Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

TSH, T3 ve T4 hepsine aynı anda bakıyorlar diye biliyorum. Hormon tahlili
Baktım şimdi 20 sinde kan alırken bakmışlar normal çıkmış
Aferin büyük başarı deseydin sjdnjdjd sanki biz belirliyormuşuz gibi boş konuşmalar yok mu... Bogasim geliyor. Bir de ilk defa karsilasmisiz tanismadik bile düzgün sanane benim göbeğimden ya salak insan kdndjdj
Gece 11 gibi fena açlık vurdu ama hiçbir şey yemeden uyudum gereksiz kalorilere yer yok
Ben böyle fena vurmayinca kendimi ikna edip uyutuyorum ama fena vurunca ne yapsam uyuyamıyorum yemeden. Taktik varsa alabilirim nsndjsndjdnkd
434 gram 28 cm olmuşuz
Oy maşallah kuzuya

Yüzünü gosterdimi canım aay benim yerinde durmuyodu yüzünude saklamisti neyse Allah'tan doktorum doğuma kadar yakalarız merak etme dedi

bi şey yersem yatana kadar hemen midemin yanacağına %100 emin olduğum için rahat uyumak daha öne geçiyor

Arkadaşlar bugün 24+1 doktor randevumuz vardı bebiş 30 cm 670 gr olmuş doktorumuz haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi
Ama her ultrasonda birazcık keyfi kaçan bi oğlumuz var bugün paparazzilerden kaçan ünlüler gibi poz verdi

Eklentiler

• IMG_7232.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 18
Bizimki yüzünü hep gösteriyor canım o konuda hiç saklanmıyor
Yaaa çok şanslısın ben daha yüzünü hiç görmedim ayaklarını tepeye dikiyor hep saklıyor yüzünü ama maşallah erkek olduğunu her seferinde gösteriyor bize o hep meydanda inşallah bir sonrakinde biz de görürüz

İnşallah kuzum. Bir sonraki kontrolde yüzünü göstersin sizin minikte. Amin

Detaylı ultrasonu perinatolog yapıyor kuzum. Yani bugün gittim 22+1 perinatolog yaptı detaylı ultrasonu
Bende perinatolog yapmadı detaylı ultrasonu. Radyoloji doktoru yaptı. Hiç perinatolog görmedi beni. Kendi dr um özelde gerek yok yine de sen bilirsin dedi. Perinatolog daha ileri haftalarda bakıyormuş sanırım bende direkt detaylı ultrasona girdim.

Herkes mi perinatologa gitti peki

Yaa benim ki de hatırlarsınız baştan oraları göstermedi şimdi hep orasını açıyo doktorumda sağolsun alakasız yerlerini çekiyor anla anlayabilirsen bi daha gittiğimde dicem renkli de yüzü görelm hocam diye
Kızlar ben sadece detaylı ultrasona girdim 21. Haftada. Siz hem detaylı ultrasona hem perinatologa mi gittiniz ? Beni hiç perinatolog görmedi.
Benim ikiliyi de ayrıntılıyı da devlette perinatolog yapmıştı

Ben de bugün 24+0 oldum senin ki kadar olmuşuzdur biz de ama bizim boyumuz biraz kısa bence annesine çekicek herhalde hahaha inşallah babasına çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…