- 22 Kasım 2022
- 1.564
- 1.622
- 63
Allah yavrularına uzun ömür versin çok güzel bişey 3 evlat sahibi olmakAyyy hadi insallah kalabalık aileler güzel oluyor ya bende çok severim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yavrularına uzun ömür versin çok güzel bişey 3 evlat sahibi olmakAyyy hadi insallah kalabalık aileler güzel oluyor ya bende çok severim![]()
inşallah 15 günü de en fazla bulabilir dediler merakla bekliyorum bugünden itibaren tetikteyimÇarşambaya kadar çıkar galiba canım![]()
Ayyyy ilk ikisi aynııı djdjjdks sigara külünü teyzem de yermiş hamileykenilk aşerme kısır 2. erik 3. sigara külü :)
Azaltarak bırakabilirsin kimi hamis direk tiksiniyor insallah senin de öyle olur canjmGünaydın kızlar. gece sabaha kadar rüyalar görüp ehvam yapıp sabah randevu bulup başka bir doktora gittim. çok şükür kalbi atıyor her şey yolundaydı:) bende yine başladı kaçak muayeneye gitmeler falan doktorum duysa kızacak. sabaha kadar çok rüya görmek erken uyanmak aslında doğa bizi uykusuz gecelere erken kalkmalara şimdiden hazırlıyor. sabaha kadar rüyalar rüyalar..
benim bu kadar stres yapmamın bir sebebi de arada bir iki sigara kaçamağı yapıyorum sonrası vicdan azabı tabi. kendimi tutmam lazım ilk gebelikte her şey çok daha kolaydı bunda dayanamayıp içiyorum arada. ama bırakıcam inanıyorum
Amin canım cümlemizin evladına hayırlı güzel ömürler nasip etsin RabbimAllah yavrularına uzun ömür versin çok güzel bişey 3 evlat sahibi olmak![]()
![]()
İnsallah o kadar sürmez ya hayırı güzel haberler bekliyoruz sendeninşallah 15 günü de en fazla bulabilir dediler merakla bekliyorum bugünden itibaren tetikteyim![]()
ilk gebeliğimde öğrenir öğrenmez bırakmıştım kötü de gelmişti zaten. 7+5 oldum. çok azalttım bazı günler 2 - 3 tane yarım o kadar ama işte hiç içme dedi doktor kitap da okudum neler yaptım ama yakasım geliyorAzaltarak bırakabilirsin kimi hamis direk tiksiniyor insallah senin de öyle olur canjm
Kaç haftalıksın
Yok bebeğim sakinKiz cumlenin gidisatinda bi an sonda taktirdin sandim kalkmamak icin kalbime incekti ne diyor bu diyedaha uyananamisim ben
ayyy çok muhteşem bişey ya ben bile senin adına çok heyecanlanıyorum seni düşünemiyorumkız bazen inanamıyorum ya iki tane diye
normal progestan ampul mü kullanıyorsun yoksa progestan dex mi ben ikisi arasındaki farkı bilmiyorum yaa ben dex kullanıyorum bir süre daha devam edeceğiz dedi doktorumOhh yandan o zaman djdjjd Ben hapı günde bire düştü ama iğnesi üç günde bir onu bırakamam diye güldü doktor![]()
Ya bana ilk Progestan ampul yazdı şu an promester diye bir şişe kullanıyorum 50 ml yazıyordu galiba üstündenormal progestan ampul mü kullanıyorsun yoksa progestan dex mi ben ikisi arasındaki farkı bilmiyorum yaa ben dex kullanıyorum bir süre daha devam edeceğiz dedi doktorum
aman allahım bu nasıl birşey yahuu ama ben kül yiyeni de duymuştum olabiliyormuş arkadaşlar. Koku hassasiyeti bende de çok. Dün kardeşim geldi diyorum ki zambak kokulu bişey mi sıktınız herkes inkar etti diyorum ama zambak kokuyor , kardeşim diyor ki zambak nasıl kokar ki dedim keskin kokarEşim sigara içmiyor hatta binamızda bile içen yok .Sabah uyandım burnumda sigara kokusu .Hani sigarayı söndürürken izmaritinden bir koku gelir ya o kokuyu koklamak istedim . eşim gitti sigara içen birini buldu .Kül tabağını getirdi tüm gün onu kokladım![]()
![]()
aman çok de yemeyin şişirip gaz yapar sizi rahatsız etmesinakşama yapalım şekerim hergün olsa yerim
bence bugün yarın sana haber gelir canım 1 haftada geliyor geneldeGünaydın kızlar fetal dna için kan vereli bugün tam 1 hafta oldu artık sabrım gelmiyor çıksa şu namussuz![]()
sen de hamilelikte mi başladın kaç mg kullanıyosun benim normaldi tsh ama hamile kalınca birden yükseldi moralim bozuluyoBen kullanıyorum canım
Benim de iki tane ben hamileliğime bile inanamıyorum.kız bazen inanamıyorum ya iki tane diye
Ben buradan inanamiyorum valla birinin ikiz bebegi olacaginayani aklim mantigim almiyor bir degil iki bebo allah
![]()
Sigara külü de neilk aşerme kısır 2. erik 3. sigara külü :)