Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Günaydın kızlar. gece sabaha kadar rüyalar görüp ehvam yapıp sabah randevu bulup başka bir doktora gittim. çok şükür kalbi atıyor her şey yolundaydı:) bende yine başladı kaçak muayeneye gitmeler falan doktorum duysa kızacak. sabaha kadar çok rüya görmek erken uyanmak aslında doğa bizi uykusuz gecelere erken kalkmalara şimdiden hazırlıyor. sabaha kadar rüyalar rüyalar..
benim bu kadar stres yapmamın bir sebebi de arada bir iki sigara kaçamağı yapıyorum sonrası vicdan azabı tabi. kendimi tutmam lazım ilk gebelikte her şey çok daha kolaydı bunda dayanamayıp içiyorum arada. ama bırakıcam inanıyorum
Azaltarak bırakabilirsin kimi hamis direk tiksiniyor insallah senin de öyle olur canjm
Kaç haftalıksın

Azaltarak bırakabilirsin kimi hamis direk tiksiniyor insallah senin de öyle olur canjm
Kaç haftalıksın
ilk gebeliğimde öğrenir öğrenmez bırakmıştım kötü de gelmişti zaten. 7+5 oldum. çok azalttım bazı günler 2 - 3 tane yarım o kadar ama işte hiç içme dedi doktor kitap da okudum neler yaptım ama yakasım geliyor

Kiz cumlenin gidisatinda bi an sonda taktirdin sandim kalkmamak icin kalbime incekti ne diyor bu diye🤣🤣 daha uyananamisim ben
Yok bebeğim sakin 🤣🤣 Hala tuvalete gidebiliyorum şükür 🤣🤣 sadece şu modda çalışıyorum 🤣🤣🤣 ekmek parası ha yatarak ha oturarak farketmez 🤣🤣

Eklentiler

• 4CD3054C-77B4-4027-AE3A-7DB596A31DC2.webp
    4CD3054C-77B4-4027-AE3A-7DB596A31DC2.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 49
7-8 senelik günde neredeyse bir paket sigara içicisiydim hamile olduğumu öğrendiğimden beri içmiyorum ilk defa bu kadar ara verdim inşallah devamı da gelir tiksinmedim hala canım çekiyor ama benim bebiş mucize olduğu için korkudan hiç yaklaşamadım inşallah içen herkes tiksinir bebişlerimize zararı olmaz

Ohh yandan o zaman djdjjd Ben hapı günde bire düştü ama iğnesi üç günde bir onu bırakamam diye güldü doktor 😂
normal progestan ampul mü kullanıyorsun yoksa progestan dex mi ben ikisi arasındaki farkı bilmiyorum yaa ben dex kullanıyorum bir süre daha devam edeceğiz dedi doktorum

Eşim sigara içmiyor hatta binamızda bile içen yok .Sabah uyandım burnumda sigara kokusu .Hani sigarayı söndürürken izmaritinden bir koku gelir ya o kokuyu koklamak istedim . eşim gitti sigara içen birini buldu .Kül tabağını getirdi tüm gün onu kokladım :halay: :halay:
aman allahım bu nasıl birşey yahuu ama ben kül yiyeni de duymuştum olabiliyormuş arkadaşlar. Koku hassasiyeti bende de çok. Dün kardeşim geldi diyorum ki zambak kokulu bişey mi sıktınız herkes inkar etti diyorum ama zambak kokuyor , kardeşim diyor ki zambak nasıl kokar ki dedim keskin kokar 🤣 sonra 1 saat sonra dedi ki aa benim parfümüm zambak kokulu dedim sağol yaa allah razı olsun bugün şu saat hala burnumda zambak kokusu var 🤣🤣🤣 parfümlerdeki notalara kadar alıyorum çok şükür 🤣🤣🤣

Ben kullanıyorum canım
sen de hamilelikte mi başladın kaç mg kullanıyosun benim normaldi tsh ama hamile kalınca birden yükseldi moralim bozuluyo😔 perşembe kontrole gidicem 50 mg içiyorum inşallah yükseltmez hapı

Back
X