Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
senin kaç mg canım hamilelikten dolayı mı yükseldi benim gibi yoksa normalde de kullanıyor muydun
Evet ilk önceki gebeliğimde çıkmıştı o gebelik sonlanınca değerlerim de düzelmişti gebelik süresince ilaç kullandım sadece. Şimdi de gebeliği öğrenmeden bir ay önce kontrolüm vardı o zaman başlattı doktor hafta içi 25lik hafta sonu 50lik kullanıyorum

Hahahahah ne güzel işte bende evin tek kızıydım senin görümce evlenmese de olur kız el bebek gül bebek baksana hahahaha
Niyeti pek yok gibi rahata cok alisti anne evindeki ajdjfjf simdi surekli darliyorum hala olcaksin sorumlulugun buyuk filan diye ahdjdjdh

tsh kaç çıktı peki en son benim 4.5'ken 50 mg başlatmıştı doktor

Benim de iki tane ben hamileliğime bile inanamıyorum.

ya ikiz bebek arabası ikiz anne yanı beşiği baktık dün Allahım sen büyüksün yardım et herşeyden 2 tane
Zorlugu kismina yorum yapamam ama disaridan gozuken tablo harika hersey cifter cifter insan hangisini opcegini koklayacagini sasirir sevgi tasar icinden

Bu durum anlık bisey galiba insallah en kısa zaman da bırakabilirsin canım bırakan arkadaşlar oldu onlara da bir sor istersen
o bu saatte uyanmaz kız daha uyuyordur
Hahahahah gece geç yattıysa gelir birazdan çiçeğim
Niyeti pek yok gibi rahata cok alisti anne evindeki ajdjfjf simdi surekli darliyorum hala olcaksin sorumlulugun buyuk filan diye ahdjdjdh
Valla rahatı yerindeyse evlenip napcak yemek çamaşır bulaşık temizlik koca dırdırı

Zorlugu kismina yorum yapamam ama disaridan gozuken tablo harika hersey cifter cifter insan hangisini opcegini koklayacagini sasirir sevgi tasar icinden
instada burcu göçmen var tüple hamile kaldı , geçenlerde doğum yaptı. iki tane minicik bebek allahım ne güzel görünüyor dışardan

Günaydın kızlar fetal dna için kan vereli bugün tam 1 hafta oldu artık sabrım gelmiyor çıksa şu namussuz
Ben de sabirsizlaniyorum ya, daha bugun anca varid benimki amerikaya ahahaha. Sapik gibi surekli ucaklari takip ediyorum sitesinden cumadan beri. Senin sabrinin sona gelmesk cok normal ben uc gunde kudurdum ajdjdjdj

sen de hamilelikte mi başladın kaç mg kullanıyosun benim normaldi tsh ama hamile kalınca birden yükseldi moralim bozuluyo perşembe kontrole gidicem 50 mg içiyorum inşallah yükseltmez hapı
Yok canım ben liseden beri kullanıyorum. 125'lik kullanıyodum. 2 hafta önce hamile olduğum için baktırayım dedim baya yükselmiş. 150'liğe çıkardı ilacımı. Normalde bu kadar yükselmezdi stabil giderdi hep. Ama hamilelikten dolayı yükseldi sanırım. Benim de canım çok sıkıldı baya tedirgin oldum ama geçen gün baktırdım düşmüş. Cumartesi tekrar gideceğim istediğimiz değere gelmiştir inşallah diye düşünüyorum
tsh değeri baya önemli o nedenle hamileliğim boyunca aylık kontrole gideceğim

Son düzenleme:
instada burcu göçmen var tüple hamile kaldı , geçenlerde doğum yaptı. iki tane minicik bebek allahım ne güzel görünüyor dışardan
evet ben de takip ediyorum onu önceden organizasyon işi yapıyordu o kız benim nişan organizasyonumu yapmıştı 2021de şimdi ınfluencer olmuş hey gidi bebişler çok tatlı ama dimi

Ay evet kadini hic sevmiyorum ama tup bebek oldugu icin kiyamiyorum gordum mu masallah diyip geciyodum ajdjdj
Yaptiklari sovlari saymazsak hastane odasindaki filan guzel geldi banada bebisler filan iki tane bi de cok guzel bir kiz bi erkek ya mis bitti gitti ahdjdjd

o altınlara ne diyorsun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…