Ahahahah yaaaa ben de sizinkini cok merak ediyorumYaaaaa ne mutlu ilk bebis olunca böyle heyecanlı oluyor bizim üçüncü olunca tepkileri görmen lazımdı simosss
Ahhhh ahhhh her bebek mağazasına girince kendimi kız reyonunda bulmam peki erkek reyonundan çok kız reyonunda vakit geçiriyorum Allahimmm sen konuyu biliyorsun çok amin sağlıkla hayırlısıyla insallah
gece 3 kez kalktım bendeHerkese gunaydin iyi haftalar sekerlerim
Muayenesi olan herkesten guzel hayirli mutlu haberleri bekliyorum ben degunler sonra gece yattigim gibi uykuya dalmisim 6 ya kadar deliksiz uyudum sonrasi idrar torbasinin patlama hissiyle uyanmaca fiks uyumadan son bir saat once su icmeyi kesmeme ragmen geliyor vicdansiz uykunun en tatli yerinde uyandiriyor
ben de tuvalete uyanıp tekrar yatıyorumHerkese gunaydin iyi haftalar sekerlerim
Muayenesi olan herkesten guzel hayirli mutlu haberleri bekliyorum ben degunler sonra gece yattigim gibi uykuya dalmisim 6 ya kadar deliksiz uyudum sonrasi idrar torbasinin patlama hissiyle uyanmaca fiks uyumadan son bir saat once su icmeyi kesmeme ragmen geliyor vicdansiz uykunun en tatli yerinde uyandiriyor
haciyatmaz yeni stilimizben de tuvalete uyanıp tekrar yatıyorum
Hem de nasıl yarattı 5 dakika geçmiş hala şaka olduğuna inanıyorlar hatta annemAhahahah yaaaa ben de sizinkini cok merak ediyorumucuncu bebis haberi ailede sok etkisi yaratti mi hehehe
Ahahaah ay cok iyiHem de nasıl yarattı 5 dakika geçmiş hala şaka olduğuna inanıyorlar hatta annem
Ne gerek vardı falan dedi eee dedim senin de üç tane ne gerek vardıkayinvalidem daha ilimli karşıladı ama herkes çok şaşırdı çünkü kimse beklemiyordu
Kiz cumlenin gidisatinda bi an sonda taktirdin sandim kalkmamak icin kalbime incekti ne diyor bu diyegünaydınlar canım kızlarrandevusu olanlardan güzel haberleri bekliyoruz. Gece tuvalet seansı bende de var yaa gece 3de birde sabah 7 de kalktım bugün sonra da 8de uyanıyorum zaten iş için. Neyseki yataktan kalkmak zorunda kalmıyorum yata yata çalışıyorum
Evet evet o yüzden benim iki numaram biraz yaramaz o yüzden zorlanacağım tamamen onu düşünüyor yaniAhahaah ay cok iyiannen seni dusunmustur otomatik nasil bakacaksin zorlanir misin filan diye, o da kendi yavrusuna kiyamadigindan sok olmustur yoksa dogunca en cok o sevecek kesin anneanneler bir baska oluyor
kız bazen inanamıyorum ya iki tane diyeSenin carpi iki tabi bize gore
Annesi ortanca çocuk sendromu çok kötü bu detayı unutma nereden biliyorsun diye sorma söyleyememEvet evet o yüzden benim iki numaram biraz yaramaz o yüzden zorlanacağım tamamen onu düşünüyor yaniAllah büyük bakalım kolaylığını verir insallah
Hahahahah ortanca çocuk musun yoksaAnnesi ortanca çocuk sendromu çok kötü bu detayı unutma nereden biliyorsun diye sorma söyleyemem
Mevsimi olmayan birsey mi yoksakızlar dün ne aşerdiğimi duysanız şok olursunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?