- 22 Ekim 2024
- 174
- 475
- 25
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.381
Baktım şimdi 20 sinde kan alırken bakmışlar normal çıkmışTSH, T3 ve T4 hepsine aynı anda bakıyorlar diye biliyorum. Hormon tahlili
Aferin büyük başarı deseydin sjdnjdjd sanki biz belirliyormuşuz gibi boş konuşmalar yok mu... Bogasim geliyor. Bir de ilk defa karsilasmisiz tanismadik bile düzgün sanane benim göbeğimden ya salak insan kdndjdjDün öğretmenler günü kahvaltısında ilkokul kısmında ilk kez tanışıp merhabalaştığım bir kadın öğretmen o kadar çok sinirimi bozdu ki dün anlatamam. Yani hem kadın hem eğitimci bu kişi. “Hocam ne kadarlık oldunuz dedi. 23 haftalık dedim. “Ay dedi ben 7 aylıkken bile dümdüzdü karnım sağlıkocagındakiler hocam sen hamile olduğuna emin misin diyorlardı çocuk 3 kiloydu valla helal olsun kendime dedim doğuma giderken bile seninki kadar değildi karnım” dedi. Ya bu hamile bir insana söylenecek laf mı? Allah aşkına kadınsın bir de ya. Okumuş cahil. Her vücut bir değil ki. “Hocam sizin iç karnınız genişmiş benimki dar her vücut bir değil dedim seviyeli bir şekilde. Onu oraya gömerdim bozardım ama kalabalık insanlar var seviyemi bozmadım. Doğumdan sonra ben hallediyorum sanki kendi marifeti karnının içinde olması. Vücut yapısı yani kilo alsam da almasam da hemen çıkıyor benim hamilelikte napim içine mi gömeyim yani ya.
Ben böyle fena vurmayinca kendimi ikna edip uyutuyorum ama fena vurunca ne yapsam uyuyamıyorum yemeden. Taktik varsa alabilirim nsndjsndjdnkdGece 11 gibi fena açlık vurdu ama hiçbir şey yemeden uyudum gereksiz kalorilere yer yok
Oy maşallah kuzuya434 gram 28 cm olmuşuz
İyi bari o kadarla kalsınYaptır yaptır. Bugün bi tık ağrı var ama öyle sarsmadı beni mont giyerken mesela mont değiyor ya kola o zaman hafif acıyor
Yüzünü gosterdimi canım aay benim yerinde durmuyodu yüzünude saklamistiKalp atışında alt çizgilerin uzun olmasını bekleriz dedi doktor benimki kısaymış ordan yola çıktı. Bebiş bir güzel uyuyor size anlatamam yürü biraz dedi tatlı falan ye tekrar bakalım dedi. Yedim geri geldim. Ama yok yani uyandıramadık. O kadar güzel uyuyor ki eli çenesinde
Sen hangi model aldın aaay çok kararsizdim en son al kurtul eso dedimBenim ilk aldığım şeydi ahhahah bebek eşyalarından önce.
Bizimki yüzünü hep gösteriyor canım o konuda hiç saklanmıyorYüzünü gosterdimi canım aay benim yerinde durmuyodu yüzünude saklamistineyse Allah'tan doktorum doğuma kadar yakalarız merak etme dedi
bi şey yersem yatana kadar hemen midemin yanacağına %100 emin olduğum için rahat uyumak daha öne geçiyorBaktım şimdi 20 sinde kan alırken bakmışlar normal çıkmış
Aferin büyük başarı deseydin sjdnjdjd sanki biz belirliyormuşuz gibi boş konuşmalar yok mu... Bogasim geliyor. Bir de ilk defa karsilasmisiz tanismadik bile düzgün sanane benim göbeğimden ya salak insan kdndjdj
Ben böyle fena vurmayinca kendimi ikna edip uyutuyorum ama fena vurunca ne yapsam uyuyamıyorum yemeden. Taktik varsa alabilirim nsndjsndjdnkd
Oy maşallah kuzuya
Ellerini parmaklarını yicemmm bunlarınArkadaşlar bugün 24+1 doktor randevumuz vardı bebiş 30 cm 670 gr olmuş doktorumuz haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi
Ama her ultrasonda birazcık keyfi kaçan bi oğlumuz var bugün paparazzilerden kaçan ünlüler gibi poz verdi
Yaaa çok şanslısın ben daha yüzünü hiç görmedim ayaklarını tepeye dikiyor hep saklıyor yüzünüBizimki yüzünü hep gösteriyor canım o konuda hiç saklanmıyor
İnşallah kuzum. Bir sonraki kontrolde yüzünü göstersin sizin minikte. AminYaaa çok şanslısın ben daha yüzünü hiç görmedim ayaklarını tepeye dikiyor hep saklıyor yüzünüama maşallah erkek olduğunu her seferinde gösteriyor bize o hep meydanda inşallah bir sonrakinde biz de görürüz
Ben instada mcdbag varya onun 3 lü setinden aldım. Sırt cantadı yan termos canta alt acmaSen hangi model aldın aaay çok kararsizdim en son al kurtul eso dedim
Detaylı ultrasonu perinatolog yapıyor kuzum. Yani bugün gittim 22+1 perinatolog yaptı detaylı ultrasonuKızlar ben sadece detaylı ultrasona girdim 21. Haftada. Siz hem detaylı ultrasona hem perinatologa mi gittiniz ? Beni hiç perinatolog görmedi.
Bende perinatolog yapmadı detaylı ultrasonu. Radyoloji doktoru yaptı. Hiç perinatolog görmedi beni. Kendi dr um özelde gerek yok yine de sen bilirsin dedi. Perinatolog daha ileri haftalarda bakıyormuş sanırım bende direkt detaylı ultrasona girdim.Detaylı ultrasonu perinatolog yapıyor kuzum. Yani bugün gittim 22+1 perinatolog yaptı detaylı ultrasonu
Yaa benim ki de hatırlarsınız baştan oraları göstermedi şimdi hep orasını açıyoYaaa çok şanslısın ben daha yüzünü hiç görmedim ayaklarını tepeye dikiyor hep saklıyor yüzünüama maşallah erkek olduğunu her seferinde gösteriyor bize o hep meydanda inşallah bir sonrakinde biz de görürüz
Benim ikiliyi de ayrıntılıyı da devlette perinatolog yapmıştıKızlar ben sadece detaylı ultrasona girdim 21. Haftada. Siz hem detaylı ultrasona hem perinatologa mi gittiniz ? Beni hiç perinatolog görmedi.
Ben de bugün 24+0 oldum senin ki kadar olmuşuzdur biz deArkadaşlar bugün 24+1 doktor randevumuz vardı bebiş 30 cm 670 gr olmuş doktorumuz haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi
Ama her ultrasonda birazcık keyfi kaçan bi oğlumuz var bugün paparazzilerden kaçan ünlüler gibi poz verdi