Güzel kalbinizden öpüyorum hepinizin..Çünkü herkesten gelen iyi haberler bize de umut oluyor. Gözlerim parlıyor her güzel haberde. Bak diyorum iyi şeyler kötü seylerden çoook daha fazla. Şimdi senden haber bekliyor olucam sabırsızlıkla
Kalbini duyuyum da. Bugünleri unuturumAhahaha bak sen de az degilmissin, seninki de seni oynatiyor su an boyle dusunelim
canım hiç canını sıkma ben minyon değilim 1.70'im ona rağmen bebek sata göre geriydi sonra 5 gün öne attı birden hem de tost dışında bişey yemedim su içmedim. bu zamana kadar geldiyse mutlaka büyümüştür içime öyle doğuyo sen yarın kalp atışlarını duycaksınKalbini duyuyum da. Bugünleri unuturum
Hiç bilmiyorum. Aklıma gelmemişti. Bir saat falan öğrenmem lazımSeninkinin yükseleni ne
Son adete göre yarın 8+4 olcak . Ama usge de Salı günü 6+4 çıkmıştı . Hangisi baz alınıyor kalp atışında bilmiyorum
o hesaplama aslında şöyle oluyormuş, ben şimdi bugün sata göre 10+4'üm ya aslında 11 haftalık oluyormuşuz. yani 10.haftayı geçip üstüne saymaya başladığımız için.11+0 da tam 11 haftayı dolduruyoruz +'larda da 12ye adım atıyoruz gibi oluyormuş. Bu yaş hesaplama işine döndü ama böyleymişIki gundur kasiklarimda bisey zipliyor sanki ya. Ben de 11 e giricem ama cok costu. Azicik gozum acildi anca uyandigimdan beri var. Gece zaten agri uyutmadi
Hadi bakalımmm saat kaçta ve kaç haftalıktın tamGünaydınnn kızlaaar bugün doktora gidicem öğleden sonra inşllah hayırlı haberlerle gelirim
1’de kızımı okula bırakıcam ordan doğru geçicem geç döllenme benm aslında 7 haftalık şuan tam sata göre bi hafta geriden geliyo sanırm geçen hafta keseyi gördük bebeği görürüz inşallahHadi bakalımmm saat kaçta ve kaç haftalıktın tam
1’de kızımı okula bırakıcam ordan doğru geçicem geç döllenme benm aslında 7 haftalık şuan tam sata göre bi hafta geriden geliyo sanırm geçen hafta keseyi gördük bebeği görürüz inşallah
İnşallah içimde hiç kötü bi his yokAyy hadi inşallahh gitmişken kalp atışını da görürsün belki
doktordan çıkınca haber ver mutlakaKalbini duyuyum da. Bugünleri unuturum
Gunaydin sekerim, cok dogru soyledin ben saf miyim acaba ajdjdjdj 12 ye giricez saka makao hesaplama aslında şöyle oluyormuş, ben şimdi bugün sata göre 10+4'üm ya aslında 11 haftalık oluyormuşuz. yani 10.haftayı geçip üstüne saymaya başladığımız için.11+0 da tam 11 haftayı dolduruyoruz +'larda da 12ye adım atıyoruz gibi oluyormuş. Bu yaş hesaplama işine döndü ama böyleymişPerinatolog randevusu alırken asistan söyledi sen 11'e giricem deyince bu bilgiyi de yazmış olayım dedim
Yaaaaa ne mutlu ilk bebis olunca böyle heyecanlı oluyor bizim üçüncü olunca tepkileri görmen lazımdı simosssAilemin bir kismi uzakta oldugu icin facetime ile arayip soyledimesimin ailesine de bayram kahvaltisinda soyledik ultrason videosunu oylesine bir sey gosterir gibi acti esim, yakin gozlukleri gozlerinde olmadigi icin zor anladilar sonrasi ciglik kiyamet zaten fiks
Ahhhh ahhhh her bebek mağazasına girince kendimi kız reyonunda bulmam peki erkek reyonundan çok kız reyonunda vakit geçiriyorum Allahimmm sen konuyu biliyorsun çok amin sağlıkla hayırlısıyla insallahKizlar bugun gap e girdik, ya kizlar icin oyle guzel yazlik baharlik elbiseler ve takimlar gelmis kioglan olursa tek uzuldugum nokta bu olacak sanirim ya, erkek kiyafetlerini sevemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?