Benimki içeri girer girmez tansiyon kilo bakıyor sonra muayene ediyor. Hayır önce bebeği görsem belki yine yüksek çıkmayacak. Bikaç kere daha ölçüyüm de evde gittiğimde söyleyeyim bari.Aa tabi kontrol günlerinde yükselir. Beni strese sokmamak için doktorum muayene günleri ölçtürmüyorçünkü yükseldiğini gördüğüm anda daha da coşuyor
Canim ben hep cok yiyorum sanirim kendi normalime gore hep sisim ajdjdjdYENİ BELİRTİ ALERT! TÜM HAMİŞLERİN DİKKATİNE: İki gündür şöle bi şey var bende. Yemeği çok erken yememe rağmen saat 9 gibi falan aşşırı yemişim gibi bi şişlik ama nefes alamıyorum o derece. Böyle olan var mı ya? Çok da yemedim
Çilek ya ben hiç çayı azaltmadım ama kahve içmiyorum çay zararlı mı kiiiNe olduysa pandemide oldu zaten ben de hemen hemen o zamanlarda tansiyon hastası oldum
Üremek için çok bekledik kaportamız bozuldu bacım dkdjdkjdjd
Vallahi yorum yapmiycam ya sen anladin icimden gecenleriPratisyen baktı bide bana kız beta istemiş saçmalığa baksana sen napcan betayı yaa kaç bekliyodun acaba tövbe Allah korusun düşük yapsam bile beta hemen düşmez sana neyi gösterecek de ona baktın
Sen doğum zamanı da üç beş kez doğuma gidip dönücen bak buraya yazdımKız ben olmasam kime gülceniz ahajajajher hafta size bi ekşın çıkarıyorum
Doguralim 40 bin bakima girmek zorunlu oldu 30 u da gectik malum ahdjdjdjdjNe olduysa pandemide oldu zaten ben de hemen hemen o zamanlarda tansiyon hastası oldum
Üremek için çok bekledik kaportamız bozuldu bacım dkdjdkjdjd
Vallaha doğru kız ben oğlumda 33 haftalıktım doğuruyorum diye milleti ayağa kaldırdım gaz sıkışması çıktıSen doğum zamanı da üç beş kez doğuma gidip dönücen bak buraya yazdım
Amaan devlet benden uzak dursun yaailk gebeligimde ozelde gidiyordum hep orada her kontrolde kilo tansiyon bakilirdi simdi devletteyim burda hak getire hdhdhdh yeni diyemi acaba, ozeldeki ilgiyi arar oldum gshdjsksk
Bana transfer zamani gunde bir acik cay icebilirsin demisti doktorum, 11 hafta oldu hala icmiyorum ajdjdjdj. Ama bazen mesela anneme gidiyorum iki fincan acik iciyorum ortam yok sjdjdjf ya hep ya hic. Bir kez cay demledim daha evde iki aydirÇilek ya ben hiç çayı azaltmadım ama kahve içmiyorum çay zararlı mı kiii
Az az sık yemekten de nefret ederim ama katlanıcazCanim ben hep cok yiyorum sanirim kendi normalime gore hep sisim ajdjdjd
Ama tarif ettigini anladim basinc gibi cokuyor insana o, bir kac kez ciddili oldum oyle nefesim kesilir gibi yemek sonrasi. Gecti sonra ama hep az az sık sık yemeye calis bakalim yine olacak mi
Bizde sadece kiloBenimki içeri girer girmez tansiyon kilo bakıyor sonra muayene ediyor. Hayır önce bebeği görsem belki yine yüksek çıkmayacak. Bikaç kere daha ölçüyüm de evde gittiğimde söyleyeyim bari.
Onda da kafein var bacım ben günde 1 tane açık içiyorum sadece ama tansiyon hastasıyım diye. Ayrıca demir eksikliği de yapar çok içme benceÇilek ya ben hiç çayı azaltmadım ama kahve içmiyorum çay zararlı mı kiii
Ben hele bir Hemşire olarak asla bu konuda yorum yapamıyorumVallahi yorum yapmiycam ya sen anladin icimden gecenleriyogunluktan kafalari mi karisiyor toyluktan mi nedir bilemedim
Bencede kimseyi dusurmesin rabbimAmaan devlet benden uzak dursun yaa
Cidden çok yoğundu iğne atsam düşmezdi yani muhtemelen yeni mezundu çokta gençti çünküVallahi yorum yapmiycam ya sen anladin icimden gecenleriyogunluktan kafalari mi karisiyor toyluktan mi nedir bilemedim
Evet bende hep onu düşünüyorum hızlı toparlanmal zorundayızDoguralim 40 bin bakima girmek zorunlu oldu 30 u da gectik malum ahdjdjdjdj
Özelde de unutuyor ki insan ben artık not alıp gidiyorum hocam şunları bi okuyum size diyeBencede kimseyi dusurmesin rabbimpeslerinden atli kosturuyo cabucak bakip hemen yolluyorlar seni onlarada kizamiyorum bir hastaya 10dk sure veriliyor, aklimdaki biseyide dusunup soramiyorum beynim o an stresten yavas calisiyor yetisemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?