Kız benim de 11 6 çıktı tansiyon normal heralde neyse serum tahlil derken sonuç göstermeye geri girdik bana dedi ki yatış vercem neden dedim kadın doğum öyle dedi dedi bende beta almış bide 11 haftalık gebeyim ben ne betası aldınız dedim cevap yok. Doktorumu aradım dedim hocam böyle böyle ya sabır ne yatması neye göre yatıracak sonuçlar temiz dedi. Tedavi reddi yap çık dediDiktim hemen sagol tatlisimisin komigi ensem agriyor tansiyonum mu cikti diye olcturdum adama ajajajajaja benim tespitlerin dogrulugu
Haftada bir olcecek bir sey muhakkak yasiyorum ben ya carpintim oluyor nabzi gormek icin bakiyoruz ya da boyle tansiyonum yerlereiniyorAslında hamilelikte evde arada bir tansiyon bakmak gerekiyor iyi ki ölçmüşsün.
Ayyy onunda beli ağrıyomuşAz önce de yazdım en iyi gelen şey bebe yağıyla ovdurmak. Eşin bi 10-15 dakika iyice ovalasın ağrıyı cok güzel dağıtıyor
Bende bugün 2 bardak bile içemedimÇok severim içerdimde ama bulantıdan hiç içilmiyor canım asla yani, sende bulantı yok maşallah. Şuan kova önümde salonda oturuyorum, tuvalete de git bekle yıldım artık. Suyu göremiyorum bile o derece kötü oluyorum
Ay beta miKız benim de 11 6 çıktı tansiyon normal heralde neyse serum tahlil derken sonuç göstermeye geri girdik bana dedi ki yatış vercem neden dedim kadın doğum öyle dedi dedi bende beta almış bide 11 haftalık gebeyim ben ne betası aldınız dedim cevap yok. Doktorumu aradım dedim hocam böyle böyle ya sabır ne yatması neye göre yatıracak sonuçlar temiz dedi. Tedavi reddi yap çık dedi
Tövbe yarabbim ya benimkinin de midesi bulanıyorAyyy onunda beli ağrıyomuşo da içerde tv karşısında uzanıyo
Beta ne mana cidden ya hadi progesteron falan bak yani beta nedirAy beta mifelaket senaryosu gibi tovbe yarabbim basa donecektin az kalsin sjdjjd
11/7 12/8 normal sayilanlar tansiyonda canim
Kime güveneceğimizi şaşırdık artıkKız benim de 11 6 çıktı tansiyon normal heralde neyse serum tahlil derken sonuç göstermeye geri girdik bana dedi ki yatış vercem neden dedim kadın doğum öyle dedi dedi bende beta almış bide 11 haftalık gebeyim ben ne betası aldınız dedim cevap yok. Doktorumu aradım dedim hocam böyle böyle ya sabır ne yatması neye göre yatıracak sonuçlar temiz dedi. Tedavi reddi yap çık dedi
Ay noluyor bu aksam size kızlaaaarBenim de bu aksam tansiyonum 9/5 yerlerde. Hos benim normalim de 10/6 ama surundurmeye yetti. Karnim tok sirtim pek anlamadim ne manaaagyere yapisacak gibiyim
O da dalga geçiyo yoksa bende mi hamileyim diyeTövbe yarabbim ya benimkinin de midesi bulanıyor
Bence sıvı alımın iyiyse başka da bir sağlık sorunun yoksa beşki kan sulandırcının etkisidir. Önemli bişey değildir.Ay iyi bari yaa içim rahatladı iki kez böyle söyleyince bide az mı su içiyorsun dedi yok dedim çok içerim aksine 1 bardak içiyorsun galiba diyor çok komik
Senin şu evham perilerini dövücem baaaak. Kendini bu kadar korkutmaaaaa güzel güzel yat dinlen bakiyyimmmKan değerim 13 evet betadan beri kan sulandırıcı kullanıyorum ya o zaman da kan almışlardı o zaman demişti hemşire kanın koyu diye bide az önce dedi işte eşimde diyo ki bebeğe oksijen mi gitmiyor ay ne alaka dedim geriyor beni
Benim koca da yok bu gece çalışıyor. İnşallah sonra ovdururum. Bidaha ağlayasım geldiAğrılar çok zorluyor dua edelim de şiddetlenmesin. Bu arada bel ağrısıyla ilgili sana bi tüyo, bebe yağıyla eşin bel bölgeni hafif sert ovalasın en az bi 10 dk. Bana o kadar iyi geliyor ki ağrı şiddetlendiğinde hemen yağı kapıp geliyorum ovduruyorum eşimedağılıyor sanki ağrı bulutu
Kız hiç korkmadım valla ben zaten tahlil yaptırcaktım ya biraz ağrım olunca bel kasık aynı anda az biraz stres yaptım sadeceSenin şu evham perilerini dövücem baaaak. Kendini bu kadar korkutmaaaaa güzel güzel yat dinlen bakiyyimmm
Benim de hep 110/60 olurdu hamilelikten beri 130/70 . İnşallah bebekler büyürken toparlanırız.Haftada bir olcecek bir sey muhakkak yasiyorum ben ya carpintim oluyor nabzi gormek icin bakiyoruz ya da boyle tansiyonum yerlereiniyor
Bel ağrısı yeni dönem gebelerin baş belası galiba. Herkes tek tek bel ağrısından dökülüyor. Çokta zor valla allah yardımcımız olsunKız hiç korkmadım valla ben zaten tahlil yaptırcaktım ya biraz ağrım olunca bel kasık aynı anda az biraz stres yaptım sadece
Bende de normalde yüksek tansiyon var ama gebelikten beri sürekli 9/5 seyrediyor. Vücudum düşük tansiyona alısık olmadığı için hayalet gibi geziyorum ortalıktaBenim de hep 110/60 olurdu hamilelikten beri 130/70 . İnşallah bebekler büyürken toparlanırız.
Ictim bi de bolca kaju yedim biraz daha iyiyim baktik simdiAy noluyor bu aksam size kızlaaaar
Nasılsın daha iyi misin simdi? Hafif Tuzlu ayran içtin mi
Peki sen simdi bebisi de goremedin ne diye gitmis oldun ben anlamadim kizBeta ne mana cidden ya hadi progesteron falan bak yani beta nedir
Benım gidişat iyi değil yani, bazen eve gelip grip olaylarında serum takan doktorumuz vardı, yarın onu arayacagım belki boş serum taktırırım sıvı niyetine. Az önce annemin aklına geldi söylddi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?