- 11 Nisan 2024
- 308
- 280
- 23
Niye ağlıyorsun kuzum ay kıyamamValla bugün herkes keyifsiz gerçekten.
Bende oturmuşum kendime ağlıyorum yaklaşık 1 saattirehehjdhdjdjd
Sabah 2 akşam 2 ye çıkmıştım bu sabah 1 içtim sadece öğürme oldu gece de1 içeyim dedim yok 2 defa kustum yoruluyor insan çok geçmiş olsunya ben prilama rağmen kusuyorumbu gece 2 tane içicem mecburen. bel çok hafif ama kasık ağrım oluyo benim de bi de çok öğürünce karnım ağrıyo
Kızlarcım iyi misiniz bu hassas dönemde niye üzeceğini bildiğiniz şeyleri izliyorsunuz bizim derdimin şimdilik bize yetiyor fazlasına gerek yok yasaklıyorum aaaBen normalde de sulugoz aglak bi tipimama yani saydigin seyler icime dokundu benim de cok ama bi an da abla nasil o kadar cocugu dogurdu hic mi bulantisi olmadi dedim sjdjdjdjd
Çok teşekkür ederimListeye ekledim
Canım ben cam damacanaya geçtiğimden beri daha keyifle içiyorum çünkü cam serin tutuyor çok sevdimKızlar ben buzlu su içiyorum ya şaka gibi jsjsjsjs buzlu suyu içebiliyorum normal ısıda içemiyorumresmen içim yanıyormuş benim bir yaşıma daha girdim jsjsjsj
Ay yanmaya raziyim ya onun icin tablet cigniyordu sanki gebeler bir sorarsin doktoruna ilk gittiginde. O enerjiyi istiyorumBen galiba 12 oldum bak bi enerji geldi mesela bana herhalde senin de öyle olacak bulantım yok ama mide yanmam başladı benim de çünkü ne bulsam yiyorum ajajaj
Ayyy aglamaya yer ararken biz ajdjdjdjdKızlarcım iyi misiniz bu hassas dönemde niye üzeceğini bildiğiniz şeyleri izliyorsunuz bizim derdimin şimdilik bize yetiyor fazlasına gerek yok yasaklıyorum aaa
Valla Allah yardımcımız olsunAl benden de o kadar çok kötüyüm tam geçiyo sandım tekrar başladı banyoya bile yetişemdim az önce olduğum yerde koltukta hazırlıksız yakalandım
Arkadaşlar herkese merhaba. Umarım herkes bebeğini,bebeklerini sağlıkla mutlulukla huzurla vaktinde kucağına alır. Bende inşallah hayırlısı ile Kasım 2025 annesi olacağım. Şu an 8 haftalık bir gebeliğim var. Yaş 33 ve 3. Gebelik. Kafama takılan birşey var. Sizlerin de fikirlerini bu noktada çok merak ediyorum. Diğer gebeliklerimde böyle birşey olmadı. Doktorum fetal DNA testi önerdi. Yaş olarak çok riskli değil ama imkanın varsa yaptır dedi. Bende inanılmaz pimpirikli bir insanım. Herşey düşünce olarak pozitifken durduk yere kafama takıldı. Dünden beri kaygılandım durdum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. O kadar rahatlamaya ihtiyacım var ki. Hem maddi olarak pahalı hem güvenilir firma bulmak zormuş. Ne yapsam bilemedim. Bana bir akıl verin. Konuşmalara çok katılmasam da elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Hepinize teşekkür ederim şimdiden. Sevgiler
Benim iki ablamda aynı doktora gitmişti. İkisi de 2 ser çocuk doğurdu. Ve doktor hep 9 haftalikken cinsiyet söyledi. Hiçbirinde yanılmadı. Şimdi bende aynı doktora gidiyorumYani bu kadar erken müneccim falan olması lazım 10-11 de kemik yapısına göre anlıyorlarmış bazıları ama bilemedim
Ayyy aglamaya yer ararken biz ajdjdjdjd
Bugun tvde de cok salakca bir seye agladim, ogurerek aglamak degisik bir deneyim oldu
Helal olsun ne diyimBenim iki ablamda aynı doktora gitmişti. İkisi de 2 ser çocuk doğurdu. Ve doktor hep 9 haftalikken cinsiyet söyledi. Hiçbirinde yanılmadı. Şimdi bende aynı doktora gidiyorum
İnşallah bakalım. Heyecanla bekliyorum.Bugün devlet hastanesinde cuma günü özelde kontrolüm var. Çok merak ediyorum. Ultrasonda nasıl görünecek, ne kadar büyüdü acabaHelal olsun ne diyimsen de söyleyecek mi bakalım
iki tarafa birden mi gidiyorsun? yakın tarihe almışsın ikisinin de randevusunuİnşallah bakalım. Heyecanla bekliyorum.Bugün devlet hastanesinde cuma günü özelde kontrolüm var. Çok merak ediyorum. Ultrasonda nasıl görünecek, ne kadar büyüdü acaba
Yaa haber ver hemen bizde aynı günüz. Bakalım senin bebiş ne kadar büyümüşİnşallah bakalım. Heyecanla bekliyorum.Bugün devlet hastanesinde cuma günü özelde kontrolüm var. Çok merak ediyorum. Ultrasonda nasıl görünecek, ne kadar büyüdü acaba
Çiçeğim bi sebebi yoktu ya instada duygusal videolar gördüm tetiklendimNiye ağlıyorsun kuzum ay kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?