- 22 Kasım 2022
- 1.762
- 1.878
- 63
ben kardeş çok severim ya keşke benim de en az 3 kardeşim olaydı. 1 tane erkek kardeşim var yere göğe sığdıramam onu ablası kurban olsun hahhahhahhahEvet beraber buyuyecekler o yüzden şanslılar mesela benim büyük kardeşimle aramda iki yaş var biz onunla ikiz gibi buyuduk ama küçük kardeşimle 12 yaş var garibim mahsun kaldı yani yalnızmış gibi akranı da yoktu hep kavga etti annemle benim niye kardeşim olmadı diye
Canım benim burayı açarken seni merak ediyorum ne yaptı acaba diye çok dua ediyorum. Rabbim güzel gönlüne göre versin haberlerini bekliyoruz.Kalbini duyuyum da. Bugünleri unuturum
Bu benim annem hahahashsnBu endiselerimiz hic bitmeyecek
Beni annem disim cikmadi diye doktora goturmus kucaklayip, doktor azarlayip eve yollamis hayatinda disi cikmayan insan gordun mu hic diyeuc gun sonra disim pirtlamis ajdjdjdjd
kalbim seninleKalbini duyuyum da. Bugünleri unuturum
Ben kullanıyorumgünaydın kızlararanızda benden başka tiroit hapı kullanan var mıııı
ilk aşerme kısır 2. erik 3. sigara külü :)Ayyy ciddi olamazsın ikiz hamilelik böyle bisey demek kiilk aşermen miydi yoksa
Nasip böyleymiş artık sen üçlersin çilekben kardeş çok severim ya keşke benim de en az 3 kardeşim olaydı. 1 tane erkek kardeşim var yere göğe sığdıramam onu ablası kurban olsun hahhahhahhah
ayy kısır şimdi bol limonlu ne güzel olurdu kızzz:)))ilk aşerme kısır 2. erik 3. sigara külü :)
akşama yapalım şekerim hergün olsa yerimayy kısır şimdi bol limonlu ne güzel olurdu kızzz:)))
yaş oldu 30 be bacım şunu alnımın akıyla bi doğurursam inşallahNasip böyleymiş artık sen üçlersin çilek
Ee benim de 33 kız bak hala doğuruyorumyaş oldu 30 be bacım şunu alnımın akıyla bi doğurursam inşallah
Kalkıp bana kısır yaptıracaksın sabah sabahayy kısır şimdi bol limonlu ne güzel olurdu kızzz:)))
Sırada ne var merak ediyorumilk aşerme kısır 2. erik 3. sigara külü :)
Canım güzel haberlerle gelirsin inşallah merak etmeKalbini duyuyum da. Bugünleri unuturum
ay inşallah yaaa 32de bi tane daha hamile kalsam o da ikiz olsa ne güzel olurEe benim de 33 kız bak hala doğuruyorum
Canım bugün mü gidecektin doktoraKalbini duyuyum da. Bugünleri unuturum
Ayyy hadi insallah kalabalık aileler güzel oluyor ya bende çok severimay inşallah yaaa 32de bi tane daha hamile kalsam o da ikiz olsa ne güzel olur
3 tane de ilerde kardeşim yapsa ne güzel büyür ailemiz. allahımm çok aminnn
Çarşambaya kadar çıkar galiba canımGünaydın kızlar fetal dna için kan vereli bugün tam 1 hafta oldu artık sabrım gelmiyor çıksa şu namussuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?