Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Kaçıncı haftadasin canım folik asit bıraktıktan sonra devit damla demir hapı veriliyor diye biliyorum genelde hatta doktora sordum doğuma kadar kullanacaksın dedi artı bide magnezyum ve OMEGA kulllaniyorum ben
Demir dnvitamini multivitamin kullanıyorum. Onlar gibi zorunlu mu magnezyum diye merak ettim. Magnezyum vermedi doktorum

Canım ben magnımore plus,kalca agrıma bıle ıyı gelıyor.ama hergun almıyorum haftada uc gun falan alıyorum,dr um oyle soyledı
yaa ben de öyle yapayım. sabah akşam olduğu için benim ki sıkıcı oluyor
maya91 maya91 merhabalar hangisi kullanıyorsunuz acaba bende almak istiyorum memnun olduğunuz var mı 2 farklı yastık var çünkü

Bunu kullanıyoruz😌

Bende bunu almaya karar vermiştim ama sonradan kararsız kaldım. Eğer hala biliyorsanız hamgi siteden aldığınızı söyler misnz eğer memnunsanız
ben çok memnunum ama sevmeyen de var :) dolaptan almıştık biz 2. el #reklamdeğil

ben çok memnunum ama sevmeyen de var :) dolaptan almıştık biz 2. el #reklamdeğil
Evet kişiden kişiye değişiyor sanırım ben sırtıma destek olsum die de istiyorum açıkçası o yüzden hangisi iyi olur bilemedim

Çok iyi mayacım içeriği çok zengin ve nasıl oluyor bılmıyorum kalça agrısını eldekı uyusmayı falan azaltıyor.cok memnunum once mahnezyum dıasporal ıcıyordum hıc gecırmıyodu bu şak diye iyi geliyor

Demir dnvitamini multivitamin kullanıyorum. Onlar gibi zorunlu mu magnezyum diye merak ettim. Magnezyum vermedi doktorum
Bana da ilk sormuştu varmı kasılma kramp diye yoktu sonradan bir kere kramplaninca magnezyuma başladım ilerleyen haftalarda kasilmada oluyor günde iki kere falan kullanıyorum ben şuan canim

Evet kişiden kişiye değişiyor sanırım ben sırtıma destek olsum die de istiyorum açıkçası o yüzden hangisi iyi olur bilemedim
sırtı da çok güzel destekliyor ister yatarken ister otururkenn
Çok iyi mayacım içeriği çok zengin ve nasıl oluyor bılmıyorum kalça agrısını eldekı uyusmayı falan azaltıyor.cok memnunum once mahnezyum dıasporal ıcıyordum hıc gecırmıyodu bu şak diye iyi geliyor
aa sahi gece el uyuşmalarım oluyordu onlar geçtiii bayaa

Demin aynada kendimi inceliyodum, şok oldum. Karnımda çok fazla çatlak çıkmış. Bir de dün kusmuştum gözlerimin altında hep peteşi denen kırmızı kırmızı noktalar oluşmuş ve cildim berbat ötesi her yeri pul pul döküntüler kızarıklıklar vs var üzüldüm:110:
Zaten dudağımda da uçuk vardı onun yarası var kabuk bağlamış kıpkırmızı.
Hamilelik bedenimi hepten mahvetti valla bunu farkettim umarım dönüşü olur bu durumun XD Yetmez gibi göbek deliğimin üzerine doğru da o linea nigra çizgisinden oluşmaya başlamış.
Şu gobekteki çizgi geçici dimi doğumdan sonra ömür boyu bizle devam edecek mi 🥲 benim kasık tarafindan göğsüme kadar var o cizgiden normaldir diye de sormamiştim kimseye 1-2 aydır nerdeyse belirgin şekilde 😂

Yok öyle düşünme.bedenımızı degıstırmek bızım elımızde,dogum yapınca sıkı bır dıyetle zayıflayabılırsın.zaten 7 kılo almıssınkı cok normal bende 7 kılo aldım.cildine bişeylee yap ama,mesela benım cıldım aşırı hassas rosea seboreık dermatıt karısımı bişey,pürüzsüz ama kızarır yara gıbı olur bazen,ben dermanı bıoderma ve pharmaceris te buldum artık cok rahat cildim,senınkıde hassas demekkı ona gore ürün kullanmalısın,gunese cıkmasan bıle kullan,kendıne sıkıntı etme,gelır gecer bunların hepsı onemlı olan saglıkla dogurmak.sacıma fön falan çek,arkadaslarınla bulus,evde takım pjama giy,hafif makyaj yap inan bunlar motıvasyonu artırıyor,ödeme gelınce tuzlu seyler yeme kuruyemıs tursu vs tuzu azalt,ödemınde ıner🌸🌸
Ne güzel yazmışsın canım Kesinlikle katılmakla birlikte kendime ev için takım pijama alaşım geldi 😄

Kızlar selam tekrar, bu hafta erasmustan yabancı öğretmen ve öğrenciler misafirimizdi . Görevli öğretmen olarak bir haftadır gitmediğim şehirler arası dahil gezi etkinlik kalmadı yarın son grubu yollayıp rutinime dönüyorum. Çok yoğundum burayı bile okuyamadım pek. Umarım herkes iyidir. Bu esnada bir de Türkiye’yi tanıtıcaz diye yemediğim yemek ve tatlı kalmadı 😄 Yrından itibaren kendime bir beslenme bakım yürüyüş su içme rutini ayarlayıp görebileceğim bir yere asıcam evde . Telefonuma alarmlar kurucam. Yapabildiğim kadar yapıcam Yeni yıla girmeden yeni kararlarla geldim 😄Son düzlük bu isteyenler için toparlanma motivasyonu olsun

X