Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Diktim hemen sagol tatlisim isin komigi ensem agriyor tansiyonum mu cikti diye olcturdum adama ajajajajaja benim tespitlerin dogrulugu
Kız benim de 11 6 çıktı tansiyon normal heralde neyse serum tahlil derken sonuç göstermeye geri girdik bana dedi ki yatış vercem neden dedim kadın doğum öyle dedi dedi bende beta almış bide 11 haftalık gebeyim ben ne betası aldınız dedim cevap yok. Doktorumu aradım dedim hocam böyle böyle ya sabır ne yatması neye göre yatıracak sonuçlar temiz dedi. Tedavi reddi yap çık dedi

Bende bugün 2 bardak bile içemedim çok suçlu hissediyorum ama asla içemiyorum bugün Allahım napcaz böyle

Ay beta mi felaket senaryosu gibi tovbe yarabbim basa donecektin az kalsin sjdjjd
11/7 12/8 normal sayilanlar tansiyonda canim

Kime güveneceğimizi şaşırdık artık

Ay iyi bari yaa içim rahatladı iki kez böyle söyleyince bide az mı su içiyorsun dedi yok dedim çok içerim aksine 1 bardak içiyorsun galiba diyor çok komik
Bence sıvı alımın iyiyse başka da bir sağlık sorunun yoksa beşki kan sulandırcının etkisidir. Önemli bişey değildir.

Senin şu evham perilerini dövücem baaaak. Kendini bu kadar korkutmaaaaa güzel güzel yat dinlen bakiyyimmm

Benim koca da yok bu gece çalışıyor. İnşallah sonra ovdururum. Bidaha ağlayasım geldi

Senin şu evham perilerini dövücem baaaak. Kendini bu kadar korkutmaaaaa güzel güzel yat dinlen bakiyyimmm
Kız hiç korkmadım valla ben zaten tahlil yaptırcaktım ya biraz ağrım olunca bel kasık aynı anda az biraz stres yaptım sadece

Bu son olaylardan sonra bence acilde taktırman daha iyi olur canım riske atmamış olursun kendini
Benım gidişat iyi değil yani, bazen eve gelip grip olaylarında serum takan doktorumuz vardı, yarın onu arayacagım belki boş serum taktırırım sıvı niyetine. Az önce annemin aklına geldi söylddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…