım tekte tamam canım söylerim benManuele mi girdin canım otomatik ise cok rhat gecersin emin ol, ben manuel almıştım 3. Sınavda geçirdiler malesef milim cizgiye degdım dye bıraktılar ılkınde 2.de yokuşta hafıf kayarak kaldırdım dye yanımdakı onayladı devam diye arkamdaki de hayır hocam indiriyoruz demişti. Sen bildiğini yap suanda düşünüyorum heyecanımı cok gereksızmış. Manuel aldm 3 yıl once ama otomatik suan araabamboşa ugrasmıısım hahaha. Ay o günlere döndüm. Sen kendin söyle gerçekten daha hassas olurlar. Benim de kendi hocam girmedi ama komısyonları tanıyorlar önden soylesın. Genelde hepp aynı komisyonlar girer sınava
1-2 gun daha bekleyin bence en garantisiBat tarihim bugündü ama olmadim 4gun önce erken gebelik testi yaptim negatif cikti kac gun gecikme olursa testi tekrarlamaliyim szce