Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Demin aynada kendimi inceliyodum, şok oldum. Karnımda çok fazla çatlak çıkmış. Bir de dün kusmuştum gözlerimin altında hep peteşi denen kırmızı kırmızı noktalar oluşmuş ve cildim berbat ötesi her yeri pul pul döküntüler kızarıklıklar vs var üzüldüm:110:
Zaten dudağımda da uçuk vardı onun yarası var kabuk bağlamış kıpkırmızı.
Hamilelik bedenimi hepten mahvetti valla bunu farkettim umarım dönüşü olur bu durumun XD Yetmez gibi göbek deliğimin üzerine doğru da o linea nigra çizgisinden oluşmaya başlamış.

bana arada kramp giriyor işte belimden kalçama sancı giriyor diye başlamıştım. Doktorum da kullanabilirsin sorun yok dedi
Ben sordum doktoruma, kullanan var ben niye kullanmıyorum diye. kramp var mı dedi, yok dedim, o zaman gerek yok dedi.
Teşekkür ederim kızlar herkes kullanınca acaba mı dedim ama benimde kramplarım yok 😌🙏🏻

Demin aynada kendimi inceliyodum, şok oldum. Karnımda çok fazla çatlak çıkmış. Bir de dün kusmuştum gözlerimin altında hep peteşi denen kırmızı kırmızı noktalar oluşmuş ve cildim berbat ötesi her yeri pul pul döküntüler kızarıklıklar vs var üzüldüm:110:
Hamilelik bedenimi hepten mahvetti valla bunu farkettim umarım dönüşü olur bu durumun XD Yetmez gibi göbek deliğimin üzerine doğru da o linea nigra çizgisinden oluşmaya başlamış.
Canım kızmıydı senın bebıs🫠hiç üzülme gecıcı bu olanlar ayrıca gobektekı nıgra cızgısı bence cok tatlı ben cok sevdım o cızgıyı🫠cildine iyi bi güneş kremı bakım kremı kullanmanı tavsıye ederım ama,ben bıoderma ürünlerini kullanıyorum çok memnunum,kendi cilt tipine göre olan bıtanesını eczaneden alabılırsın.maşallah dıyerek soyluyorum hıcbıyerımde catlakta olusmadı,çatlak ıcınde bıodermanın bı yagını kullanıyorum yğne eczacım vermıstı,bebıs dogunca hepsı gececek hıc canını sıkma,gecıcı bır surec oyle dusun

Canım kızmıydı senın bebıs🫠hiç üzülme gecıcı bu olanlar ayrıca gobektekı nıgra cızgısı bence cok tatlı ben cok sevdım o cızgıyı🫠cildine iyi bi güneş kremı bakım kremı kullanmanı tavsıye ederım ama,ben bıoderma ürünlerini kullanıyorum çok memnunum,kendi cilt tipine göre olan bıtanesını eczaneden alabılırsın.maşallah dıyerek soyluyorum hıcbıyerımde catlakta olusmadı,çatlak ıcınde bıodermanın bı yagını kullanıyorum yğne eczacım vermıstı,bebıs dogunca hepsı gececek hıc canını sıkma,gecıcı bır surec oyle dusun
Sağ ol cano. Bebek erkek, keşke hurafe bende de tutsaydı da güzelleşseydim : D Geçen burnum falan bile büyümüştü ödemden o inmiş kendi kendine en azından ama bu sefer de ayaklarıma bacaklarıma sıçradı lol xD. Sadece o çizgi olsa neyse, zaten daha belirsiz yakından bakınca anca farkettim ama çatlaklar çok üzücü sürekli uzayıp büyüyolar göbek büyüdükçe. Bi kaç gün önce ben kaşıma izi falan sanmıştım çok hafif 2 tane çizgi halinde kızarıklık vardı karnımda, bugün bi baktım aşağı doğru uçlarından çatlak oluşmuş kıvrıl kıvrıl kıpkırmızı ve derin :/ Ama ben hiç bakım vs yapmadım tabi ve ultra kiloluyum o yüzden benim de suçum bu çatlaklar. Hamile kaldığımdan beri +7 kilo aldım kim bilir çocuk doğasıya kadar daha kaç kilo alıcam ve ne kadar daha çirkinleşicem... Zaten kendimi çirkin şişko falan gördüğümden hiç düşünmezdim hamilelikte benim de böyle hissedeceğimi ama ne kadar çirkinlik addedilen fiziksel kusurum varsa katlanıyo resmen :-D
Cildimi ise hiçbi zaman çözemedim çok hassas ve kuru bi cildim var hiçbi şey fayda etmiyo baya 10 tane malzeme kullanmalı sabah akşam uygulamalı bi rutin lazım toparlamak için ama ben de hiç uğraşmayı sevmiyorum öyle şeylerle xD Güneşe çıktığım yok, çıksam kesin o hamilelik maskesi denen durumu yaşarım zaten Allah muhafaza. Gerçi bu kızarıklıklar belki onun başlangıcıdır.

Sağ ol cano. Bebek erkek, keşke hurafe bende de tutsaydı da güzelleşseydim : D Geçen burnum falan bile büyümüştü ödemden o inmiş kendi kendine en azından ama bu sefer de ayaklarıma bacaklarıma sıçradı lol xD. Sadece o çizgi olsa neyse, zaten daha belirsiz yakından bakınca anca farkettim ama çatlaklar çok üzücü sürekli uzayıp büyüyolar göbek büyüdükçe. Bi kaç gün önce ben kaşıma izi falan sanmıştım çok hafif 2 tane çizgi halinde kızarıklık vardı karnımda, bugün bi baktım aşağı doğru uçlarından çatlak oluşmuş kıvrıl kıvrıl kıpkırmızı ve derin :/ Ama ben hiç bakım vs yapmadım tabi ve ultra kiloluyum o yüzden benim de suçum bu çatlaklar. Hamile kaldığımdan beri +7 kilo aldım kim bilir çocuk doğasıya kadar daha kaç kilo alıcam ve ne kadar daha çirkinleşicem... Zaten kendimi çirkin şişko falan gördüğümden hiç düşünmezdim hamilelikte benim de böyle hissedeceğimi ama ne kadar çirkinlik addedilen fiziksel kusurum varsa katlanıyo resmen :-D
Cildimi ise hiçbi zaman çözemedim çok hassas ve kuru bi cildim var hiçbi şey fayda etmiyo baya 10 tane malzeme kullanmalı sabah akşam uygulamalı bi rutin lazım toparlamak için ama ben de hiç uğraşmayı sevmiyorum öyle şeylerle xD Güneşe çıktığım yok, çıksam kesin o hamilelik maskesi denen durumu yaşarım zaten Allah muhafaza. Gerçi bu kızarıklıklar belki onun başlangıcıdır.
Yok öyle düşünme.bedenımızı degıstırmek bızım elımızde,dogum yapınca sıkı bır dıyetle zayıflayabılırsın.zaten 7 kılo almıssınkı cok normal bende 7 kılo aldım.cildine bişeylee yap ama,mesela benım cıldım aşırı hassas rosea seboreık dermatıt karısımı bişey,pürüzsüz ama kızarır yara gıbı olur bazen,ben dermanı bıoderma ve pharmaceris te buldum artık cok rahat cildim,senınkıde hassas demekkı ona gore ürün kullanmalısın,gunese cıkmasan bıle kullan,kendıne sıkıntı etme,gelır gecer bunların hepsı onemlı olan saglıkla dogurmak.sacıma fön falan çek,arkadaslarınla bulus,evde takım pjama giy,hafif makyaj yap inan bunlar motıvasyonu artırıyor,ödeme gelınce tuzlu seyler yeme kuruyemıs tursu vs tuzu azalt,ödemınde ıner🌸🌸

Aynı durum bende de mevcut, sabah kendimi incelerken bel ve kalçamda çatlaklarının inanılmaz cogaldigini fark ettim. Bazı şeyler kaçınılmaz diyerek kabullendim artık, üzülmenin faydası olmayacak 😆

zorluklar geçici, kazandıkların kalıcı böyle düşünnnnn. yapay zeka beni böyle motive ediyor sağolsn fjksdf

Kızlar şeker yüklemesi testini devlette yaptıran arkadaşlarım hangi hastanede hangi bölüm bakıyor? Direk şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum diye mi gidiyoruz?
Canım kadın doğuma gidiyorsun ben öyle yapmıştım yani ☺️sistemden giriş yaptı sonra içeceği kendim aldım eczaneden ben 75ml almıştım gelincede kan alma yerine gittim.ordsn anlattılar napcami

Şu hamile bel yastığını bir gün kullanmadım bütün gece belim ağrıdı. Hamileliğin başında aldım ne bel ağrısı ne bir şey hiç olmadı. Bir gün kullanmadım uyandığım andan beri belim pert. Allah onu çıkarandan razı olsun 😄
maya91 maya91 merhabalar hangisi kullanıyorsunuz acaba bende almak istiyorum memnun olduğunuz var mı 2 farklı yastık var çünkü

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-29-15-59-33-971_com.dolap.android.jpg
    Screenshot_2024-11-29-15-59-33-971_com.dolap.android.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 1
X