- 17 Haziran 2023
- 105
- 99
- 18
- 31
365 ken bakıldı canımSenin beta kaçken bakıldı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
365 ken bakıldı canımSenin beta kaçken bakıldı canım
Ne iğnesi oluyorsunuzKızlaarrrr bu iğnelerden mi bilmiyorum ama deli gibi uyuyorum sarhoş gibi geziyorummm
Ben her gun aksamuzeri kayiyorum bir fasil, bir de aksam yemeginden sonra sekerleme yapiyorum yaklasik bir aydir yeni rutinim bu olsuKızlaarrrr bu iğnelerden mi bilmiyorum ama deli gibi uyuyorum sarhoş gibi geziyorummm
ne desen var canım progestan iğne kan sulandırıcı iğne progestan fitilNe iğnesi oluyorsunuz
evet az bi baş ağrım da var birde kan progestan iğne çok acıtıyor sonradan ama herşeye razıyız yeter ki sağlıkla gelsin bebelerimizzzzBen her gun aksamuzeri kayiyorum bir fasil, bir de aksam yemeginden sonra sekerleme yapiyorum yaklasik bir aydir yeni rutinim bu olsuprogesteron cok uyku bitkinlik yapiyor
Amin Amin bir an önce göbeğim şişsin Kocaman olsun istiyorumşu kasım anneleri bir an önce 30lu haftalara gelsin allahımmhepimiz iğnelerle devam ediyoruz farkında mısınız bu kadar denk gelir
![]()
Mesajını resmen sabitlemek istedim altına imzamı atıyorumHer şeye rağmen ayakta kalıcaz ve bebekleri sağlıkla doğurucaz Kasım Anneleri hadi bakalım![]()
Bende çok uyuyorum benim bide bulantı tiksinti başladı bugün de az baş ağrım var progestan yapar mı baş ağrısıKızlaarrrr bu iğnelerden mi bilmiyorum ama deli gibi uyuyorum sarhoş gibi geziyorummm
Neden veriyorlar bunu canım tehlikeli bir durum mu varne desen var canım progestan iğne kan sulandırıcı iğne progestan fitil![]()
Normal canım pelvik kaslar geriliyordurArkadaşlar tekrar merhaba 5+2deyim bir kaç gündür çok afedersiniz genital bolgem ağrıyor resmen sızlıyor bunu yaşıyan var mı acaba
ayy o uyku haki bende de var gözümü açık tutamıyorum resmen işim gereği evden çalışıyorum ama bilgisayara bakarken uyumamak için zor tutuyorum kendimi tüm gün enerjim hep düşükBende çok uyuyorum benim bide bulantı tiksinti başladı bugün de az baş ağrım var progestan yapar mı baş ağrısı
Ay valla korkmaya başlamıştım artık gecmeyinceNormal canım pelvik kaslar geriliyordur
O bende de var canim 5+5Arkadaşlar tekrar merhaba 5+2deyim bir kaç gündür çok afedersiniz genital bolgem ağrıyor resmen sızlıyor bunu yaşıyan var mı acaba
Ya hahah valla doğruKız biz doğurana kadar hatim indirir bu topik baksana herkes dertlinasıl denk geldik ya çok şaşkınım
O beta da mümkün değil görünmez canım benim alttan 2500de göründü düşün365 ken bakıldı canım
ayyyy bu doktorlar neden böyle herşeyim en kötüsünü konuşuyorlar yaaaaaO beta da mümkün değil görünmez canım benim alttan 2500de göründü düşün
tedbir amaçlı bende kan pıhtılaşması var ve genelde 30 şu yaşlardaki kadınlarda az miktarda kanda pıhtılaşma durumu olabiliyormuş bu sebeple kullanıyorum diğeri de progestan bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor Allah korusun herhangi bir kanama düşük riskine karşı doktor öngörüp kendisi başlatıyorNeden veriyorlar bunu canım tehlikeli bir durum mu var