Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Canım ne yaptın gitti mi?

sabahtan beri tık yok bende. bu saate kadar hiç tekme falan bi şey olmadı. çikolata yedim hareket olsun diye 10 dk oldu yine tık yok yaa
Kız kendinizi strese sokmayın uyuyodur bebikon sakin kal bekle 24 saati geçiyor gibiyse randevu bile demiyom acilden gir iki dk bakıyorlar zaten duruma göre de ciddi bir şey varsa kendi doktorunuza gidersiniz. Siz kafanizi rahat tutun bebiş de iyidir Allah'ın izniyle

inşallah canım ya çok teşekkürler içime dert oldu sabahtan beri hissetmeyince

Bence makineleri kötüdür

Evet ben acile gitmiştim çok ağrım vardı orada hep kadın doğumcu oluyormuş ultrasona girdim bakıyorlar endişelenmeyin

önceden olsa araba ile gidip geliyorduk 2 dk. arabamızı da sattık yakınlarda şimdi nasıl gideceğiz bilmiyorum hastane biraz uzak kalıyor. akşam bi acile gidelim olmadı ay bilemedim ya 2 parça çikolata yedim ama tık yok hala huzursuz oldum

Degıldır degıldır canım oyle bıle olsa sıkıntı olmaz merak etme dogurunca dıyete gırecez hep beraber

O haftalarda sağlık ocağında benimde zor buldular hatta bı arkadasin bulamamisti ozamanalr eve almadigim için cihazı bilemiyorum uğraşmak lazım bazen çünkü pozisyon olarak uygun olmayabilir zaten doktor kontrolleri daha önemli canım takılma ona sen

Kahve icsene dün benim öyleydi latte içtik kipirdadi
Ay latte falan bu tip kahveker beni çok çarpıyor fena oluyorum hamilelikten sonra oldu bu. Ama türk kahvesi günde 3 bile icsem dokunmuyor tabi ki icmiyom o kadar da yani niye öyle oldu bilmiyorum akndjsjxk türk kahvesi içince de bebiş uçuşa geçiyor zaten

ben günde 2 3 çay bardağı çok açık çay içiyorum ona bile vicdan azabı çekiyorum kimse içmiyor diye.
kahve de hsonu içiyorum 2 gün 1 günde h.içi. başka içmiyorum :)

Bende gunluk 1 adet turk kahvesı 1 kupa da çay ıcıyorum(ılk 3 ay ıcmedım ama) benımkıde kahve ıcınce depar atıyor hele yanında bıde cıkolata yersem ooof

ben günde 2 3 çay bardağı çok açık çay içiyorum ona bile vicdan azabı çekiyorum kimse içmiyor diye.
Abartmiyorsam bir şey olmuyor bu kadar takılıp üzmeyin kendinizi bence ben her gün bir kahvem var içiyorum ama çay sevmiyorum zaten hic icmedim bu yaşıma kadar düzenli djjdjdjdjd o yüzden kahveyi tolere ediyorum bence

Canım bellı bır sevıyeyı asmadıgın surece sorun yok dıye bılıyorum,kendını sıkmana gerek yok,sadece ılk 3 ay onermemıstı bana dr,o zaman ıcmemıstım ama sımdı 1 bardak cay 1 bardak kahve ıcıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…