Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ahahahah yaaaa ben de sizinkini cok merak ediyorum ucuncu bebis haberi ailede sok etkisi yaratti mi hehehe

gece 3 kez kalktım bende

ben de tuvalete uyanıp tekrar yatıyorum

Canım anneler günaydın güzel bir gun, mutlu umutlu haberler alacağımız bir hafta olsun mide bulantısı olan annelerime geçmiş olsun umarım biran önce geçmesini diliyorum randevusu olanlar bizleri de haberdar etsin mutlaka üzerimize usg görüntüsü atın

Ahahahah yaaaa ben de sizinkini cok merak ediyorum ucuncu bebis haberi ailede sok etkisi yaratti mi hehehe
Hem de nasıl yarattı 5 dakika geçmiş hala şaka olduğuna inanıyorlar hatta annem
Ne gerek vardı falan dedi eee dedim senin de üç tane ne gerek vardı kayinvalidem daha ilimli karşıladı ama herkes çok şaşırdı çünkü kimse beklemiyordu

günaydınlar canım kızlar randevusu olanlardan güzel haberleri bekliyoruz. Gece tuvalet seansı bende de var yaa gece 3de birde sabah 7 de kalktım bugün sonra da 8de uyanıyorum zaten iş için. Neyseki yataktan kalkmak zorunda kalmıyorum yata yata çalışıyorum

Ahahaah ay cok iyi annen seni dusunmustur otomatik nasil bakacaksin zorlanir misin filan diye, o da kendi yavrusuna kiyamadigindan sok olmustur yoksa dogunca en cok o sevecek kesin anneanneler bir baska oluyor

Kiz cumlenin gidisatinda bi an sonda taktirdin sandim kalkmamak icin kalbime incekti ne diyor bu diye daha uyananamisim ben

Ahahaah ay cok iyi annen seni dusunmustur otomatik nasil bakacaksin zorlanir misin filan diye, o da kendi yavrusuna kiyamadigindan sok olmustur yoksa dogunca en cok o sevecek kesin anneanneler bir baska oluyor
Evet evet o yüzden benim iki numaram biraz yaramaz o yüzden zorlanacağım tamamen onu düşünüyor yani Allah büyük bakalım kolaylığını verir insallah

gunaydin kizlar kan sulandirici iyne yaparken yerinden kan cikmasi normalmi acaba ? 4 5 damla gibi cikti pamukla bastirdim durdu. belki gereksiz endise ama beni endiselendiren kanla birlikte ilac cikarmi ki acaba ilaci iceride kalmaz diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…