Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    85
Canım burada bir arkadaşımız pazarlamadan merhaba125 koduyla ilk kez indirenlere indirim veriyor dedi oradan aldım. 16 lı 175 TL ye geldi. İç çamaşırda hamile kilodunda L kullanıyorum şuan oluyor. Doğuma kadar XL olsam, doğumda da biraz kilo kaybettiğimi varsayarsam L aldım yine.🤣
Evet mantıklı aslında şişlik de olacak tabi hemen gitmeyecek ben de oradan söyleyim o zaman o da çıksın aradan 🥰

Çamaşır yıkama filesi aldınız mı ya da renk ayırıcı mendil?
Birşey söyleyim mi renklileri vardı ufak tefek arada ama hiçbiri birbirine geçmemiş 40 derecede yıkadım. Durunun toz sabun kullandım. Çamaşır filesi aldım evet ama renklileri bir filede beyazları bir filede tek makine yıkadım. Çoraplarını eldivenlerini önlüklerini tek başına bir fileye koyduk asarken kolay oldu. Çamaşır filesini de bizim burada herşeyi satan eskinin bir milyoncuları vardı ya öyle bir yerden aldım çok uygundu.

Selam kızlar bugün 25+0 olduk. Normalde kendi doktor kontrolüm 17 Aralık. Yani haftaya bugün. Doktorum gelmeden bulunduğun ilçede şeker yüklemesi ve kan tahlillerini yaptır öyle buraya gel demişti. Benim bulunduğum ilçede sağlık ocağı gibi hastane var poliklinik yok burda yapılmıyor. Ben de yan ilçenin hastanesinden randevu aldım bugün gittim. Bu arada ben tüp bebek tedavisi gördüğüm doktorumun takipli hastasıyım. neyse bugün yan ilçeye gittim sabahtan. “ hocam 25 haftalık hamileyim” dedim, tebrik ederim dedi. Hocam bulunduğumuz ilçede bu tahlilleri yapmıyorlar rica etsem burda yapabilir miyiz dedim. O an suratını göreceksiniz sanki borç para istedim. Bir havalar bir tripler artistlikler🤦🏻‍♀️ “sen kimin takipli hastasısın? Dedi. Dedim Denizli’de doktorum tedavi ile oldu o yüzden dedim. Yani bana ne geliyorsun demeye getirdi. Döndü sekreterine şu tahlilleri iste dedi geçmiş olsun dedi bana da bakmadan.Dedim nasıl ne yapacağım. İn aşağıda anlatırlar dedi. Ben oraya sabahtan gitmişim aç yapılan bir test kendi de biliyor. Okula gidemem yani öğretmenim hocam böyle böyle rapor yazabilir misiniz dedim hani bu şekilde okula gitmem mümkün değil. Şak diye “yazamam” dedi. Tamam dedim çıktım. Yani bu neyin tribi? Hamile insan gelmiş karşına sen o Hipokrat yeminini etmedin mi haspam? Bana şimdi yazmayacaksın da ne zaman yazacaksın 35-40 km köy okuluna gidip geliyorum e benim bu tahlili yaptırmam da lazım 3 tüp aç kan verdim 9:50 de içtim şekerli suyu 10.50 de ikinci kanı verdim 11.50 de üçüncü kanı verdim. Ben keyfimden mi senden rapor istiyorum. Senin takipli hastan olmak zorunda mıyım? Ben oraya geldiysem sen o tahlili istemek zorundasın o tahlilin aç aç 3 saati bulduğunu bu şekilde okula gidemeyeceğimi de biliyor olman lazım. Sinirimi bozdu gerçekten ya. Neyse Allahtan sonuçlar normal çıktı sanırım doktoruma atmadım giderken götüreceğim ama referans değerlerinde çıkmış. Ama içecek ilk bir saat sarstı beni ya böyle bir değişik oldum
Canım benim ne anlayışsız insanlar var ya. Sen takma kafana sinirini bozma. Tahlillerin iyi çıkmış ne mutlu sana ❤️❤️

Birşey söyleyim mi renklileri vardı ufak tefek arada ama hiçbiri birbirine geçmemiş 40 derecede yıkadım. Durunun toz sabun kullandım. Çamaşır filesi aldım evet ama renklileri bir filede beyazları bir filede tek makine yıkadım. Çoraplarını eldivenlerini önlüklerini tek başına bir fileye koyduk asarken kolay oldu. Çamaşır filesini de bizim burada herşeyi satan eskinin bir milyoncuları vardı ya öyle bir yerden aldım çok uygundu.
Ben de bunu kullanıyorum ablam 1 yıldır kullanıyor kokusu hoşuma gidiyordu içeriği iyi diye ben de aldım. Toz kalmıyor ama yine de 2 kez duruluyorum

Eklentiler

• IMG_9067.jpeg
    IMG_9067.jpeg
    85,9 KB · Görüntüleme: 22
Ben de bunu kullanıyorum ablam 1 yıldır kullanıyor kokusu hoşuma gidiyordu içeriği iyi diye ben de aldım. Toz kalmıyor ama yine de 2 kez duruluyorum
Bu da bulunsun aklımda ben e bebek indiriminden almıştım üç pakete iki ödeme kampanyası vardı uzun süre yetecek sanıyorum o bitince bunu da denerim🥰

Denendiyse bir şansını dene sen de herkes ahlaksız değildir de bize denk gelmiyodur herhalde 🥲

Kızlar bu arada geçen pazaramadan alışveriş yaptım diyen bir iki kişi vardı. Ne aldınız ve geldi mi ürünler sıkıntı var mı 🥹
Ben almistim canim hala daha almaya devam ediyorum bugun tansiyon aleti aldim😅

yok canım ben bembeyaz olanları karısık renklilerle ayrı attım ne olur ne olmaz diye. Ama bence ona bile gerek yok. Zaten boya yok karışmaz bi de düşük ısıda yıkanıyor hiçbir şey olmadı.
Teşekkür ederim kızlar. File alayım sadece o zaman ne olur ne olmaz çorapları koymak için. Bebek kıyafetleri kaçta yıkanıyor 🤭🙈

Selam kızlar bugün 25+0 olduk. Normalde kendi doktor kontrolüm 17 Aralık. Yani haftaya bugün. Doktorum gelmeden bulunduğun ilçede şeker yüklemesi ve kan tahlillerini yaptır öyle buraya gel demişti. Benim bulunduğum ilçede sağlık ocağı gibi hastane var poliklinik yok burda yapılmıyor. Ben de yan ilçenin hastanesinden randevu aldım bugün gittim. Bu arada ben tüp bebek tedavisi gördüğüm doktorumun takipli hastasıyım. neyse bugün yan ilçeye gittim sabahtan. “ hocam 25 haftalık hamileyim” dedim, tebrik ederim dedi. Hocam bulunduğumuz ilçede bu tahlilleri yapmıyorlar rica etsem burda yapabilir miyiz dedim. O an suratını göreceksiniz sanki borç para istedim. Bir havalar bir tripler artistlikler🤦🏻‍♀️ “sen kimin takipli hastasısın? Dedi. Dedim Denizli’de doktorum tedavi ile oldu o yüzden dedim. Yani bana ne geliyorsun demeye getirdi. Döndü sekreterine şu tahlilleri iste dedi geçmiş olsun dedi bana da bakmadan.Dedim nasıl ne yapacağım. İn aşağıda anlatırlar dedi. Ben oraya sabahtan gitmişim aç yapılan bir test kendi de biliyor. Okula gidemem yani öğretmenim hocam böyle böyle rapor yazabilir misiniz dedim hani bu şekilde okula gitmem mümkün değil. Şak diye “yazamam” dedi. Tamam dedim çıktım. Yani bu neyin tribi? Hamile insan gelmiş karşına sen o Hipokrat yeminini etmedin mi haspam? Bana şimdi yazmayacaksın da ne zaman yazacaksın 35-40 km köy okuluna gidip geliyorum e benim bu tahlili yaptırmam da lazım 3 tüp aç kan verdim 9:50 de içtim şekerli suyu 10.50 de ikinci kanı verdim 11.50 de üçüncü kanı verdim. Ben keyfimden mi senden rapor istiyorum. Senin takipli hastan olmak zorunda mıyım? Ben oraya geldiysem sen o tahlili istemek zorundasın o tahlilin aç aç 3 saati bulduğunu bu şekilde okula gidemeyeceğimi de biliyor olman lazım. Sinirimi bozdu gerçekten ya. Neyse Allahtan sonuçlar normal çıktı sanırım doktoruma atmadım giderken götüreceğim ama referans değerlerinde çıkmış. Ama içecek ilk bir saat sarstı beni ya böyle bir değişik oldum
Merhaba çok geçmiş olsun. Ben de Denizli'de özel hastanede takipliyim. Aydın'da yaşıyorum ve maalesef söylediğiniz sebeplerden devlet hastanesinin yanına bile yaklasmiyorum burada. Ama Denizli'de devlet hastanesine de gittim malum detaylı ultrason için. Doktor nerede takiplisin dedi hastaneyi söyledim, gülerek bana niye geldin dedi. Burada da takip edilmek istiyorum dedim ki detaylı için geldiğimi anladı. Tamam madem dedi gayet güzel bir şekilde muayenemi yaptı. Biten ilacın vitamininin var mı yazayım neler kullanıyorsun dedi. Detaylı ultrason diyince de tamam dedi takipli olarak açıyorum gidebilirsin şeklinde ilgilendi. Yaşadığım yerde ise o kadar kötü tecrubeler duydum ki idrar tahlili yaptırmam lazım sağlık ocağı sonuçlar güvenilir olmuyor ama sen bilirsin dedi ve Denizli'ye gitmeyi bekliyorum. Sırf bu muamelelere uğraşmamak için

Ayy kızlaaaar az once basıma çook garıp bırsey geldı,sakın yemek yıyıp uzanmayın,canım hamburger cekmıstı evde yaptım ama cok açtım fazla yemısım biraz,sonra uzandım biraz,aniden yataktayken istifra ettim yatak üstüm yer heryerim battı,ama bulantılı istifra değil,bebek baskı yaptı sanırım aniden,burnumdan geldi taaa düşünün😄ben hayatımda böyle bişey görmedim bogulcaktım,ona göre dikkatli oluun,fazla yemeyin ve uzanmayın yemek yiyince yoksa aduketi yersiniz benim gibi herşey dısarı agzınızdan burnunuzdan🥲😀

Ayy kızlaaaar az once basıma çook garıp bırsey geldı,sakın yemek yıyıp uzanmayın,canım hamburger cekmıstı evde yaptım ama cok açtım fazla yemısım biraz,sonra uzandım biraz,aniden yataktayken istifra ettim yatak üstüm yer heryerim battı,ama bulantılı istifra değil,bebek baskı yaptı sanırım aniden,burnumdan geldi taaa düşünün😄ben hayatımda böyle bişey görmedim bogulcaktım,ona göre dikkatli oluun,fazla yemeyin ve uzanmayın yemek yiyince yoksa aduketi yersiniz benim gibi herşey dısarı agzınızdan burnunuzdan🥲😀
Yaaa geçmiş olsun canım bizim tüm organlar yukarı doğru çıkıyor galiba artık😅

Hahahshshshshs ay dikkat et canım bir dahakine 🤍 benim de midemde baskı vae birkaç gündür, fazla kaçırınca rahatsız oluyorum artık :KK70: bu vesileyle belki kilo almam daha fazla dndjdjkdxkkc

Yumusatici koydunuz mu. Gerek varmi yumusaticiya sizce kizlar

Yumusatici koydunuz mu. Gerek varmi yumusaticiya sizce kizlar
Yok canım hiç yumuşatıcı koymaya gerek yok zaten granül sabun şeklinde olduğu için hem kokusu yoğundu hem de gerçekten yumuşacık çıkardı. Bence sıvı olanlar falan da yani bebek için yapılan tüm deterjanlar böyledir.

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 mg. Sonuç 125 çıktı. Tokken tek kan aldılar eğer 140 üzeri çıksaydı 75 yada 100 mg verip 3 defa daha kan alacaklardı doktor normal dedi. 24. Haftadayım minik kuşum 720 gr olmuş bu arada 🥰🥰
Yaa bana da 50 lik yapıcakmış doktor. Toplam 2 kere mi kan alındı yani? 1 saat mi sürdü

X