Evet ahahahhaHahahahah ortanca çocuk musun yoksa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ahahahhaHahahahah ortanca çocuk musun yoksa![]()
Ben buradan inanamiyorum valla birinin ikiz bebegi olacaginakız bazen inanamıyorum ya iki tane diye
O bir anda buyumek zorunda kalacak uzgunum bidigaEvet evet o yüzden benim iki numaram biraz yaramaz o yüzden zorlanacağım tamamen onu düşünüyor yaniAllah büyük bakalım kolaylığını verir insallah
Şöyle oynayalım bir gün bıraktığımızda ddjdjjd
Eşim sigara içmiyor hatta binamızda bile içen yok .Sabah uyandım burnumda sigara kokusu .Hani sigarayı söndürürken izmaritinden bir koku gelir ya o kokuyu koklamak istedim . eşim gitti sigara içen birini buldu .Kül tabağını getirdi tüm gün onu kokladımMevsimi olmayan birsey mi yoksa
Bende çok üzülüyorum ortanca çocuğuma ya 3 yaş olacak aralarında oda bebeklikten yeni çıktı anne kuzusu ve bana çok düşkün nasıl olacak bakalımEvet ahahahha![]()
Evet olayların asla farkında değil yavrucugum abisi gene tecrübeli o anladı direk kardeşinin olacahini anneeeee nolur bu sefer kız olsun kız kardeşim yok diyorO bir anda buyumek zorunda kalacak uzgunum bidiga![]()
Olsun olsun harika olmuş bence ilerde kendi yaşına yakın bi kardeşi olur. Arkadaşa ihtiyaç duymaz en azındanBende çok üzülüyorum ortanca çocuğuma ya 3 yaş olacak aralarında oda bebeklikten yeni çıktı anne kuzusu ve bana çok düşkün nasıl olacak bakalım![]()
Ayyy ciddi olamazsın ikiz hamilelik böyle bisey demek kiEşim sigara içmiyor hatta binamızda bile içen yok .Sabah uyandım burnumda sigara kokusu .Hani sigarayı söndürürken izmaritinden bir koku gelir ya o kokuyu koklamak istedim . eşim gitti sigara içen birini buldu .Kül tabağını getirdi tüm gün onu kokladım![]()
![]()
Yaaaa ben de onun icin kiz istedim su an kiyamam buyuk abiyeEvet olayların asla farkında değil yavrucugum abisi gene tecrübeli o anladı direk kardeşinin olacahini anneeeee nolur bu sefer kız olsun kız kardeşim yok diyor![]()
Ohh yandan o zaman djdjjd Ben hapı günde bire düştü ama iğnesi üç günde bir onu bırakamam diye güldü doktorYarin son progestan ignemyarin ben bu ahahahaha
Evet beraber buyuyecekler o yüzden şanslılar mesela benim büyük kardeşimle aramda iki yaş var biz onunla ikiz gibi buyuduk ama küçük kardeşimle 12 yaş var garibim mahsun kaldı yani yalnızmış gibi akranı da yoktu hep kavga etti annemle benim niye kardeşim olmadı diyeOlsun olsun harika olmuş bence ilerde kendi yaşına yakın bi kardeşi olur. Arkadaşa ihtiyaç duymaz en azından
Arkadaştan zarar gelir kardeşten gelmez(babaannemin lafı)
Ben kullanıyorum canımgünaydın kızlararanızda benden başka tiroit hapı kullanan var mıııı
Oyyy kıyamam canım canım ya benimle de kardeşim arasında bir buçuk yaş var ben de bebişmişim daha konuşmam falan gerilemiş kıskançlıktan djdjdjs ama çok seviyorum kardeşimi küçükken oldu geçtiBende çok üzülüyorum ortanca çocuğuma ya 3 yaş olacak aralarında oda bebeklikten yeni çıktı anne kuzusu ve bana çok düşkün nasıl olacak bakalım![]()
Uc gunde birden bisi olmaz olmaya devam hahshddj ben 12 subattan beri igne oluyorum artik gobegime girmiyor igneler shdjdjdjOhh yandan o zaman djdjjd Ben hapı günde bire düştü ama iğnesi üç günde bir onu bırakamam diye güldü doktor![]()
Hahahahah ne güzel işte bende evin tek kızıydımYaaaa ben de onun icin kiz istedim su an kiyamam buyuk abiyebenim esimin de bir abi bir kendinden kucuk kiz kardesi var, ortanca seninki misal. Kiz kardesleri evin prensesi otomatikman
30 oldu evlenmedi de hala tahti saglam ansjdjdjd
Göbekten yapıldığını bilmiyordum benim toto her gün yapılırken sertleşmişti artık yapamıyorlardı üç günde bire düşünce sağ lob sol lob sırayla yaptırıyorum djdjdjUc gunde birden bisi olmaz olmaya devam hahshddj ben 12 subattan beri igne oluyorum artik gobegime girmiyor igneler shdjdjdj
Yaniii yahu bebeklik bilsek yapmaz mısz bende babannem kardeşimi kucağına aldıkça vuruyormuşum bi tek babaannemden kıskanırmışımOyyy kıyamam canım canım ya benimle de kardeşim arasında bir buçuk yaş var ben de bebişmişim daha konuşmam falan gerilemiş kıskançlıktan djdjdjs ama çok seviyorum kardeşimi küçükken oldu geçti