- 8 Ağustos 2023
- 5.557
- 5.922
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.021
Atarsan çok sevinirim. Bir bakarım, katkısız olması çok güzelHepsiburadadan aldım canım, fropie marka. Almak istersen özelden link atarımm
İşte benden ondan korkuyorum. Ben de kanama alanı yok ama bilemedim ne zaman bırakmam gerektiğini
Ben de kanama alanı yok ama kahve lekelenmem oldu. Doktor her ihtimale karşı progestan verdi. Lekeler iyice sarımtrak olmaya başladı bıraksam çoğalır mı diye merak ediyorum
Bana mesaj atar mısın? Senin mesaj alman kapalı. Ya da izle beni öyle atabilirimAtarsan çok sevinirim. Bir bakarım, katkısız olması çok güzel
İzledimBana mesaj atar mısın? Senin mesaj alman kapalı. Ya da izle beni öyle atabilirim
Ben de seniİzledim
Haftaya özele gidicem canım kalp atışı duyulurmuşSen boşver canım o olumsuz cümleleri. İmkanın varsa özele bı git canım yada başka bir doktora danış canım
Aa çok geçmiş olsun canım kaç haftalıksın şuan kanaman mı olmuştu o yüzden mi hastaneye yattınBen gecen hafta o sebeple hastanede yattim burda yazmistim hatta. Bol dinlen bol sıvı ic. Servisten disari cikartmiyolardi beni. Agir kaldirma egilme lütfen. 3 günde yukarı cıkmıstı kese.
Merhaba ben de başkentte düşünüyorum hangi doktorda kontroldesinizkızlar kontrolden geliyorum dr umu sevdim ve başkent hastanesinden 60 bine doğum paketi aldım:) mide ağrım için gaviscon verdi ve bir sürü kan+idrar testi istedi. Allah hepimizin yolunu açık etsin
Mesaj attım canım sana özeldenBen gecen hafta o sebeple hastanede yattim burda yazmistim hatta. Bol dinlen bol sıvı ic. Servisten disari cikartmiyolardi beni. Agir kaldirma egilme lütfen. 3 günde yukarı cıkmıstı kese.
Ayy amin canım benim üzülmemeye çalışıyorum haftaya özele gidicem kalp atışıda duyulur demişti doktor inşallah düzelir o zamana kadar allaha emanet yavrumKesenin büyüdükçe yukarı çıktığına dair çok yazı okudum. Sorunsuz bir şekilde sağlıkla huzurla ilerlesin inşallah
Özel hastaneye gittim ama haftasonu ve akşam saati olduğu için doktor yoktu acilde doğumhanedeki nöbetçi ebe vardı sadeceEvet var aynısı bende oldu. Kahverengi kanamadan korkma o içeride daha önce oluşmuş kanamanın dışarı atılmasıymış. Bana da iğne vurdular. Devlet hastanesine mi gittin? Ebe değil de doktorun ultrasonla bakması daha sağlıklı. İmkan varsa özel bir doktora görün derim. Sorun olduğunu sanmıyorum. Kanama alanı oluşmuştur belki. Ona da fitil ve istirahat veriyorlar geçiyor. Doktor ne dedi telefonda?
Gercrkten ben de disariya cikamiyorum bulanti olacak diye ogurup duruyorum dun iyiydim aslinda bugun yine basladi sanki midem yaniyor ogurtu mide bulantisi bas agrisi dis sizlamasi cok haklisinDünden sabaha kadar bulantım vardı sabah kustuktan sonra rahatladım bugün tüm gün hamilelik öncesi gibi iyiydim insan sanıyor ki hep böyle gidecek bir gün iyi bir gün kötü ite kaka 9 ay geçecek 1. Trimester sonrası balayı 3.tremester tekrar rahatsızlıklar başlıyor hamilelik hastalık değil diyorlar ama bnce yaniliyorlar insanın yaşam enerjisi bile olmuyor bulantısı olunca en sevdiğim şeyleri bile cnm istemiyor tatlıya çok düşkünüm ama cnm tuzlu istiyor bu hamilelikte
Lütfen değiştir ya ilk 3 ay böyle kahverengi kanamanın gelebileceğini biz bile biliyoruz artık değere bakmadan konuşmak da nedir hayret ettim. Benim ilk pembe kanama gelmişti çok korkmuştum o zaman kanama alanı da büyüktü. İğneler fitiller sonra kahverengiye döndü ve kesildi. 2. Kahverengi kanama geldi onda bildim daha öncesinde içeride oluşan kanamadan kaynaklandığını panik yapmadım gittm doktora. Küçük bi kanama alanı vardı bu seferde. Bol su içip kendini yormamalısın. İyi bir doktora görünüp keseye de baktır da için rahat etsin. Çok geçmiş olsunÖzel hastaneye gittim ama haftasonu ve akşam saati olduğu için doktor yoktu acilde doğumhanedeki nöbetçi ebe vardı sadece
İğne yapıldı sadece istirahat et demedi
Kan değeri gelmeden önce baya bi kötü konuştu telefonda çok moralim bozulmuştu, sonra değerim yüksek çıkınca kötü bir şey yok demekki pazartesi sabah hemen kontrole gel bakalım dedi
Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum sırf bu iletişim bozukluğu yüzünden
ben doç.dr. oktay kaymak öneririm çok profesyonel ve iyi bir hekimKizlar memnun oldugunuz doktor isimlerini yazar misiniz? Hala bulamadim kendime bi doktor
Çok teşekkür ederim evet araştıracağım hemenLütfen değiştir ya ilk 3 ay böyle kahverengi kanamanın gelebileceğini biz bile biliyoruz artık değere bakmadan konuşmak da nedir hayret ettim. Benim ilk pembe kanama gelmişti çok korkmuştum o zaman kanama alanı da büyüktü. İğneler fitiller sonra kahverengiye döndü ve kesildi. 2. Kahverengi kanama geldi onda bildim daha öncesinde içeride oluşan kanamadan kaynaklandığını panik yapmadım gittm doktora. Küçük bi kanama alanı vardı bu seferde. Bol su içip kendini yormamalısın. İyi bir doktora görünüp keseye de baktır da için rahat etsin. Çok geçmiş olsun
doc dr nihal şahin uysal sen hangisine gidiyorsunMerhaba ben de başkentte düşünüyorum hangi doktorda kontroldesiniz
Cok tesekkurlerben doç.dr. oktay kaymak öneririm çok profesyonel ve iyi bir hekim
2,74e neden ilaç verdi ki. Çok yüksek bile değilBenim 2,74 tu hap verdi bana o hap midemi mahvediyo zaten doktor degistircem anlasamadim
Ben de anlamadim bosuna kullaniyorum gibi geliyor2,74e neden ilaç verdi ki. Çok yüksek bile değil