agahahahhahahahahah melez yavrularBen de oyleyim su an butun aile gruplarinda bu fotolar hakkinda konusuluyorcildirdik komple
alirim sarisin kizini ama benim oglanin esmerlik torunlarimizda baskin gelir sarisinliginizi bozmus oluruz raziysaniz alirim
Bende yaptım. Bizimkiler benziyor gibiOyyy sari papatyaben de yaptim benimkiler kara boncuk oldular analari gibi
Yaaa simoş yicemmmmOyyy sari papatyaben de yaptim benimkiler kara boncuk oldular analari gibi
Ben de su ikiliyi yapicam sanirim su an cinsiyet belli olmadigi icin ejdjfjf haksizlik olmasinagahahahhahahahahah melez yavrularben duvar kağıdı yapıcam
Eridik eridikYaaa simoş yicemmmmbu ne çok tatlı
Eşinizle birlikte mi resim koydunız ne yaptınızEridik eridikpogaca gibiler hehehe
Tatlisim esimle yanyana olan 5-6 foto koydum, birer tane de vesikaliga yakin detay bireysel foto koydum ajdjdjdjd hemen deneEşinizle birlikte mi resim koydunız ne yaptınız
O buzukkkk dudagiiii allahim cildirmalikAnam kızzz bu ne çıldırırsın dhshsh yok bacılar benim kızım olmasın yoksa ben kafayı yiyenzi
Tontiş tontiş yanaklar allahımmm deliriyorummm. Günlük eğlencemi buldum djdjdO buzukkkk dudagiiii allahim cildirmalik
Ya ben ilk hamiel kaldığımda almıştım ama nasip olmadı yıllardır dolap bekliyor onu kullanıp kullanmamak konusunda çok kararsız kaldık fufizu diye bir markadan almıştım trendyoldanben de dün gece teendyoldan baktım ama beğenemedim
Ahahahha onu bende denedim bambaşka insanlara dönüştük xndndBen su an abartip bizi cocuklarla ciz filan demeye basladim chatgpt ye, gel gor kocamla benim tipimi bozdu ahsjdjdjdjd demoralize oldum su an gercekci yapamadigindansirf bebek denemeye devam ediyim en iyisi
Lanet olsun ya kocamdan sogudum ajdjdjdjdjAhahahha onu bende denedim bambaşka insanlara dönüştük xndnd
En son oturma odasında sevmişiz orda bırakmışızYaa yerim bizimle de paylaş biz de sevelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?