• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yaa benım aklıma bısey takıldı kızlar,bılgısı olan yeşillendirsin lütfen beni,baya kafamı taktım cumartesıden berı,şimdi detaylıda benım rahım agzı uzunlugu 41mm cıkmıstı, cumartesı gunku kontrolumde 37 mm ölçtü dr,iyi dedi ama düştümü yani şimdi 5 haftada kısaldımı anlamadım?eve gelınce farkettıgım ıcın bunu orda bısey sormadım.ama ıcımede bır suphe dustu.

Yaa benım aklıma bısey takıldı kızlar,bılgısı olan yeşillendirsin lütfen beni,baya kafamı taktım cumartesıden berı,şimdi detaylıda benım rahım agzı uzunlugu 41mm cıkmıstı, cumartesı gunku kontrolumde 37 mm ölçtü dr,iyi dedi ama düştümü yani şimdi 5 haftada kısaldımı anlamadım?eve gelınce farkettıgım ıcın bunu orda bısey sormadım.ama ıcımede bır suphe dustu.
Tikabasa Tikabasa melegim can melegim can mınnoslarım siz tecrubelısınız,bı sıkıntı olurmu veya yapmamam gereken seyler falan varmı sızce

Tikabasa Tikabasa melegim can melegim can mınnoslarım siz tecrubelısınız,bı sıkıntı olurmu veya yapmamam gereken seyler falan varmı sızce
gayet iyi kuzum 25mm altına düşerse erken dogum sıkıntısı oluyor oda normal zaten aon aylarda kısalıyor bebek aşagı indigi için benim 6. Ayda baya kısalma olmuştu erken dogum riskin var demişti ama bi sorun olmadı çok şükür 38 haftalık dogum yaptım kuzum

gayet iyi kuzum 25mm altına düşerse erken dogum sıkıntısı oluyor oda normal zaten aon aylarda kısalıyor bebek aşagı indigi için benim 6. Ayda baya kısalma olmuştu erken dogum riskin var demişti ama bi sorun olmadı çok şükür 38 haftalık dogum yaptım kuzum
Sagol meloşuum💙41den 37 ye düşünce biraz işkillendim,çalışıyorum ya ondan korktum,olumsuz bi etkisi olurmu diye,içim rahatladı şimdi🥰

Ben 24. hafta güncellemem de okumuştum. Bu haftadan sonra az az kısalmaya başlıyormuş korkma 🫠❤️

Sagol meloşuum💙41den 37 ye düşünce biraz işkillendim,çalışıyorum ya ondan korktum,olumsuz bi etkisi olurmu diye,içim rahatladı şimdi🥰
Ölçmeden de farkeder canım dikkatsiz rastgele ölçmüş olabilir önemli bişe olsa mutlaka söyler dinlen çok yorma kendini diye

Bu horlama hamilelik ile mi yükleniyor anlamadım. geçen de eşim bana aynı şeyi söyledi sinir oldum ajhaha
Hamileliği öğrendim 2. Ayimdayken o zamandan beri burnum geceleri özellikle tıkalı 🥹 bu yüzden de horlamaya dönüyor sanırım. Yapcak bişi yok dünyaya bir can daha getirmek kolay mi sanki bu erkolar çok konuşuyor jsnxkdjfkkf

Cnm bnde herkes ölçtürüyor benım dokto ilgısız neden ölçmüyor bısey demıyor dıye sırf bu yuzden ölçtürmüştüm alttan bide düşün. Hiç grek yokmuş, bnım gayet normaldi, bı sıkıntı yoktu. Senınde yok oyuzden hiç takılma,

Sen kaç haftalıktın cnm,

Bu ölçüm her defasında benim de farklı çıkıyor canım Normalde doktor hep bilgi vermiyor ama yakın zamanda gittiğim bir doktor 35 biri 40 demişti mesela

Bu ölçüm her defasında benim de farklı çıkıyor canım Normalde doktor hep bilgi vermiyor ama yakın zamanda gittiğim bir doktor 35 biri 40 demişti mesela
şimdiye kadar hiç ölçmediler özelde. ben de hiç sormadım sıkıntılı bi durum olsaydı söylerdi bence dr. kafayı takmamak en iyisi diye düşünüyorum

Cnm bnde herkes ölçtürüyor benım dokto ilgısız neden ölçmüyor bısey demıyor dıye sırf bu yuzden ölçtürmüştüm alttan bide düşün. Hiç grek yokmuş, bnım gayet normaldi, bı sıkıntı yoktu. Senınde yok oyuzden hiç takılma,

Sen kaç haftalıktın cnm,
Sata göre 25+1 ultrasona göre 26 haftalık cıkmıstı cumartesı günü canım.iyi ya cok rahatladım🌸

Kızlar 25+4 günlüğüm bebişim 700 Gr çıktı sizinkiler kaç gram gerçi ben çok kilolu bebekten korkuyorum sağlıklı olsunda doğumda zor oluyor ilk doğumda 3580 gram doğurdum kesik vardı dikiş olduğundan zorlandım ikinci doğumda bebeğim zayifti 2855 gram doğdu su gibi aktı resmen tek ikinmada dikişsiz rahat doğdu sanki hiç dogurmamis gibiydim inşallah hepiniz yirtiksiz epizyosuz dogurursunuz

Back
X