Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Bize henuz doktor bilgi vermeyin zamanı kavrayamiyorlar ne zaman bugun mu yarin mi seni strese sokmasın birde 20 haftalik olsun cinsiyet belirlersin öyle haber verirsin dedi.
Aslında ben söylemedim kendisi anlayınca bende artık yalan söylemiş olmak istemedim kaç yaşında sizin ki

Çok geçmiş olsn canım bol bol dinlen

Ay kızlarrr bunu da eşim yapmıştı bi programdan bir kaç ay önce sağ üst köşedeki aynı kızıma benziyor diyebilirim çok tatlılar yaa

Eklentiler

• ea330f56-a9c5-4d92-9b1d-4efe3f9a8b4f.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 49
Evet burnumu temizlerken sürekli az az kanıyor
[/QUOTE]
Benim de öyle hep kanıyor belirtiler de olduğu için çok önemsemedim artık

Ay kızlar ben de çok merak ediyorum ama yapay zekaya resim yüklemekten çekiniyorum ghibli resim bile yaptırmadım çok eğlencelii ama yapamam

Benim de yanlarım ağrıyor bu arada. 6. haftada da olmuştu sanırım. Bence rahim büyürken oralar çekiştiriliyor

Çok teşekkür ederim kapanırmı kanama alanı
Insallah canim dua et bol bol, bu konuda tecrubem olmadigi icin baskayorum yapamiyorum ama cevremde de kanamasi olan gebeler oldu hep malesef, sorunsuz kucaklarina aldilar veya hala devam ediyor gebelikleri hani

Eklentiler

• IMG_7821.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    127 KB · Görüntüleme: 41
Midemm bulanıyorr imdaaat. İki gündür çok güzel yiyordum ya. Kusamıyorum, aç kalsam bulanıyor, yemek yesem bulanıyor, belim ağrıyor, bacaklarım ağrıyor, karnım ağrıyor, ağlamak istiyorum.Deneyimli anneler geçecek diyin lütfen bikaç hafta sonra güneşli günler görecek miyiz yoksa doğurana kadar böyle mi

Canım seninki benimkinden birazcık daha yüksek, sanada ilaç verecek muhtemelen. Aynı değerlerimiz yüksek. Bana toz suya karıştırılan tek kullanımlık ilaç verdi, bu akşam içip yatacagım
Bir kerelik mi bu ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…