Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kalbini duyuyum da. Bugünleri unuturum
canım hiç canını sıkma ben minyon değilim 1.70'im ona rağmen bebek sata göre geriydi sonra 5 gün öne attı birden hem de tost dışında bişey yemedim su içmedim. bu zamana kadar geldiyse mutlaka büyümüştür içime öyle doğuyo sen yarın kalp atışlarını duycaksın sata göre 2-3 hafta geri giden birsürü kişi var o açığı sonradan kesin kapatır içini ferah tut yarın hemen haber ver

Son adete göre yarın 8+4 olcak . Ama usge de Salı günü 6+4 çıkmıştı . Hangisi baz alınıyor kalp atışında bilmiyorum

Canım ben de kalp atışını duyduğumdu sata göre 9+5 olması gerekiyordu doktor 7+6 dedi geç döllenmeymiş ama ilk keseyi görmemizden sonraki gelişi normal adet tarihini farklı alacağız dedi sen de hayırlısıyla duyarsın inşallah haberdar et bizi de

Iki gundur kasiklarimda bisey zipliyor sanki ya. Ben de 11 e giricem ama cok costu. Azicik gozum acildi anca uyandigimdan beri var. Gece zaten agri uyutmadi
o hesaplama aslında şöyle oluyormuş, ben şimdi bugün sata göre 10+4'üm ya aslında 11 haftalık oluyormuşuz. yani 10.haftayı geçip üstüne saymaya başladığımız için.11+0 da tam 11 haftayı dolduruyoruz +'larda da 12ye adım atıyoruz gibi oluyormuş. Bu yaş hesaplama işine döndü ama böyleymiş Perinatolog randevusu alırken asistan söyledi sen 11'e giricem deyince bu bilgiyi de yazmış olayım dedim

Günaydın hamişler :) Yeni haftanız güzel olsun. Mide bulantısı hep yakamda :) Biraz iyi yemezsem hemen halsiz düşüyorum. Sürekli canım birşeyler istiyor ama sürekli:)) İlk gebeliğimde hiç aşermemiştim bunda gözümün önünde sürekli açıkbüfe. Cinsiyetini çok merak ediyorum. Gelse de şu 16. hafta bir öğrensek:)

Gunaydin sekerim, cok dogru soyledin ben saf miyim acaba ajdjdjdj 12 ye giricez saka maka boyle deyince bir buyuk geldi cocugum bak gozume

Yaaaaa ne mutlu ilk bebis olunca böyle heyecanlı oluyor bizim üçüncü olunca tepkileri görmen lazımdı simosss
Kizlar bugun gap e girdik, ya kizlar icin oyle guzel yazlik baharlik elbiseler ve takimlar gelmis ki oglan olursa tek uzuldugum nokta bu olacak sanirim ya, erkek kiyafetlerini sevemiyorum
Ahhhh ahhhh her bebek mağazasına girince kendimi kız reyonunda bulmam peki erkek reyonundan çok kız reyonunda vakit geçiriyorum Allahimmm sen konuyu biliyorsun çok amin sağlıkla hayırlısıyla insallah

Herkese gunaydin iyi haftalar sekerlerim
Muayenesi olan herkesten guzel hayirli mutlu haberleri bekliyorum ben de gunler sonra gece yattigim gibi uykuya dalmisim 6 ya kadar deliksiz uyudum sonrasi idrar torbasinin patlama hissiyle uyanmaca fiks uyumadan son bir saat once su icmeyi kesmeme ragmen geliyor vicdansiz uykunun en tatli yerinde uyandiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…