Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de sadece perinatolog baktı 22. Haftada yaptırdık biz. Doktorum 19 ile 24. Hafta arasında detaylı yapılabilir demişti bize 22. Haftayı önermişti biz de o zaman yaptırdık.

Bizim doktorumuzda 19-24. Haftalar arasında bakılabilir dedi. 22. Haftaya randevu aldım gittiğim kliniğin anlaşmalı olduğu perinatolog geldi. Ama tabi devlette süreç nasıl bilmiyorum

Benim gittiğim hastanede detaylı ultrasonu sadece perinatolog yapıyordu canım

Peki acaba devlette gitsem nasıl olur bilen var mi? Normalde özel takipliyim. Önce kadın doğuma gitmem sonra onun yönlendirmesi ile mi perinatolog a gitmem gerek. Çünkü randevu olarak bakınca görünmüyor. Bilen var mı? Çalışıyorum çünkü nasıl oluyor süreç acaba

Evet bende özeldeki doktoruma sordum devlette perinatolğa mı yaptırayım yoksa bu hastanedeki perinatoloğa mı diye. Devlette yaptırabilirsin sorun yok dedi. Zaten kendisi de her gittiğimde detaylı bakıyor

Ben 9. Haftada falan devlette kadın doğuma gitmiştim kaydım açılsın ki lazım olursa gidebiliyim diye. Kendileri de ikili test için perinatoloğa randevu almam için kayıt açtılar. İkili test için gittiğim yerde hemen detaylı randevu da kendileri verdi. Öncelikle kadın doğuma gitmen lazım onlar kayıt acıcak

Her türlü işten iki kere izin almam gerekecek o zaman. Önce kadın doğuma sonra perinatolog a randevu almam lazım yani

Her türlü işten iki kere izin almam gerekecek o zaman. Önce kadın doğuma sonra perinatolog a randevu almam lazım yani
Aynen canımm öyle oluyor. Ama gebelikle ilgili izinlerimizde kendini kasma bu doğal hakkımızmış. Ücretli izin hakkımız yani

Aynen canımm öyle oluyor. Ama gebelikle ilgili izinlerimizde kendini kasma bu doğal hakkımızmış. Ücretli izin hakkımız yani
Ben zaten ik yım izin almakta sıkıntı olmuyor da işim gücüm çok tam yıl sonu muhasebe falan da çok yoğun öyle olunca tek günde halledebilir miyim diye düşündüm ama olacak gibi değil :) çok teşekkürler

Firmayı biz mi kurtarcaz bebişlerimizin her anının tadını çıkarmalıyız

Kızlar bebıslerı düzenlı hısseden varmı hergun aynı sevıyede?yaa ben bazen hıc hıssedemıyo gıbı oluyorumpsıkolojım bozuluyor sonra
Ben hissedemedigim zaman cikolata yiyorum, hemen cosuyor

Yaaa ne guzel Ben kolostrum toplama kaplari aldim, minik tupler seklinde. İnsallah benim de ilerki zamanlarda gelir

Detaylı ultrasona giden arkadaşlar bebişlerinizin kime benzediği belli mi acaba çok net görülüyor deniliyor ben de haftaya gidicem çok meraklıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…