Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    84
Yoktur yoktuurr, çok normal bh kasılmaları. Ağrı, kanama eşlik etmiyorsa ve düzenli aralıklarla gelmiyorsa endişelenme
Normalde de arada oluyordu da bu akşam biraz fazla oldu korktum. Kanama ağrı yok, sertleştiği an da rahatsızlık hissi oluyor. Bebişim tekmeliyor sıkıntı yoktur sanırım

Ya bu akşam çok oldu olurken de hafif rahatsızlık hissi verdi. Umarım kötü bişey yoktur:KK43:
canım o nasıl bişey oluyor bılmıyorum.basıma geldıysede bılmıyorum.bazen karnım sertlesıyor ama kasılma olmuyor,korkma sende bu haftalarda normal diye bılıyorum okuduklarımdan

Kızlar günaydınn. 24+2 yim şuan. Bu haftalarda olup bebeğini az hisseden var mı? Geçen cumartesi kontrole gittiğimde bebiş gayet hareketliydi ulturasonda maşallah. Ama ben o zamanlarda da çok hissetmiyordum. Şuanda da öyle 😑🥺
Günaydın canım. Bu haftalarda benim de bir gün hareketliyse iki gün sakindi. 27. Hafta itibari ile hiç durmuyor artık 😂

Günaydın canım. Bu haftalarda benim de bir gün hareketliyse iki gün sakindi. 27. Hafta itibari ile hiç durmuyor artık 😂
Tekmesi bile yok insan tedirgin oluyor iyi olsunlarda da önemli olan o tabi ama 🥰 normalde sabahları ve yatarken hissederdim şimdi hissetmek için yatıyorum içimde bir iki karıncalanma olup duruyor sonra. ☺️

canım o nasıl bişey oluyor bılmıyorum.basıma geldıysede bılmıyorum.bazen karnım sertlesıyor ama kasılma olmuyor,korkma sende bu haftalarda normal diye bılıyorum okuduklarımdan
evet canım sanırım normal çünkü eşim gelince geçti o kasılmalar çok ilginç

Ben de drbrowns alip koydum kenara ama ucunun akısı agır mı hızlı mı ona hic dikkat etmedim 0 +aylık aldım ins iyidir memeden daha iyi olmasın da çocuk bırakmasın memeyi sjdjdj bu arada ilk ben yazmıstım ilk 6 ay biberonsuz sadece memeyle yasanabilir mi diye ama benim onu yazma sebebim meme reddi diye bisiden yeni haberim olmasiydi acaba yanlis mi anlasildi yazdiklarim :KK43:
Yok canım sen değildin ustad lı falandı kullanıcı adı sanırım

Kızlar günaydınn. 24+2 yim şuan. Bu haftalarda olup bebeğini az hisseden var mı? Geçen cumartesi kontrole gittiğimde bebiş gayet hareketliydi ulturasonda maşallah. Ama ben o zamanlarda da çok hissetmiyordum. Şuanda da öyle 😑🥺
Benle hemen hemen aynı haftalardasin benimde geçen hafta çok hareketliydi bu hafta biraz sakin moddayiz

Kızlar gebeliğini öğrenince sigarayı bırakan var mı aramızda? 14 yıl aktif içen birisi olarak hamileliğimi öğrenince direkt bıraktım ve iştahımın açık olmasını biraz da buna bağlıyorum, nasıl başa çıka çıkacağız bununla 🥲
Ben varım çok aktif içici değildim ama yaklaşık bir sene içtim hamilelik öncesi. Günde üç tane falan ama öyle. Hiç istemedi canım hamilelik boyunca ama bu aralar acayip istiyorum😔ve evet kilo belki de ondan benim de 12+ ile 28. Haftadayım. Ama bu erken doğum korkusu yüzünden kiloyu falan unuttum☺️ onlar sağlıklı olsun da doğum sonrası bir şekilde veririz kiloyu. Şimdi evde içimdeki hareketlerin tadını çıkarıyorum 🥰

Kızlar hepinize günaydın 🥰 güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah 🥰 size bu gümüş kapağı ve göğüs ucu kremlerini ne zaman başlayacaksınız onu soracağım ben ya otuzuncu haftadan itibaren mi. Bir de nasıl olacak kremi sürüp gümüş kapağı mı takmalıyız. Ben aldım ama hiç araştırmadım açıkçası nasıl kullanılır ☺️

Ben varım çok aktif içici değildim ama yaklaşık bir sene içtim hamilelik öncesi. Günde üç tane falan ama öyle. Hiç istemedi canım hamilelik boyunca ama bu aralar acayip istiyorum😔ve evet kilo belki de ondan benim de 12+ ile 28. Haftadayım. Ama bu erken doğum korkusu yüzünden kiloyu falan unuttum☺️ onlar sağlıklı olsun da doğum sonrası bir şekilde veririz kiloyu. Şimdi evde içimdeki hareketlerin tadını çıkarıyorum 🥰
Aman tabii ki de miniklerimiz iyi olsun da gerisi teferruat çok fazla önemsemiyorum fakat aynanın karşısına her çıktığımda tekrar şok oluyorum çünkü çatlaklarım gittikçe çoğalıyor ve şimdiden böyleyse üç ay sonrasını düşünemiyorum bile 🥲
İnşallah senin bebiş biraz daha sabreder, sağ salim gelsin 🥹🥰

Kızlar hepinize günaydın 🥰 güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah 🥰 size bu gümüş kapağı ve göğüs ucu kremlerini ne zaman başlayacaksınız onu soracağım ben ya otuzuncu haftadan itibaren mi. Bir de nasıl olacak kremi sürüp gümüş kapağı mı takmalıyız. Ben aldım ama hiç araştırmadım açıkçası nasıl kullanılır ☺️
Günaydınn canımm, kremi 35. haftada gün de 2 sürün diyorlardı ama kapağı da mı önceden kullanıcaz .

Aman tabii ki de miniklerimiz iyi olsun da gerisi teferruat çok fazla önemsemiyorum fakat aynanın karşısına her çıktığımda tekrar şok oluyorum çünkü çatlaklarım gittikçe çoğalıyor ve şimdiden böyleyse üç ay sonrasını düşünemiyorum bile 🥲
İnşallah senin bebiş biraz daha sabreder, sağ salim gelsin 🥹🥰
Amin canım inşallah 🥰 çatlaklar geçiyor doğumdan birkaç ay sonra galiba bir kadında görmüştüm vücut kendini çok güzel toparlıyor bence boşuna endişe ediyoruz ☺️
Günaydınn canımm, kremi 35. haftada gün de 2 sürün diyorlardı ama kapağı da mı önceden kullanıcaz .
İnan hiç bilmiyorum bilen varsa bize de söylesin 🥰 ben lansinoh almadım daha e bebek indirimde gene galiba. Sen kaçlık tüp aldın kaç Gr lık paket🥰

Bende senin gibiyim kuzum. Bazen insan kendi doktoruna bile sinir oluyor bu dönemde hele ki daha hassasız🌸 Keşke anlayışlı olsaydılar sana karşı. Ben rüyamda bile çoğu kez doktorumu görüyorum bir şeyine kızsam rüyama giriyor dövdüğüm bile oluyor 😂
Hahahhahahah sen eşittir ben😅😅 ama kendi doktorumda hep huzur buluyorum maşallah diyelim her gittiğimde terapi gibi geliyor adam. Haftaya Salı randevum var iple çekiyorum. Dünkü travmayı atlatmak için😅😅

X