Aile hekimi bana bol su ic dedi ilac vermedi, doktorumada yarin gidecegim bakalim o ne der. Seni de haberdar ederim canim benimkide yuksekti.Kızlar bugün idrar testi verdim. Bazı değerler yüksek çıktı internetten baktım şimdi idrar yolu enfeksiyonu sanırım. Doktor randevum cuma günü. Bu durumda ne yapmam gerekiyor ve tedavisi nasıl oluyor bilen var mı
Yok ağrı olunca dedim herhalde cidden enfeksiyon var doktorum da tahlil ver dedi ya ondan gittik yoksa bebeği bize göstermezler ajaja görmeden yatış verdiler baksana saçmalığaAmannnben vallahi korkup bebisi gormeye gittiniz sandim bi anda gidiyoruz yazinca sen neyse bacim betan super tebrikler ajdjdjfj
Ahahaha aynen aynenHayır bir de zaten gebelikte nabız yükseliyormuş. Birde gebelik stresinden bebek iyi midir sağlıklı mıdır diye stresten nabız havalarda uçuyordu ilk zamanlar hele beta takibi yaparken falan
Valla ne yalan söyleyeyim içmiyordum ilaçlarımı. Günlük yaşantıda 15/9 tansiyona çol alısmıstım iyiydimçok yükselirse hop dilaltı.
Ama hamilelikte tutuştu eteklerim. Alfamet hazırda bekliyor 14/9un üstüne cıkarsa hemen başla dedi doktor. Şimdilik çok şükür düşük gidiyor cok dikkat ediyorum
Devlet bu di mi bahsettigin hastaneYok ağrı olunca dedim herhalde cidden enfeksiyon var doktorum da tahlil ver dedi ya ondan gittik yoksa bebeği bize göstermezler ajaja görmeden yatış verdiler baksana saçmalığa
Evet devletDevlet bu di mi bahsettigin hastane
Kızlaaar 11 haftada 225000 yükselmiş nasıl sizce iyi mi yükselişi225 bin gelmiş var herhalde
Şimdi evde ölçtüm bende tansiyonumu 110/70 çıktı. Şimdi anladım neden yüksek gittiğini doktora her girişimde kalbim ağzımda olduğundan yüksek çıkıyorValla ne yalan söyleyeyim içmiyordum ilaçlarımı. Günlük yaşantıda 15/9 tansiyona çol alısmıstım iyiydimçok yükselirse hop dilaltı.
Ama hamilelikte tutuştu eteklerim. Alfamet hazırda bekliyor 14/9un üstüne cıkarsa hemen başla dedi doktor. Şimdilik çok şükür düşük gidiyor cok dikkat ediyorum
Ben de esime hep panik atagim ortaya cikmadan basicaktik nikahi esprisi yaparimÇaresi var şükür ama şimdiye kadar süper gittik ilaç kullanmama gerek olmadı hep düşük cıkıyor
Benim 20 yasında falan doğurmam lazımdı ya geç kaldım cok ahhshsjsjhs
Bence artık kese görünür yani gidebilir kontroleKızlaaar 11 haftada 225000 yükselmiş nasıl sizce iyi mi yükselişi
Kahve sigara fazla kaçsa 18/10 garantiYa ben de çok korkuyorum ama senin gibi sürekli takip ediyorum. Benimde 2 kutu alfamet kenarda bayram öncesi hazır ettim.ben düzenli kullanırken bile 15-10 fix di ve benim normalim oydu. Hele kahve sigara biraz fazla kaçsa dahada çıkıyordu.Şimdi düşük seyrediyor gebelikten heralde
Cinsiyeti ne zaman görürümmm kızlaarrKızlaaar 11 haftada 225000 yükselmiş nasıl sizce iyi mi yükselişi
AHAHAHAHA ölücemKızlaaar 11 haftada 225000 yükselmiş nasıl sizce iyi mi yükselişi
Dogru ultrasonu iki sn tutuvermemelerinden belli ne diyim ya giciklarEvet devlet
Aa tabi kontrol günlerinde yükselir. Beni strese sokmamak için doktorum muayene günleri ölçtürmüyorŞimdi evde ölçtüm bende tansiyonumu 110/70 çıktı. Şimdi anladım neden yüksek gittiğini doktora her girişimde kalbim ağzımda olduğundan yüksek çıkıyor
Pratisyen baktı bide bana kız beta istemiş saçmalığa baksana sen napcan betayı yaa kaç bekliyodun acaba tövbe Allah korusun düşük yapsam bile beta hemen düşmez sana neyi gösterecek de ona baktınDogru ultrasonu iki sn tutuvermemelerinden belli ne diyim ya giciklar
Ne olduysa pandemide oldu zaten ben de hemen hemen o zamanlarda tansiyon hastası oldumBen de esime hep panik atagim ortaya cikmadan basicaktik nikahi esprisi yaparimpandemi patlayip dugunun bir sonraki yaza devrettigi o muhtesem karantina gunlerinde patlak vermisti ilk ataklarim sjdjdjdj
2 günde bir iki katına çıkması lazım canım hesap edin ona göreKızlaaar 11 haftada 225000 yükselmiş nasıl sizce iyi mi yükselişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?