- 25 Haziran 2024
- 704
- 2.150
- 35
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.441
Yaa çok teşekkür ederim inşallah burada bebeklerimizin de elini kolunu paylaşacağımız günler gelir yumuk yumukAy maşallah ne güzelde büyümüşsünüz
Ya benim kilo alımım durdu biliyor musun 24 den sonra hep aynı çıkıyorum bence bebek bir büyüme atağı geçirdi şimdi daha normal bilemiyorum neden oldu ben de bir haftadır tartılmadım bugün korkarak çıktım ama aynıyım hala neden bilemedimBence sen de iyisin23+1 deyim en son +11dim geçen hafta. Bu hafta tartılmıyorum korkudan
senle isimlerimiz de aynıGüzel bence canım kilon normal benim bile o kadar kusmalar bulantılarla 4 aynı gidiyoruz senle hafta olarakta
aa hiç +11 gibi değilsin maşallahhhYaa ben de 26+1 oldum bugünmaşallah minnoşa nasıl büyümüş
Kızz o ne ben 26+1e 11kg ile girdim gayet iyisin maşallahdoktorum 24den sonra hızla büyür demişti bebeğe
Herkese günaydın kızlar havalar soğudu ama içimizi ısıtacak haberler alacağımız bir hafta olsun hepimiz için
Bir göbek güncellemesi yapayım o zaman
ay ben de sabah vcye giderken hapşırırken kaçırdım yetişemedim@Kedikadinn ben de yaşadım geçen gün aynı şeyi bir kez oldu ondan çok önemsemedim ama inanılmaz bir acı duydum mesaneme feci bir baskı yaptı ayakta olsam kesin kaçırırdım altıma
Ben gece de tuvalete çok sık kalkmaya başladım ve yataktan kalkarken zorlanıyorum özellikle bacaklarım çok ağrıyor belim de öyle yatak çok yumuşak ondan da biraz kalkmam zor oluyorGünaydın kızlarsizinde uyanınca her yeriniz tutuluyor mu sanki kollarıma bacaklarıma tonlarca ağırlık koymuşlarda hareket edemiyor gibi kalkıyorum. Bin kilo olmuşum gibi ne tarafa yatsam o taraf eziliyor kollarım bacaklarım
Aiiiiy çok teşekkür ederimsenle isimlerimiz de aynı
aa hiç +11 gibi değilsin maşallahhh
ay ben de sabah vcye giderken hapşırırken kaçırdım yetişemedim
hadi geçmiş olsunKan, idrar tahlili verildi ve tetanoz olundu
Teşekkür ederim bu da aradan çıktıhadi geçmiş olsun
Şifa olsunKan, idrar tahlili verildi ve tetanoz olundul
yaa evettt sanki taş taşımışım gece hahaa bi de sabah kramp girdi bacağıma ama magnezyum kullandığım için hemen geçti ve çok hafiftiGünaydın kızlarsizinde uyanınca her yeriniz tutuluyor mu sanki kollarıma bacaklarıma tonlarca ağırlık koymuşlarda hareket edemiyor gibi kalkıyorum. Bin kilo olmuşum gibi ne tarafa yatsam o taraf eziliyor kollarım bacaklarım
geriye 2. doz ve şeker yüklemesi kaldııııTeşekkür ederim bu da aradan çıktı
Biz seninle aynı mıyız ya. Sat tarihim sadece 1 kişiyle aynıydı 11 haziran benim de uygulamada 24+1 bugün. Sen yime iyisin ben +8 deyim. Ben tam 14 kilo vermiştim hamile kaldım geri alıyorum onları sanırım24+1 de +5.5 kilo ile gözümü açmış bulunmaktayım1 hafta da 1.2 kilo almışım
Zorla kan verdim Eylül de vermişim diye almıyolardı bir şeyler söyledim doktorum istedi falan dedim. Evet şeker yüklemesine de az kaldıyaa evettt sanki taş taşımışım gece hahaa bi de sabah kramp girdi bacağıma ama magnezyum kullandığım için hemen geçti ve çok hafifti
geriye 2. doz ve şeker yüklemesi kaldıııı
Ben ilk zamanların hevesiyle 5 tane aldım hangisini giydireceğim bilmiyorum dkfkkfkrkr beyaz giydirrim diyordum ama pespembe bi set var sanırım onu giydireceğimKız bebe anneleri hastane çıkışı aldınız mı ben hala almadım ya güzel bir model beğenmedim bir türlü alanlardan fikir bekliyorum size zahmetAy ben bu kıza hiç bir şey almadım daha ben de ki rahatlık ablasından kaynaklı mı bilmiyorum ama bu gidişle fena patlıcam
Görümcem almış 3 tane 5 li takım hediye. 1 tane arkadaşım göndermiş hediye benim almama gerek kalmadıKız bebe anneleri hastane çıkışı aldınız mı ben hala almadım ya güzel bir model beğenmedim bir türlü alanlardan fikir bekliyorum size zahmetAy ben bu kıza hiç bir şey almadım daha ben de ki rahatlık ablasından kaynaklı mı bilmiyorum ama bu gidişle fena patlıcam
Ben şarjlıya alışkın olduğum için normalle fırçaşayınca fırçlamamış gibi hissediyorum kesinlikle üstünkörü oluyor. Bence al zamlar gelmedenKızlar şarjlı diş fırçam sanırım artık ömrünü doldurdu. Sizce manuelden mi devam yoksa şarjlı mı alayım tekrar. Masraflar fiyatlar malum
Aynen canim dayak yemis gibi oluyorumGünaydın kızlarsizinde uyanınca her yeriniz tutuluyor mu sanki kollarıma bacaklarıma tonlarca ağırlık koymuşlarda hareket edemiyor gibi kalkıyorum. Bin kilo olmuşum gibi ne tarafa yatsam o taraf eziliyor kollarım bacaklarım
Ya benim artik kaburgalarimin oraya geliyor nefesim daraliyor@Kedikadinn ay attığım mesaj gitmemiş herhalde ya alıntım da gitmişbenimde öyle kasığıma tepik yiyorum sürekli orda kolu mu var bacağımı nesi varsa artık özellikle o kısma çok vuruyır hatta bu sabah ayaktayken vurdu az daha işeyecektim oraya vurunca kaçıracak gibi oluyorum zor tutuyorum kendimi inşallah ilerleyen aylarda aynılarını yapmaz yoksa tutabileceğimden emin değilim
evet benim normal de 16 hazirandı ama perinatolog güncelleyip 11 yaptı canım. Ya benim derdim kilo değil de işte hamilelikte zorlanmamak. Yoksa kilo her türlü veririzzBiz seninle aynı mıyız ya. Sat tarihim sadece 1 kişiyle aynıydı 11 haziran benim de uygulamada 24+1 bugün. Sen yime iyisin ben +8 deyim. Ben tam 14 kilo vermiştim hamile kaldım geri alıyorum onları sanırım
Ne alaka yaa millet her ay veriyor saçmalamışlar gebeyizzz biz gebeeeZorla kan verdim Eylül de vermişim diye almıyolardı bir şeyler söyledim doktorum istedi falan dedim. Evet şeker yüklemesine de az kaldı
evet sanırım ben de alıcam. Hesap kesim tarihim 2 gün sonra inşallah indirim bitmez de alırım. Amazonda gözüme kestirdim bi tane #reklamdeğilBen şarjlıya alışkın olduğum için normalle fırçaşayınca fırçlamamış gibi hissediyorum kesinlikle üstünkörü oluyor. Bence al zamlar gelmeden