- 8 Ağustos 2023
- 5.682
- 6.293
- Konu Sahibi elektroforez
- #21.901
Ay hangi beden alcaz m olur mu acaba
Ben L aldım6 ay bitmiyor bir türlü gerçekten Uzun dönem askerlik gibi
ben de aldım m beden olarak eksiklere bir çizgi daha atalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hangi beden alcaz m olur mu acaba
Ben L aldım6 ay bitmiyor bir türlü gerçekten Uzun dönem askerlik gibi
ben de aldım m beden olarak eksiklere bir çizgi daha atalım
Benim de burada kulağıma gelen 50 bin yılbaşından sonra da değişebilir Devlete gidicem sanırım benYaa 110 bin mi YUH fiyat almaya haftaya gidecektim .. iyi ki gitmemişim
Ortalama ne kadar istanbulda.. hep devlette doğururum nolcak dediğim için fiyat araştırmamıştım ama doğum yaklaştıkça devlete de gidemem kararına vardım bir de hep sezaryen doğururum diye düşünüyordum ama artık normal doğum fikri aklımı çeldi, mümkün olursa tabi.
çok yürüyünce oluyor canım benim Eğer çamaşırda kalırsa rengi değişiyor Hemen değiştirmeye çalışıyorum günde 3 4 kez çamaşır değiştirdiğim oluyor bazen Bir ara hep ütülüyordum Bu ara onu da bıraktım ama ütü yapmak gerek aslındaKızlar akıntınız olunca genelde çok oturunca mı oluyor yoksa çok ayakta kalınca mı?
geçen hafta idrar tahlili yaptırdım. sonucu gösterdim dr a sıkıntı yok dedi. ama bugün sıvı akıntı geldi çamaşırımda baya vardı. beyaz / kırık beyaz gibi? acaba enfeksiyon mu var? ya da sizde de böyle akıntılar oluyor mu? günde 2.5 -3 lt su içmeye dikkat ediyorum
Benim popom küçük kaldı hamilelik sürecinde arkaya büyümedim Son ay ne olur tabi bilemedim ama genelde takip ettiğim kişilerin kilosuna boyuna bakarak tercih ettim m yi .Ben L aldım
bana da m olur diye düşünüyorum çünkü sadece göbeğim büyüdüBenim popom küçük kaldı hamilelik sürecinde arkaya büyümedim Son ay ne olur tabi bilemedim ama genelde takip ettiğim kişilerin kilosuna boyuna bakarak tercih ettim m yi .
Bende beyaz oluyor aknti. Gunde 1 veya 2 defa oluyor. Genelde ayakta is yaparken oluyor. Beyaz akintiya doktorum normal demistigün içinde hep mi oluyor yoksa böyle bazen ara ara mı? ya da her gün olmuyor mu?
ya da olması normal değil mi? şimdi geçen hafta verdim tahlili daha bi hafta olmadı. perşembe gidince tekrar tahlil mi isteyeyim bilemedim ya
Bende beyaz ya da seffaf oluyor. Otursam da yurusem de geliyor, disardaysam gunluk ped takiyorum, evdeysem de bol bol camasir degistiriyorum. Kokulu ve degisik renkli olmadigi surece normal dedi doktorumKızlar akıntınız olunca genelde çok oturunca mı oluyor yoksa çok ayakta kalınca mı?
geçen hafta idrar tahlili yaptırdım. sonucu gösterdim dr a sıkıntı yok dedi. ama bugün sıvı akıntı geldi çamaşırımda baya vardı. beyaz / kırık beyaz gibi? acaba enfeksiyon mu var? ya da sizde de böyle akıntılar oluyor mu? günde 2.5 -3 lt su içmeye dikkat ediyorum
Ben de drbrowns alip koydum kenara ama ucunun akısı agır mı hızlı mı ona hic dikkat etmedim 0 +aylık aldım ins iyidir memeden daha iyi olmasın da çocuk bırakmasın memeyi sjdjdj bu arada ilk ben yazmıstım ilk 6 ay biberonsuz sadece memeyle yasanabilir mi diye ama benim onu yazma sebebim meme reddi diye bisiden yeni haberim olmasiydi acaba yanlis mi anlasildi yazdiklarimArtı olarak sütümüz doyurmayabilir değerleri yükselmeyebilir. Mecbur kalınabilir. Hepimiz harika anneler olacağız eksiğimizle fazlamızla boşverin alın dursun kenarda ya da almayın lazım olunca gider alırsınız. Hayat bu kadar zor değil yahuu
Koku ve kasinti yoksa devam sorun yok benim de oyle ama bekleyince sarariyor ahdjdj yapacak bisi yok isteyken degistirmiyorm eve gelene kadarBende beyaz oluyor aknti. Gunde 1 veya 2 defa oluyor. Genelde ayakta is yaparken oluyor. Beyaz akintiya doktorum normal demisti
Evet sararma oluyor bende bazen koku oluyor ve cok rahatsiz edici bence. Hamileyken 2 defa fitil kullandm bu yuzden. Allahtan kaşıntı yok tam kafayi yerdimKoku ve kasinti yoksa devam sorun yok benim de oyle ama bekleyince sarariyor ahdjdj yapacak bisi yok isteyken degistirmiyorm eve gelene kadar
Ohh yarasın mayacımDün yazdığınız gibi gün kurusu kayısı almıştım. Sabah 2 tane suya koymadan yedim üşendim çünkü 1 bucuk saat sonra işlem tamam
Aynen bence de ben de lazım olursa gider alırız diye düşünüyorum. Artık herşeye ulaşmak daha kolay.Artı olarak sütümüz doyurmayabilir değerleri yükselmeyebilir. Mecbur kalınabilir. Hepimiz harika anneler olacağız eksiğimizle fazlamızla boşverin alın dursun kenarda ya da almayın lazım olunca gider alırsınız. Hayat bu kadar zor değil yahuu
Canım ya l mi aldın bedenini nasıl seçtin yorumlara falan bakarak mı, hangi siteden aldın, babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ay ne çok soru sordum.Depend lohusa emici külot aldım geldi sıkıntısız
Bazı doktorların böyle tiplerine sinir oluyorum genelde sağlık ocağında böyle yapıyorlar ben sırf bu yüzden aile hekimini değiştirdim. Takılma canım sen evet sinir bozuyor ama bak sonucun iyi çıkmış seninle miniğin çok sevindim sonucunaSelam kızlar bugün 25+0 olduk. Normalde kendi doktor kontrolüm 17 Aralık. Yani haftaya bugün. Doktorum gelmeden bulunduğun ilçede şeker yüklemesi ve kan tahlillerini yaptır öyle buraya gel demişti. Benim bulunduğum ilçede sağlık ocağı gibi hastane var poliklinik yok burda yapılmıyor. Ben de yan ilçenin hastanesinden randevu aldım bugün gittim. Bu arada ben tüp bebek tedavisi gördüğüm doktorumun takipli hastasıyım. neyse bugün yan ilçeye gittim sabahtan. “ hocam 25 haftalık hamileyim” dedim, tebrik ederim dedi. Hocam bulunduğumuz ilçede bu tahlilleri yapmıyorlar rica etsem burda yapabilir miyiz dedim. O an suratını göreceksiniz sanki borç para istedim. Bir havalar bir tripler artistlikler “sen kimin takipli hastasısın? Dedi. Dedim Denizli’de doktorum tedavi ile oldu o yüzden dedim. Yani bana ne geliyorsun demeye getirdi. Döndü sekreterine şu tahlilleri iste dedi geçmiş olsun dedi bana da bakmadan.Dedim nasıl ne yapacağım. İn aşağıda anlatırlar dedi. Ben oraya sabahtan gitmişim aç yapılan bir test kendi de biliyor. Okula gidemem yani öğretmenim hocam böyle böyle rapor yazabilir misiniz dedim hani bu şekilde okula gitmem mümkün değil. Şak diye “yazamam” dedi. Tamam dedim çıktım. Yani bu neyin tribi? Hamile insan gelmiş karşına sen o Hipokrat yeminini etmedin mi haspam? Bana şimdi yazmayacaksın da ne zaman yazacaksın 35-40 km köy okuluna gidip geliyorum e benim bu tahlili yaptırmam da lazım 3 tüp aç kan verdim 9:50 de içtim şekerli suyu 10.50 de ikinci kanı verdim 11.50 de üçüncü kanı verdim. Ben keyfimden mi senden rapor istiyorum. Senin takipli hastan olmak zorunda mıyım? Ben oraya geldiysem sen o tahlili istemek zorundasın o tahlilin aç aç 3 saati bulduğunu bu şekilde okula gidemeyeceğimi de biliyor olman lazım. Sinirimi bozdu gerçekten ya. Neyse Allahtan sonuçlar normal çıktı sanırım doktoruma atmadım giderken götüreceğim ama referans değerlerinde çıkmış. Ama içecek ilk bir saat sarstı beni ya böyle bir değişik oldum
ya evet bizim sağlık ocağı da öyle ben demeden yaptı sağolsun. Ne saçma sapan insanlar var yaaOhh yarasın mayacım
Aynen bence de ben de lazım olursa gider alırız diye düşünüyorum. Artık herşeye ulaşmak daha kolay.
Canım ya l mi aldın bedenini nasıl seçtin yorumlara falan bakarak mı, hangi siteden aldın, babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ay ne çok soru sordum.
Bazı doktorların böyle tiplerine sinir oluyorum genelde sağlık ocağında böyle yapıyorlar ben sırf bu yüzden aile hekimini değiştirdim. Takılma canım sen evet sinir bozuyor ama bak sonucun iyi çıkmış seninle miniğin çok sevindim sonucuna
oyyy gene de yorma kendini ayakta durmaaaa.Kızlaaar bir makine yıkadım çamaşırlarını bugün dünkü erken doğum korkusundan sonra şükür bugün çok iyiyim ağrım yok kanamam yok ilaç da çok iyi geldi karnım çok gergindi yumuşadı. Erken doğum riski olan gebelerde kullanılan bir tansiyon ilacıymış. Neyse çamaşırları asarken gözyaşlarımı tutamadım ben gene ya annelik mi hamilelik mi ben hiç tanıyamıyorum kendimi nasıl bir duygu seli anlatamam. Odası depo gidi şuan ama size bir munik mutluluk yolluyorum keşke odadaki o mis kokuyu da gönderebilsem
Yok canım bunların hepsini ablam yaptı sağolsun sadece asarken dedim yeter ben de geliyorum diyeya evet bizim sağlık ocağı da öyle ben demeden yaptı sağolsun. Ne saçma sapan insanlar var yaa
oyyy gene de yorma kendini ayakta durmaaaa.
Eline sağlık canım yorma kendini ben de yıkadım gidip gelip kokluyorumKızlaaar bir makine yıkadım çamaşırlarını bugün dünkü erken doğum korkusundan sonra şükür bugün çok iyiyim ağrım yok kanamam yok ilaç da çok iyi geldi karnım çok gergindi yumuşadı. Erken doğum riski olan gebelerde kullanılan bir tansiyon ilacıymış. Neyse çamaşırları asarken gözyaşlarımı tutamadım ben gene ya annelik mi hamilelik mi ben hiç tanıyamıyorum kendimi nasıl bir duygu seli anlatamam. Odası depo gidi şuan ama size bir munik mutluluk yolluyorum keşke odadaki o mis kokuyu da gönderebilsem
Ne kadar güzel bir duygu değil mi ya Allah'ım sağlıkla giydiği günleri de göstersin hepimizeEline sağlık canım yorma kendini ben de yıkadım gidip gelip kokluyorum
Canım burada bir arkadaşımız pazarlamadan merhaba125 koduyla ilk kez indirenlere indirim veriyor dedi oradan aldım. 16 lı 175 TL ye geldi. İç çamaşırda hamile kilodunda L kullanıyorum şuan oluyor. Doğuma kadar XL olsam, doğumda da biraz kilo kaybettiğimi varsayarsam L aldım yine.Ohh yarasın mayacım
Aynen bence de ben de lazım olursa gider alırız diye düşünüyorum. Artık herşeye ulaşmak daha kolay.
Canım ya l mi aldın bedenini nasıl seçtin yorumlara falan bakarak mı, hangi siteden aldın, babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ay ne çok soru sordum.
Bazı doktorların böyle tiplerine sinir oluyorum genelde sağlık ocağında böyle yapıyorlar ben sırf bu yüzden aile hekimini değiştirdim. Takılma canım sen evet sinir bozuyor ama bak sonucun iyi çıkmış seninle miniğin çok sevindim sonucuna
Çamaşır yıkama filesi aldınız mı ya da renk ayırıcı mendil?Kızlaaar bir makine yıkadım çamaşırlarını bugün dünkü erken doğum korkusundan sonra şükür bugün çok iyiyim ağrım yok kanamam yok ilaç da çok iyi geldi karnım çok gergindi yumuşadı. Erken doğum riski olan gebelerde kullanılan bir tansiyon ilacıymış. Neyse çamaşırları asarken gözyaşlarımı tutamadım ben gene ya annelik mi hamilelik mi ben hiç tanıyamıyorum kendimi nasıl bir duygu seli anlatamam. Odası depo gidi şuan ama size bir munik mutluluk yolluyorum keşke odadaki o mis kokuyu da gönderebilsem