senin kaç mg canım hamilelikten dolayı mı yükseldi benim gibi yoksa normalde de kullanıyor muydunBen kullanıyorum
erik cırcır yapıyo bideaman çok de yemeyin şişirip gaz yapar sizi rahatsız etmesinerik de öyle kızlar çlk yerseniz gaz yapar sonra aman karnım ağrıyor diye panik yapmayın
kız ben yemedim de tinerciler gibi gidip gelip kokladım :)Ayyyy ilk ikisi aynııı djdjjdks sigara külünü teyzem de yermiş hamileyken
Evet ilk önceki gebeliğimde çıkmıştı o gebelik sonlanınca değerlerim de düzelmişti gebelik süresince ilaç kullandım sadece. Şimdi de gebeliği öğrenmeden bir ay önce kontrolüm vardı o zaman başlattı doktor hafta içi 25lik hafta sonu 50lik kullanıyorumsenin kaç mg canım hamilelikten dolayı mı yükseldi benim gibi yoksa normalde de kullanıyor muydun
Ben de kullanıyorum 25 mg hamilelikte yükseldisenin kaç mg canım hamilelikten dolayı mı yükseldi benim gibi yoksa normalde de kullanıyor muydun
Niyeti pek yok gibi rahata cok alisti anne evindeki ajdjfjfHahahahah ne güzel işte bende evin tek kızıydımsenin görümce evlenmese de olur kız el bebek gül bebek baksana hahahaha
tsh kaç çıktı peki en son benim 4.5'ken 50 mg başlatmıştı doktorEvet ilk önceki gebeliğimde çıkmıştı o gebelik sonlanınca değerlerim de düzelmişti gebelik süresince ilaç kullandım sadece. Şimdi de gebeliği öğrenmeden bir ay önce kontrolüm vardı o zaman başlattı doktor hafta içi 25lik hafta sonu 50lik kullanıyorum
Ben de annem gibi anne olucam kesin bu evhamla daha asagisi kurtarmaz jajddjBu benim annem hahahashsn
Zorlugu kismina yorum yapamam ama disaridan gozuken tablo harikaBenim de iki tane ben hamileliğime bile inanamıyorum.
ya ikiz bebek arabası ikiz anne yanı beşiği baktık dün Allahım sen büyüksün yardım et herşeyden 2 tane
Bu durum anlık bisey galiba insallah en kısa zaman da bırakabilirsin canım bırakan arkadaşlar oldu onlara da bir sor istersenilk gebeliğimde öğrenir öğrenmez bırakmıştım kötü de gelmişti zaten. 7+5 oldum. çok azalttım bazı günler 2 - 3 tane yarım o kadar ama işte hiç içme dedi doktor kitap da okudum neler yaptım ama yakasım geliyor
Hahahahah gece geç yattıysa gelir birazdan çiçeğimo bu saatte uyanmaz kız daha uyuyordur
Valla rahatı yerindeyse evlenip napcak yemek çamaşır bulaşık temizlik koca dırdırıNiyeti pek yok gibi rahata cok alisti anne evindeki ajdjfjfsimdi surekli darliyorum hala olcaksin sorumlulugun buyuk filan diye ahdjdjdh
Shshshshs kiz aklim gitti aklimYok bebeğim sakinHala tuvalete gidebiliyorum şükür sadece şu modda çalışıyorum ekmek parası ha yatarak ha oturarak farketmez
Manti makarna kisir her gun bikmadan yerim ben de yaakşama yapalım şekerim hergün olsa yerim
instada burcu göçmen var tüple hamile kaldı , geçenlerde doğum yaptı. iki tane minicik bebek allahım ne güzel görünüyor dışardanZorlugu kismina yorum yapamam ama disaridan gozuken tablo harikahersey cifter cifter insan hangisini opcegini koklayacagini sasirir sevgi tasar icinden
Bunun netliği var miBizimkilerbenimki tam ters kafasi sagda ayaklar solda yatiyordu. Bunla ilgili de cinsiyet ayrimi var mi ki kizlar
Eki Görüntüle 3575993
Ben de sabirsizlaniyorum ya, daha bugun anca varid benimki amerikaya ahahaha. Sapik gibi surekli ucaklari takip ediyorum sitesinden cumadan beri. Senin sabrinin sona gelmesk cok normal ben uc gunde kudurdum ajdjdjdjGünaydın kızlar fetal dna için kan vereli bugün tam 1 hafta oldu artık sabrım gelmiyor çıksa şu namussuz
Yok canım ben liseden beri kullanıyorum. 125'lik kullanıyodum. 2 hafta önce hamile olduğum için baktırayım dedim baya yükselmiş. 150'liğe çıkardı ilacımı. Normalde bu kadar yükselmezdi stabil giderdi hep. Ama hamilelikten dolayı yükseldi sanırım. Benim de canım çok sıkıldı baya tedirgin oldum ama geçen gün baktırdım düşmüş. Cumartesi tekrar gideceğim istediğimiz değere gelmiştir inşallah diye düşünüyorumsen de hamilelikte mi başladın kaç mg kullanıyosun benim normaldi tsh ama hamile kalınca birden yükseldi moralim bozuluyoperşembe kontrole gidicem 50 mg içiyorum inşallah yükseltmez hapı
evet ben de takip ediyorum onu önceden organizasyon işi yapıyordu o kız benim nişan organizasyonumu yapmıştı 2021de şimdi ınfluencer olmuş hey gidiinstada burcu göçmen var tüple hamile kaldı , geçenlerde doğum yaptı. iki tane minicik bebek allahım ne güzel görünüyor dışardan
Ay evet kadini hic sevmiyorum ama tup bebek oldugu icin kiyamiyorum gordum mu masallah diyip geciyodum ajdjdjinstada burcu göçmen var tüple hamile kaldı , geçenlerde doğum yaptı. iki tane minicik bebek allahım ne güzel görünüyor dışardan
o altınlara ne diyorsun pekiAy evet kadini hic sevmiyorum ama tup bebek oldugu icin kiyamiyorum gordum mu masallah diyip geciyodum ajdjdj
Yaptiklari sovlari saymazsak hastane odasindaki filan guzel geldi banada bebisler filan iki tanebi de cok guzel bir kiz bi erkek ya mis bitti gitti ahdjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?