3.85 mm diye hatırlıyorum. Ama dediğim gibi çok dinletmedi bile daha yeni oluşuyor demişti. Herkesin gebeliği farklı oluyor belki sizinki daha geç gelişiyordur. İnşallah yarın için rahatlamış bir şekilde buraya da yazarsın güzel haberi. Kaçta yarın randevun.Canım bebek kaç mm kalp atışını gördüğünde yada duyduğunda hatırlıyormusun . Benim 6,6 karından 6,9 mm vajinadan bebek boyu ölçüldü bu kadar kesin konuşmasının sebebi bebek 4 mm olduğunda kalp atışı görülürmüş
Canım senin için baktım ben ultrason kâğıdıma normalde kanamam olduğu için şehir hastanesinde vajinal bakılmıştı 6+3te ama kendi doktorum 7+3 te baktı duydu kâğıdımda 6+5 yazıyor geriden gelmiş sonra haftasına yetişti şu an yine bir iki gün geride anasına çekmiş diyorum ben de minyonumCanım bebek kaç mm kalp atışını gördüğünde yada duyduğunda hatırlıyormusun . Benim 6,6 karından 6,9 mm vajinadan bebek boyu ölçüldü bu kadar kesin konuşmasının sebebi bebek 4 mm olduğunda kalp atışı görülürmüş
Evett bizi mutlaka haberdar et, herkes bekliyor olacakaynen öyle canım umut her zaman var .. Yarın randevudan çıkınca yazarım artık sizlere de . İnşallah beraber devam ederiz bu sürece .. ben şimdiden alıştım kasım annesi olmaya
Sabah ilk hasta olarak girerim büyük ihtimalle. Eşim orda çalıştığı için açılır açılmaz alıyor genelde . Erkenden belli olur artık herşey3.85 mm diye hatırlıyorum. Ama dediğim gibi çok dinletmedi bile daha yeni oluşuyor demişti. Herkesin gebeliği farklı oluyor belki sizinki daha geç gelişiyordur. İnşallah yarın için rahatlamış bir şekilde buraya da yazarsın güzel haberi. Kaçta yarın randevun.
Mm yazmayı unutmuşum 7+3 te duyduğunda karından 7 mm imişCanım senin için baktım ben ultrason kâğıdıma normalde kanamam olduğu için şehir hastanesinde vajinal bakılmıştı 6+3te ama kendi doktorum 7+3 te baktı duydu kâğıdımda 6+5 yazıyor geriden gelmiş sonra haftasına yetişti şu an yine bir iki gün geride anasına çekmiş diyorum ben de minyonum
Ay minyon olmanın bu kadar endişe yaratacağını hayatım boyunca tahmin edemezdim vallaCanım senin için baktım ben ultrason kâğıdıma normalde kanamam olduğu için şehir hastanesinde vajinal bakılmıştı 6+3te ama kendi doktorum 7+3 te baktı duydu kâğıdımda 6+5 yazıyor geriden gelmiş sonra haftasına yetişti şu an yine bir iki gün geride anasına çekmiş diyorum ben de minyonum
Ayy ilk kes 7 mm diyen biriMm yazmayı unutmuşum 7+3 te duyduğunda karından 7 mm imiş
3.90lı bir şeydi sanırım ama haftasına göre mm küçüktü geç döllenme olduğu için, çok derinden duyabildik sesini. Bence hiç kıstas yapma dualarım seninle inşallah yarın güzel haberler alırsınİnşallah canımbebek kaç mm olduğunda duydunuz kalbini hatırlıyormuşum geç döllenme olduğunu varsayarsak diye senin de öyle olduğu için soruyorum
Bir ahbabimiz dokuz ay gidip geldi anlattigin olay misali, artik 37-38 hafta oldu kabullendi doktor demis ki hem kiz hem de bir kendine bak 157 boyunAy minyon olmanın bu kadar endişe yaratacağını hayatım boyunca tahmin edemezdim vallakuzenim bebek hep küçük çıkıyor diye 9 ay doktorun başının etini yediği yetmez gibi çocuk 2,3 yaşında gelince uzamıyor diye götürmüştü bu sefer de . Herkes diyordu artık kabullen bu çocuk minyon diye
Çok aminnn Kimse kötü haberle gelmesin artık .. bende okuyorum kendimi iyi hissettikçe giriyorum görüyorum güzel haberlerinizi inanın kendi haberimi almış gibi ağzım kulaklarım da okuyorum hemdeEvett bizi mutlaka haberdar et, herkes bekliyor olacakDoktor kontrollerinde tek yürek oluyoruz, herkesin endişeleri korkuları var. İnşallah mutlulukla döneceksin
Aynı hikaye farklı kişiler resmen. Biz de zor ikna etmiştik . Hala acaba ergenliğe kadar 1.70 olur mu diyorBir ahbabimiz dokuz ay gidip geldi anlattigin olay misali, artik 37-38 hafta oldu kabullendi doktor demis ki hem kiz hem de bir kendine bak 157 boyunsizden ne cikar yani akil var mantik var genetik var. 40.haftada dogurdu 50 cm yoktu 2700gr di. Ben korkudan kucagima almak istemedim gordugum en minik bebekti. Koca cocuk oldu herseyi yerinde sapsaglikli bicirik bir sey
Bu endiselerimiz hic bitmeyecekAynı hikaye farklı kişiler resmen. Biz de zor ikna etmiştik . Hala acaba ergenliğe kadar 1.70 olur mu diyor50 yaşına da gelse çocuklar anneleri için en büyük endişe kaynağı heralde
Ay ben 12 yaşıma kadar 5 kere zehirlenmişim .. birinde özellikle dedemin tansiyon var astım ilaçlarını içmişiz kuzenimle .. Annem de düşükten 4 sene sonra beni bulmuş . Çok ciğerimi yaktın sen bizim ne gelmek bildin ne de akıllı uslu bir çocuk oldun der hep .. geçen gün anlattı yine ağladım bu kadar endişeyle nasıl yaşadın diye . Şimdi farklı mı sanki sen hamilesin ama sende endişe birse bende iki oldu diyorBu endiselerimiz hic bitmeyecek
Beni annem disim cikmadi diye doktora goturmus kucaklayip, doktor azarlayip eve yollamis hayatinda disi cikmayan insan gordun mu hic diyeuc gun sonra disim pirtlamis ajdjdjdjd
Ay inşallah canımAyyyy ne mutlu sanaaaa yarın bebeğini kıpır kıpır göreceksin
Al işte sana çekmiş bebiş djdjjdAy ben 12 yaşıma kadar 5 kere zehirlenmişim .. birinde özellikle dedemin tansiyon var astım ilaçlarını içmişiz kuzenimle .. Annem de düşükten 4 sene sonra beni bulmuş . Çok ciğerimi yaktın sen bizim ne gelmek bildin ne de akıllı uslu bir çocuk oldun der hep .. geçen gün anlattı yine ağladım bu kadar endişeyle nasıl yaşadın diye . Şimdi farklı mı sanki sen hamilesin ama sende endişe birse bende iki oldu diyorNeden hep haklı çıkıyorlar bilmiyorum ahshdhdhd
Çünkü herkesten gelen iyi haberler bize de umut oluyor. Gözlerim parlıyor her güzel haberde. Bak diyorum iyi şeyler kötü seylerden çoook daha fazla. Şimdi senden haber bekliyor olucam sabırsızlıklaÇok aminnn Kimse kötü haberle gelmesin artık .. bende okuyorum kendimi iyi hissettikçe giriyorum görüyorum güzel haberlerinizi inanın kendi haberimi almış gibi ağzım kulaklarım da okuyorum hemdeEşim delirdin demi sonunda kendi kendine gülüyorsun diyor . Bilmiyor ki analık ne ka kutsal
Ahahaha bak sen de az degilmissin, seninki de seni oynatiyor su an boyle dusunelimAy ben 12 yaşıma kadar 5 kere zehirlenmişim .. birinde özellikle dedemin tansiyon var astım ilaçlarını içmişiz kuzenimle .. Annem de düşükten 4 sene sonra beni bulmuş . Çok ciğerimi yaktın sen bizim ne gelmek bildin ne de akıllı uslu bir çocuk oldun der hep .. geçen gün anlattı yine ağladım bu kadar endişeyle nasıl yaşadın diye . Şimdi farklı mı sanki sen hamilesin ama sende endişe birse bende iki oldu diyorNeden hep haklı çıkıyorlar bilmiyorum ahshdhdhd
İki gün prilam içme 5 kilo verirsin dkjdkdjdKilo almadiysan harika bu bile bir karbak su an vermeye kalksam veremem o aldigim iki kgyu bile
Var ya doktorun verdigi vit leri icmem de onu icerimİki gün prilam içme 5 kilo verirsin dkjdkdjd
Biraz öyle gibi gözüküyor sjsjfkgkgAl işte sana çekmiş bebiş djdjjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?