- 23 Şubat 2025
- 246
- 121
- 18
Aslında ben söylemedim kendisi anlayınca bende artık yalan söylemiş olmak istemedim kaç yaşında sizin kiBize henuz doktor bilgi vermeyin zamanı kavrayamiyorlar ne zaman bugun mu yarin mi seni strese sokmasın birde 20 haftalik olsun cinsiyet belirlersin öyle haber verirsin dedi.
Gecmis olsun canim haberdar et kotu bisey yoktur insallahKızlar ben acile gidiyorum kasık ve bel ağrım var doktorum tahlil yaptır sonucu at dedi size de haber ederim inşallah
Çok geçmiş olsn canım bol bol dinlenKızlar sabah kanamam oldu 10+5 im acile gittim kese alanında kanama alanı gördü istihrat önerdi duphastan kullanıyordum kendi drum bırakmıştı geçen hafta kanamam yok diye geri başlattı acildeki dr iğne felan yaptılar bol bol istihrat önerdi sizce neden olmuş olabilir çok moralim bozuk çalışıyordum bir hafta gitme dedi
Ayy noldu ya inşallah önemli bişi yoktur çok geçmiş olsnKızlar ben acile gidiyorum kasık ve bel ağrım var doktorum tahlil yaptır sonucu at dedi size de haber ederim inşallah
Ay tövbe yaaaaaaa valla aklıma geldi çok güldümSeninki onden buyuyor annesi ondan o sakal
İnşallah korktuğunuz şey çıkmaz çok geçmiş olsunnnKızlar ben acile gidiyorum kasık ve bel ağrım var doktorum tahlil yaptır sonucu at dedi size de haber ederim inşallah
Geçmiş olsun canım habersiz bırakma biziKızlar ben acile gidiyorum kasık ve bel ağrım var doktorum tahlil yaptır sonucu at dedi size de haber ederim inşallah
Canım geçmiş olsunKızlar ben acile gidiyorum kasık ve bel ağrım var doktorum tahlil yaptır sonucu at dedi size de haber ederim inşallah
Çok teşekkür ederim kapanırmı kanama alanıCok gecmis olsun canim, tez vakitte kaybolur insallah kanaman azalarakguzelce dinlen kalkmamaya calis yerinden, zaten gerekli mudahaleyi yapmislar acilde
Insallah canim dua et bol bol, bu konuda tecrubem olmadigi icin baskayorum yapamiyorum ama cevremde de kanamasi olan gebeler oldu hep malesef, sorunsuz kucaklarina aldilar veya hala devam ediyor gebelikleri haniÇok teşekkür ederim kapanırmı kanama alanı
Canım seninki benimkinden birazcık daha yüksek, sanada ilaç verecek muhtemelen. Aynı değerlerimiz yüksek. Bana toz suya karıştırılan tek kullanımlık ilaç verdi, bu akşam içip yatacagımEki Görüntüle 3576514 Eki Görüntüle 3576515 sonucum çıkmış yarın doktoruma göstercem sizin değerlerinizde yükseymiydi
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunKızlar ben acile gidiyorum kasık ve bel ağrım var doktorum tahlil yaptır sonucu at dedi size de haber ederim inşallah
Ya inşallah kapanır teşekkür ederimInsallah canim dua et bol bol, bu konuda tecrubem olmadigi icin baskayorum yapamiyorum ama cevremde de kanamasi olan gebeler oldu hep malesef, sorunsuz kucaklarina aldilar veya hala devam ediyor gebelikleri hani
Evet bence acile görünün değerleriniz benimkinden çok daha yüksek, bir tane toz tek içimlik antibiyotik verdi doktorum birde normal antibiyotik ( keşke almak zorunda kalmasak ) o tozu için sadece bugün en kötü yarın doktorunuza gidince antibiyotiğinize o karar versin. Birde bol su için ben şu an 2.5 litre içiyorum. Benim idrarım da bulanıklaşmıştı meğer enfeksiyondanmış. Karın ağrım vardı o da enfeksiyondanmış.
Bir kerelik mi bu ilaçCanım seninki benimkinden birazcık daha yüksek, sanada ilaç verecek muhtemelen. Aynı değerlerimiz yüksek. Bana toz suya karıştırılan tek kullanımlık ilaç verdi, bu akşam içip yatacagım
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Bizi haberdar et.Kızlar ben acile gidiyorum kasık ve bel ağrım var doktorum tahlil yaptır sonucu at dedi size de haber ederim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?