Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Çünkü seninki kııız
Mesajini ss alip kocama atiyim da sevinsin gariban ahahahaha kendimden gectim onun icin kiz ister oldum resmen bu sabah dedim ki erkek cikarsa cok mu uzuleceksin, yok severim cocugum sonucta filan diyip gozlerini kacirdi. Sonra bir sessizlik oldu OBUR DONMUS EMBRIYO KIZDIR BELKI HEMEN KOYDURURUZ gibi sacmalamaya basladi jajdkdkdjd
Bunlara kim kiz cocuk daha iyi diyor ya nereden cikti bu kiz cocuk sevdasi adamlardaki

Aaaa ben de aynıyım, bu da mı gebelikten
Transferliyken basladi daha benim beynime oksijen bazen gitmiyor sjdjfj
Kilcal damarlar ve kan akisi cogaldigi yogunlastigi icin olurmus. Bir de ostrojen fazliligi tikaniklik yaparmis jddjfj cok sacma

Hepsi aynı hepsi ya biz bitane kaybettik ya omu hep kızım kızım diye seviyodu sonra kaybedince bunda cinsiyet belirtmiyor sağlıklı olsun da deyip duruyo

Transferliyken basladi daha benim beynime oksijen bazen gitmiyor sjdjfj
Kilcal damarlar ve kan akisi cogaldigi yogunlastigi icin olurmus. Bir de ostrojen fazliligi tikaniklik yaparmis jddjfj cok sacma
Ay benim de tıkanıyor kız günlerdir grip olcam diye bekliyorum ya gebeliktenmiymiş ahaja

Yaa çok sevindim inşallahBekliyorum sabrediyorum umarım vardır

Hepsi aynı hepsi ya biz bitane kaybettik ya omu hep kızım kızım diye seviyodu sonra kaybedince bunda cinsiyet belirtmiyor sağlıklı olsun da deyip duruyo
Dili yanmis akillanmis seninki olmasi gereken o zaten, gecen diyor ki bu kadar para harcadik bes aydir igneler operasyonlar neler yasiyorsun bir de cinsiyeti biz secemiyoruz hic adil degil diyor

ben de almıştım daha önceden ama biraz beklemiştim zaman geçmesini yakında başlayacağım
Bana da esim baslama istersen tutmazsa transfer demisti. Yoo ben inaniyorum neden tutmasin diyerek o aksam yazdim daha ama icim yusufluyor boyle sjdjjff

Geçenlerde elektrik kesilmişti eşimle karanlıkta şöyle cinsiyet hakkında konuştuk ciddi ciddi çünkü sürekli bana alparslan bebek geliyor diyordu bende erkek istediğini düşündüm hep o gün dedim gerçekten erkek mi istiyorsun kız olsa üzülürmüsün diye o da bana %51 kız % 49 erkek istedğini itiraf etmiş oldu aslında kız istiyormuş ama isim hakkında hiçbir fikri yokmuş

Seninki bir isim ugruna cinsiyeti tayin etmis bacim masummmm dkjffjf
Benimki alenen kiz kavgasi yapiyor ulan cinsiyet karari erkekten geliyor y yollama x yolla o zaman ben napayim

Seninki bir isim ugruna cinsiyeti tayin etmis bacim masummmm dkjffjf
Benimki alenen kiz kavgasi yapiyor ulan cinsiyet karari erkekten geliyor y yollama x yolla o zaman ben napayim
Canım ben helva yapıyorum ahjaaj tabletten istanbullu gelin açtım öptüm byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…