- 26 Temmuz 2024
- 272
- 605
- 30
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.461
Aaa o zaman sat kardeşi olduk ehehehe 18 mart gözüküyor bakalım ne zaman geleceklerevet benim normal de 16 hazirandı ama perinatolog güncelleyip 11 yaptı canım. Ya benim derdim kilo değil de işte hamilelikte zorlanmamak. Yoksa kilo her türlü veririzz
Ne alaka yaa millet her ay veriyor saçmalamışlar gebeyizzz biz gebeee
evet sanırım ben de alıcam. Hesap kesim tarihim 2 gün sonra inşallah indirim bitmez de alırım. Amazonda gözüme kestirdim bi tane #reklamdeğil
32. haftadan sonra kendi doktorumuzdan değil mi?Kizlar is gorememezlik raporu nerden aliniyor ? Bu hamilelik izni icin
eveeet bakalımmm nolcakAaa o zaman sat kardeşi olduk ehehehe 18 mart gözüküyor bakalım ne zaman gelecekler
Kedikadinn ay attığım mesaj gitmemiş herhalde ya alıntım da gitmiş benimde öyle kasığıma tepik yiyorum sürekli orda kolu mu var bacağımı nesi varsa artık özellikle o kısma çok vuruyır hatta bu sabah ayaktayken vurdu az daha işeyecektim oraya vurunca kaçıracak gibi oluyorum zor tutuyorum kendimi inşallah ilerleyen aylarda aynılarını yapmaz yoksa tutabileceğimden emin değilim
Kedikadinn ben de yaşadım geçen gün aynı şeyi bir kez oldu ondan çok önemsemedim ama inanılmaz bir acı duydum mesaneme feci bir baskı yaptı ayakta olsam kesin kaçırırdım altıma
ya zaten şu bu daha iyi günlerin lafına uyuz oluyoruuum. Hangi dönem de olursak olalım tutturmuşlar bi bu daha iyi günlerin hahahaa ben direkt diyorum başıma gelcekleri tahmin ediyorum sorun yok her şeye razıyımEvet simdi gulebiliyorum buna ama o an gercekten cok rahatsiz edici oluyor ozellikle calisirken pes pese darbeler yiyince neye ugradigimi sasiriyorum
Aynen kuzum bir de herkes henuz iyi gunlerin bunlar deyince bir korkmuyor degilim
Masumane soylenen bir soz olsa dahi insanin moralini bozmaktan baska bir sey yapmiyor. Destek olmaya yonelik seyler duymaya insanin daha cok ihtiyaci var su surecte de gel gor ki kadinin dusmani yine hep kadin oluyorya zaten şu bu daha iyi günlerin lafına uyuz oluyoruuum. Hangi dönem de olursak olalım tutturmuşlar bi bu daha iyi günlerin hahahaa ben direkt diyorum başıma gelcekleri tahmin ediyorum sorun yok her şeye razıyım
Millet konusmak ıcın konusuyo işte ya saçma sapan,ee ne demısler erkekleeın askerlık hıkayesı kadınların dogum hıkayesı bıtmez,oysakı ne sacma bızler yapmayalım hıcbızamannkımseye soylemeyelım ılerde oyle,benım en fazla söyleyebileceğim hamilelik süreç olarak zor ama bebıtonun bi tekmesı herseyı unutturuyor olurdu herhaldeMasumane soylenen bir soz olsa dahi insanin moralini bozmaktan baska bir sey yapmiyor. Destek olmaya yonelik seyler duymaya insanin daha cok ihtiyaci var su surecte de gel gor ki kadinin dusmani yine hep kadin oluyor
Benim klinik ama verebiliyor mu acaba yoksa saglik ocagindan da alabilir miyiz?32. haftadan sonra kendi doktorumuzdan değil mi?
eveeet bakalımmm nolcak
Canım ben doktora her gittimde çalışıyormuş diye soruyor çalışsam rapor verecek kendi doktorjn veriyor bence sağlık ocagini bilmiyorumBenim klinik ama verebiliyor mu acaba yoksa saglik ocagindan da alabilir miyiz?
verebilir bence ya doktoruna gittiğinde sor bakalım. 32 de çıkıcak mısın?Benim klinik ama verebiliyor mu acaba yoksa saglik ocagindan da alabilir miyiz?
Evet yaaa eylül de vermişsin her şeyin normal gerek yok dedi. Dedim doktorum istedi TSH düşmüştü bir kaç ay sonra tekrar vermemi istemişti dedim de öyle aldılar. Kontrol ettirmek istiyorum desem almıcaklardıNe alaka yaa millet her ay veriyor saçmalamışlar gebeyizzz biz gebeee
Jsbxjdjxjd kız iyisin sen ne diyosun benim 24 de +13 kilo snxjdnjxjd sonra daha da tartilmadim şuan kim bilir kaç oldu haberim yok24+1 de +5.5 kilo ile gözümü açmış bulunmaktayım1 hafta da 1.2 kilo almışım
Evet sjxnsjjdjdn eve de almadım tartı kafamı bozmamak içinBence sen de iyisin23+1 deyim en son +11dim geçen hafta. Bu hafta tartılmıyorum korkudan
Ali Rıza bey mod açıldı öyle mi jsnxjjdjdKan, idrar tahlili verildi ve tetanoz olundu
Daha erken canim 32 .hafta benceverebilir bence ya doktoruna gittiğinde sor bakalım. 32 de çıkıcak mısın?
Bir sorayim oyleyse canim yani hastane olmadigi icin kafam karisti cokCanım ben doktora her gittimde çalışıyormuş diye soruyor çalışsam rapor verecek kendi doktorjn veriyor bence sağlık ocagini bilmiyorum
Ahahahaha şimdilik kapalı etkisi yok umarım olmazAi Rıza bey mod açıldı öyle mi jsnxjjdjd
Aminn hepimizeŞifa olsun
Benim dişçi hep şarjlıyı önerir. Kullanışlı da. İstediğin gibi yönlendirince her yere girip çıkıyor gibiKızlar şarjlı diş fırçam sanırım artık ömrünü doldurdu. Sizce manuelden mi devam yoksa şarjlı mı alayım tekrar. Masraflar fiyatlar malum