Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Bel ağrısı vurduktan sonra bütün belirtiler coşuyor sanki demi.. Bu haftalar biraz zor galiba
Tam olarak 10+0 ım bugün. Bu haftanın güncellemesi de bel bacak ağrıları heralde.Hayır biz şimdi böyleysek doğurana kadar nasıl olcaz merak ediyorum. Benim miyomum da var o da büyüyor malesef o da ağrı yapacak demişti doktor en başında. Ağlamak istiyorumm 🥹

günde 2-3 bardak su içebiliyorum sadece o da ilaçlarım olduğu için. moralim bozuldu ya nasıl olcak böyle

Tam olarak 10+0 ım bugün. Bu haftanın güncellemesi de bel bacak ağrıları heralde.Hayır biz şimdi böyleysek doğurana kadar nasıl olcaz merak ediyorum. Benim miyomum da var o da büyüyor malesef o da ağrı yapacak demişti doktor en başında. Ağlamak istiyorumm 🥹
miyom kist demek mi? benim de sol yumurtalıkta 1.5 cm kist varmış önemsiz dedi doktorum hamilelikte çıkıyomuş ağrı yapar sadece bana pek ağrı yapmadı ama korktum şimdi😔

Merhaba ben de Hemşireyim. Toplardamardan alınan kan zaten oksijen miktarı az olduğu için koyu renkte olur, susuz kalmış da olabilirsin. Sıvı alımın iyi miydi?
Evet sıvı alıyorum ama mesela damla gibi gelince normal kırmızı ama kan alınırken böyle koyu iki kez dediler bunu daha önce bi hemşire daha demişti

Arkadaşlar bence genel olarak şu alımınıza dikkat etmeye çalışın vücudumuz için çok faydalı hem de enfeksiyona karşı korunmuş oluyoruz bir noktada , hiç içmesem 2litre kesin içiyorum sevmiyor olabilirsiniz ama içine seveceğiniz bişeyler atarak tatlandırabilirsiniz belki 🙏

miyom kist demek mi? benim de sol yumurtalıkta 1.5 cm kist varmış önemsiz dedi doktorum hamilelikte çıkıyomuş ağrı yapar sadece bana pek ağrı yapmadı ama korktum şimdi😔
Ya bende de kist gördü hastanede yatarken ama iyi bir şey bebek için dedi. Acaba benim ağrılarımı da o yapıyor olabilir mi? Soramamıştım doktora.

Arkadaşlar bence genel olarak şu alımınıza dikkat etmeye çalışın vücudumuz için çok faydalı hem de enfeksiyona karşı korunmuş oluyoruz bir noktada , hiç içmesem 2litre kesin içiyorum sevmiyor olabilirsiniz ama içine seveceğiniz bişeyler atarak tatlandırabilirsiniz belki 🙏
Evet bugün az su içtim ben ondan da ağrıyo olabilir 2-3 gündür su alımına dikkat ediyodm ağrım geçmişti

Yok canım kist başka bişey. Benim rahim içinde 4 cm miyomum vardı hamilelik boyunca bebekle o da büyüyecek dedi. Allahtan kesem solda miyom sağda uzakta. Bana da zararı olmayacak ama sana ağrı yapacak dedi malesef. Doğumdan sonra da geri küçülüyormuş.

Ya ben iki sürahi su içiyorum an az hatta bardak yetmiyor bir sürahiyi parselledim onu içiyorum direkt. Ama yine de belim ağrıyor gerçi bel ağrısı ne alaka di mi suyla ilgisi yoktur kafam karıştı akfkaks

Ya bende de kist gördü hastanede yatarken ama iyi bir şey bebek için dedi. Acaba benim ağrılarımı da o yapıyor olabilir mi? Soramamıştım doktora.
bana ağrı yapabilir dedi ve kendi kendine küçülüp kaybolcak hamilelik ilerleyince dedi doktorum inşallah öyle olur zararı olmasın da ağrı çekeriz napalım😔

Evet sıvı alıyorum ama mesela damla gibi gelince normal kırmızı ama kan alınırken böyle koyu iki kez dediler bunu daha önce bi hemşire daha demişti
Kan sulandırıcı kullanıyorsan o da kan rengini koyulaştırabilir, kansızlıktan da koyulaşabilir ama zaten doktorun kan değerlerine bakmıştır normaldir. Önemli birşey değildir rahat ol 😊

Benim de bu aksam tansiyonum 9/5 yerlerde. Hos benim normalim de 10/6 ama surundurmeye yetti. Karnim tok sirtim pek anlamadim ne manaaag😩😩 yere yapisacak gibiyim

Back
X