Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
3.85 mm diye hatırlıyorum. Ama dediğim gibi çok dinletmedi bile daha yeni oluşuyor demişti. Herkesin gebeliği farklı oluyor belki sizinki daha geç gelişiyordur. İnşallah yarın için rahatlamış bir şekilde buraya da yazarsın güzel haberi. Kaçta yarın randevun.

Canım senin için baktım ben ultrason kâğıdıma normalde kanamam olduğu için şehir hastanesinde vajinal bakılmıştı 6+3te ama kendi doktorum 7+3 te baktı duydu kâğıdımda 6+5 yazıyor geriden gelmiş sonra haftasına yetişti şu an yine bir iki gün geride anasına çekmiş diyorum ben de minyonum

aynen öyle canım umut her zaman var .. Yarın randevudan çıkınca yazarım artık sizlere de . İnşallah beraber devam ederiz bu sürece .. ben şimdiden alıştım kasım annesi olmaya
Evett bizi mutlaka haberdar et, herkes bekliyor olacak Doktor kontrollerinde tek yürek oluyoruz, herkesin endişeleri korkuları var. İnşallah mutlulukla döneceksin

Sabah ilk hasta olarak girerim büyük ihtimalle. Eşim orda çalıştığı için açılır açılmaz alıyor genelde . Erkenden belli olur artık herşey

Mm yazmayı unutmuşum 7+3 te duyduğunda karından 7 mm imiş

Ay minyon olmanın bu kadar endişe yaratacağını hayatım boyunca tahmin edemezdim valla kuzenim bebek hep küçük çıkıyor diye 9 ay doktorun başının etini yediği yetmez gibi çocuk 2,3 yaşında gelince uzamıyor diye götürmüştü bu sefer de . Herkes diyordu artık kabullen bu çocuk minyon diye

İnşallah canım bebek kaç mm olduğunda duydunuz kalbini hatırlıyormuşum geç döllenme olduğunu varsayarsak diye senin de öyle olduğu için soruyorum
3.90lı bir şeydi sanırım ama haftasına göre mm küçüktü geç döllenme olduğu için, çok derinden duyabildik sesini. Bence hiç kıstas yapma dualarım seninle inşallah yarın güzel haberler alırsın

Bir ahbabimiz dokuz ay gidip geldi anlattigin olay misali, artik 37-38 hafta oldu kabullendi doktor demis ki hem kiz hem de bir kendine bak 157 boyun sizden ne cikar yani akil var mantik var genetik var. 40.haftada dogurdu 50 cm yoktu 2700gr di. Ben korkudan kucagima almak istemedim gordugum en minik bebekti. Koca cocuk oldu herseyi yerinde sapsaglikli bicirik bir sey

Evett bizi mutlaka haberdar et, herkes bekliyor olacak Doktor kontrollerinde tek yürek oluyoruz, herkesin endişeleri korkuları var. İnşallah mutlulukla döneceksin
Çok aminnn Kimse kötü haberle gelmesin artık .. bende okuyorum kendimi iyi hissettikçe giriyorum görüyorum güzel haberlerinizi inanın kendi haberimi almış gibi ağzım kulaklarım da okuyorum hemde Eşim delirdin demi sonunda kendi kendine gülüyorsun diyor . Bilmiyor ki analık ne ka kutsal

Aynı hikaye farklı kişiler resmen. Biz de zor ikna etmiştik . Hala acaba ergenliğe kadar 1.70 olur mu diyor 50 yaşına da gelse çocuklar anneleri için en büyük endişe kaynağı heralde

Aynı hikaye farklı kişiler resmen. Biz de zor ikna etmiştik . Hala acaba ergenliğe kadar 1.70 olur mu diyor 50 yaşına da gelse çocuklar anneleri için en büyük endişe kaynağı heralde
Bu endiselerimiz hic bitmeyecek
Beni annem disim cikmadi diye doktora goturmus kucaklayip, doktor azarlayip eve yollamis hayatinda disi cikmayan insan gordun mu hic diye uc gun sonra disim pirtlamis ajdjdjdjd

Bu endiselerimiz hic bitmeyecek
Beni annem disim cikmadi diye doktora goturmus kucaklayip, doktor azarlayip eve yollamis hayatinda disi cikmayan insan gordun mu hic diye uc gun sonra disim pirtlamis ajdjdjdjd
Ay ben 12 yaşıma kadar 5 kere zehirlenmişim .. birinde özellikle dedemin tansiyon var astım ilaçlarını içmişiz kuzenimle .. Annem de düşükten 4 sene sonra beni bulmuş . Çok ciğerimi yaktın sen bizim ne gelmek bildin ne de akıllı uslu bir çocuk oldun der hep .. geçen gün anlattı yine ağladım bu kadar endişeyle nasıl yaşadın diye . Şimdi farklı mı sanki sen hamilesin ama sende endişe birse bende iki oldu diyor Neden hep haklı çıkıyorlar bilmiyorum ahshdhdhd

Ayyyy ne mutlu sanaaaa yarın bebeğini kıpır kıpır göreceksin
Ay inşallah canım Şimdi biraz uyumayınca sabah yerine öğleden sonra gitsem mi diyorum bakalım. Hem heyecanlıyım hem bi çekiniyorum bu sefer annelik içine çekiyo yavaş yavaş ya rabbim şükür bu günlere, sağlıkla kavuştur yavrularımıza

Al işte sana çekmiş bebiş djdjjd

Çünkü herkesten gelen iyi haberler bize de umut oluyor. Gözlerim parlıyor her güzel haberde. Bak diyorum iyi şeyler kötü seylerden çoook daha fazla. Şimdi senden haber bekliyor olucam sabırsızlıkla

Ahahaha bak sen de az degilmissin, seninki de seni oynatiyor su an boyle dusunelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…