Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay maşallah ne güzelde büyümüşsünüz
Yaa çok teşekkür ederim inşallah burada bebeklerimizin de elini kolunu paylaşacağımız günler gelir yumuk yumuk
Bence sen de iyisin 23+1 deyim en son +11dim geçen hafta. Bu hafta tartılmıyorum korkudan
Ya benim kilo alımım durdu biliyor musun 24 den sonra hep aynı çıkıyorum bence bebek bir büyüme atağı geçirdi şimdi daha normal bilemiyorum neden oldu ben de bir haftadır tartılmadım bugün korkarak çıktım ama aynıyım hala neden bilemedim bence vücut yapısıyla alakalı kilo ya ben seni hatırlıyorum spor yapıyordun değil mi sen de. Hiç belli olmuyor ki kilon hem olsa bile veririz amaaan bu his dünyanın en güzel şeyiymiş ya

Güzel bence canım kilon normal benim bile o kadar kusmalar bulantılarla 4 aynı gidiyoruz senle hafta olarakta
senle isimlerimiz de aynı
aa hiç +11 gibi değilsin maşallahhh
@Kedikadinn ben de yaşadım geçen gün aynı şeyi bir kez oldu ondan çok önemsemedim ama inanılmaz bir acı duydum mesaneme feci bir baskı yaptı ayakta olsam kesin kaçırırdım altıma
ay ben de sabah vcye giderken hapşırırken kaçırdım yetişemedim

Ben gece de tuvalete çok sık kalkmaya başladım ve yataktan kalkarken zorlanıyorum özellikle bacaklarım çok ağrıyor belim de öyle yatak çok yumuşak ondan da biraz kalkmam zor oluyor
senle isimlerimiz de aynı

aa hiç +11 gibi değilsin maşallahhh

ay ben de sabah vcye giderken hapşırırken kaçırdım yetişemedim
Aiiiiy çok teşekkür ederim

yaa evettt sanki taş taşımışım gece hahaa bi de sabah kramp girdi bacağıma ama magnezyum kullandığım için hemen geçti ve çok hafifti
Teşekkür ederim bu da aradan çıktı
geriye 2. doz ve şeker yüklemesi kaldıııı

24+1 de +5.5 kilo ile gözümü açmış bulunmaktayım 1 hafta da 1.2 kilo almışım
Biz seninle aynı mıyız ya. Sat tarihim sadece 1 kişiyle aynıydı 11 haziran benim de uygulamada 24+1 bugün. Sen yime iyisin ben +8 deyim. Ben tam 14 kilo vermiştim hamile kaldım geri alıyorum onları sanırım

yaa evettt sanki taş taşımışım gece hahaa bi de sabah kramp girdi bacağıma ama magnezyum kullandığım için hemen geçti ve çok hafifti

geriye 2. doz ve şeker yüklemesi kaldıııı
Zorla kan verdim Eylül de vermişim diye almıyolardı bir şeyler söyledim doktorum istedi falan dedim. Evet şeker yüklemesine de az kaldı

Ben ilk zamanların hevesiyle 5 tane aldım hangisini giydireceğim bilmiyorum dkfkkfkrkr beyaz giydirrim diyordum ama pespembe bi set var sanırım onu giydireceğim

Görümcem almış 3 tane 5 li takım hediye. 1 tane arkadaşım göndermiş hediye benim almama gerek kalmadı

Kızlar şarjlı diş fırçam sanırım artık ömrünü doldurdu. Sizce manuelden mi devam yoksa şarjlı mı alayım tekrar. Masraflar fiyatlar malum
Ben şarjlıya alışkın olduğum için normalle fırçaşayınca fırçlamamış gibi hissediyorum kesinlikle üstünkörü oluyor. Bence al zamlar gelmeden

Aynen canim dayak yemis gibi oluyorum bir de hic rahat olamiyorum saga don sola don

Ya benim artik kaburgalarimin oraya geliyor nefesim daraliyor

Biz seninle aynı mıyız ya. Sat tarihim sadece 1 kişiyle aynıydı 11 haziran benim de uygulamada 24+1 bugün. Sen yime iyisin ben +8 deyim. Ben tam 14 kilo vermiştim hamile kaldım geri alıyorum onları sanırım
evet benim normal de 16 hazirandı ama perinatolog güncelleyip 11 yaptı canım. Ya benim derdim kilo değil de işte hamilelikte zorlanmamak. Yoksa kilo her türlü veririzz
Zorla kan verdim Eylül de vermişim diye almıyolardı bir şeyler söyledim doktorum istedi falan dedim. Evet şeker yüklemesine de az kaldı
Ne alaka yaa millet her ay veriyor saçmalamışlar gebeyizzz biz gebeee
Ben şarjlıya alışkın olduğum için normalle fırçaşayınca fırçlamamış gibi hissediyorum kesinlikle üstünkörü oluyor. Bence al zamlar gelmeden
evet sanırım ben de alıcam. Hesap kesim tarihim 2 gün sonra inşallah indirim bitmez de alırım. Amazonda gözüme kestirdim bi tane #reklamdeğil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…