Ben Alperende tuttum günlük okumayı öğrenince verdim her sayfasına para da koysaydın keşke dedi shsjsjs bunda tutmucam benim çocuklarım biraz şey oluyorben hissetmiş gibi hamile kaldğım ay günlük almıştım. İçine de bu sene anne olucam yazmıştım sadece. ve o ay hamile kaldım
Gittigin gun kac gunluk olcak senin simdikAman benimki de gösterirse tabi
Büyük ihtimalle kediniz tekir cinsi olmalı çok yaramazlık yapıyorsa, eğer aradaki kurduğunuz bağı koparamıyorsanız bence imkanınız varsa eviniziin bir odasını ona ayırın bir kedi odası olsun ayrıca stres azaltıcı mamalar var piyasada ne kadar yararı olur bilemem ama deneyebilirsiniz ve bebek riskli ayları geçtikten sonra tanışmalarına müsaade edin baktınız anlaşamıyor huysuzluk yapıyor güvendiğiniz bir tanıdık veya akrabanız varsa ona sahiplendirebilirsiniz. Bu durumu şuan bende yaşıyorum kedim cins bir kedi fakat depremde yıkılan binamızdan sağ çıkmış ve 2 ay boyunca onu aradım heryerde buldum ve kavuştuk o yüzden kendisine ayrı bir düşkünlüğüm var eşim de çok alıştı kendisine kucağında uyur geceleri evimizin ilk kızı oldu anlayacağınızArkadaşlar merhaba daha yeni gebe kaldım ve neredeyse 1-1.30 yıldır uğraşıyordum çok şükür doğal yolla gebeliğim gerçekleşti bu cuma doktor randevum var daha net şekilde İnşallah bebeğimin kalp atışlarını duyacağım ama benim asıl günlerdir içim içimi yiyen soru şu benim 5 aylık kedim var 3-4 ay önce sahiplendim fakat normal olarak küçük olduğu için çok hareketli Ve açıkçası biraz yaramaz bir kedi Tuvalet konusunda da eğitimi var Fakat her yer kum ne kadar her gün temizlesem de ben de birazcık temizlik takıntısı olan biriyim tüydür kıllıdır zaten onları saymıyorum şimdi asıl konumuz şu Ben tabii ki de elimden geldiğince temizliyorum ve özen gösteriyorum fakat çocuktan sonra az çok çocuk sahibi olanlar bilir gözün bile açamayacağım Hatta belki uyumak için bile fırsat bulamayacağım Bu yüzden onun bakımını ve temizliğini ihmal edeceğim E tabii ki de açıkçası bebeğime de bir şey olur mu diye korkum var bahsettiğim şey virüs vesaire değil kedim Çok hiperaktif olduğu için istemese de sürekli çiziyor ve çoğunlukla oyun şekli ısırmak ve ayaklara saldırmak Bu sebepten dolayı ileriyi de düşünerekten ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmam gerekiyor lütfen kendinizi benim yerime koyup öyle cevap verin linçlemeden önce
Alperen sen nerenin kralisinBen Alperende tuttum günlük okumayı öğrenince verdim her sayfasına para da koysaydın keşke dedi shsjsjs bunda tutmucam benim çocuklarım biraz şey oluyor
Benim önde çıkıyor balım tahmin edemiyorum 2 nisanda 9+1 di 8 Nisan da 10+4 çıkmıştı tahmini bugün 12 falan oldum ben ama emin olamıyorumGittigin gun kac gunluk olcak senin simdikgostersin ya heyecanliyiz hepimiz hihihih
Ben bugun 10+6 olmusum ya amanin zaman ne hizli
Yok canım, ben pek düşünmüyorum, kız kardeşim hatırlattı da, öyle duygusal hazırlıklar pek yok bendekızlar anne bebek günlüğü tutmaya başladınız mı? tutacakmısınız
Benim de 9 nisanda 10+1 di ama senin 6 gunde 10 gun buyumus masallah tosun ahdjdjdjdjd sen vu yuzden erkek diyosun di mi itiraf etBenim önde çıkıyor balım tahmin edemiyorum 2 nisanda 9+1 di 8 Nisan da 10+4 çıkmıştı tahmini bugün 12 falan oldum ben ama emin olamıyorum
Ney oluyorrrrrBen Alperende tuttum günlük okumayı öğrenince verdim her sayfasına para da koysaydın keşke dedi shsjsjs bunda tutmucam benim çocuklarım biraz şey oluyor
Onun kafası aşırı ticarete basıyor zaten borsa ekonomi takip ediyor bu yaşta yani dümdüz bi üniversite okur beklentim kalmadı ajajs ticaretle uğraşacak o belli paraya da düşkün parasız kalmaktan nefret ediyor ajajsAlperen sen nerenin kralisinkayserililik var mi bu oglusun geninde annesi bak bu okur ileride girisimci olur ulke kalkindirir ahahah bayildim mantigina. Dümdüz yorumlamis ve bir cikar bekliyor kendine ozel
Onun kafası aşırı ticarete basıyor zaten borsa ekonomi takip ediyor bu yaşta yani dümdüz bi üniversite okur beklentim kalmadı ajajs ticaretle uğraşacak o belli paraya da düşkün parasız kalmaktan nefret ediyor ajajsAlperen sen nerenin kralisinkayserililik var mi bu oglusun geninde annesi bak bu okur ileride girisimci olur ulke kalkindirir ahahah bayildim mantigina. Dümdüz yorumlamis ve bir cikar bekliyor kendine ozel
Biraz para seviyorlar ajajajsNey oluyorrrrr
Ay geçen sene izlemiştim ben. Orada ful annelik bebek muhabbeti dönüyor. Ama Süreyya beni bezdirdi ya son sezonda bırakmışım haberim bile yok kaldı öyleİstanbullu gelin izliyorum sadece yemek ye ve uyu
Ahahahah bayildim bu kafaya tam bu cagin cocuguOnun kafası aşırı ticarete basıyor zaten borsa ekonomi takip ediyor bu yaşta yani dümdüz bi üniversite okur beklentim kalmadı ajajs ticaretle uğraşacak o belli paraya da düşkün parasız kalmaktan nefret ediyor ajajs
Enn sevdiğim en sevdiğimBiraz para seviyorlar ajajajs
Miymirik birisiAy geçen sene izlemiştim ben. Orada ful annelik bebek muhabbeti dönüyor. Ama Süreyya beni bezdirdi ya son sezonda bırakmışım haberim bile yok kaldı öyle
Hayır ayrısizin de mi tek yumurta ikizi
Ay bi kez borç para istedim nakit lazımdı nakitim yoktu söz ver vereceğine bilmem ne diye diye beni delirtti kendisi bizden alırken hiç böyle demiyoruzEnn sevdiğim en sevdiğimküçük bıdık da akrep burcu olacak bayılır paraya güce
Ufaktan bende kuruldum ama 12. Bölümdeyim henüz şuan ipek beni delirtiyorAy geçen sene izlemiştim ben. Orada ful annelik bebek muhabbeti dönüyor. Ama Süreyya beni bezdirdi ya son sezonda bırakmışım haberim bile yok kaldı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?